Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא עזרו לאשתי ולי.אנו מעוניינים לרכוש רכב חדש בתקציב 130k ואנו מתלבטים בין שני דגמים: טויוטה קורולה החדשה או סקודה ראפיד. חשוב לנו בטיחות, אמינות, עיצוב, צריכת דלק,סחירות. היום יש לנו סוברו b4 ורצינו להתחדש. נשמח לקבל מכם רעיונות, חוות דעת והמלצות. תודה.

פורסם

חד משמעית פלואנס דיזל. עד ה 15 לחודש עדיין ניתן לקנות אותה במחירי המיסוי הקודמים. אבזור מאוד מפנק וצריכת דלק מצויינת ( 17 ק"מ לליטר- אמיתי ).

פורסם

תודה על התגובות. האמת שכל תא משפחתי הוא סוג של עמותה אך למטרות הפסד בלבד (כספית כמובן).

האם יש למי מכם מושג לגבי רכישת רכב מחברת ליסינג כיד ראשונה? לפי שיטת הרפורמה החדשה?

לגבי הרכישה, אבא של אשתי טוען שכדאי לרכוש רכב שלוש שנים על הכביש יד שנייה מפרטי באזור ה-80-90K. מה דעתכם?

ולגבי פלואנס דיזל שהציע דניאל, האם כדאי ללכת על צרפתית? כי הניסיון שלי לימד אותי או יפני או גרמני עם עדיפות ליפני.

מה דעתכם?

פורסם

הרפורמה החדשה בחברות הליסינג מאפשרת לחברות הליסינג למכור רכבים חדשים. הדגש הוא על מאפשרת, לא מחייבת. עדיין רוב הרכבים בשוק לא נמכרים ככה ואלו שכן נמכרים, יקרים משמעותית.

מבחינה כלכלית כנראה שאבא של אשתך צודק, כדאי לך לרכוש רכב משומש ו"להרוויח" (למעשה להפסיד פחות) את ירידת הערך.

הפלואנס דיזל נהדרת ומניסיוני גם די אמינה. בשנים האחרונות דווקא הגרמניות מראות רמת אמינות לא גבוהה במיוחד, שזה גם שטויות כי אותן יחידות ההנעה נמצאות גם ברכבים ספרדיים וצ'כלוסבקיים אז מה זה בכלל משנה? בקיצור, עזוב אותך סטיגמות של ארצות מוצא, אין לזה שום משמעות היום ששברולט מייצרים בקוריאה וטויוטה מייצרים בטורקיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שהפלואנס דיזל תיתן לך את התמורה הכי טובה שיש לכסף.

מנוע מאוד אמין של רנו....ותעזוב כבר את רס"ן שמועתי בקשר לצרפתיות.

אמרו שגרמניות אמינות מאוד ותראה מה קורה עם המנועים והגירים של קונצקרן VW

כמויות הריקולים של היפניות...

רנו קנו את ניסן את תהייה בטוח שהם משתמשים בטכנולויות האמינות של ניסאן...

אני חיפשתי פלואנס דיזל בתקציב של 90K ולצערי לא מצאתי.

מה שכן מצאתי זה פלואנס שנת 2010 מנוע 2000 וגיר רציף ( ד"א..שניהם מניסן ג'וק ) עם 11K ק"מ אמיתיים.

הקנייה הכי טובה לכסף.

מרוצה מאוד....נוח ושקט...

4K ביטוח חובה ומקיף עם גרירה והכל.

ועדיין באחריות.

אז קח פלואנס לנסיעת מבחן ותאמין לי..באותו רגע תסגור עסקה...

פורסם
מנוע 2,000 סמ"ק וגיר רציף של הפלואנס הם מהקשקאי, לא מהג'וק.

צודק..טעות שלי...התבלבלתי בדגמים

אבל עדיין מדובר בשילוב אמין

• תוכן חדש...