Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם מומלץ\כדאי לשטוף רכב עם סבון כלים FAIRY?

שמעתי ביקורות לכאן ולכאן, יש הטוענים שהוא מצוין ומומלץ ביותר ויש הטוענים לא לגעת!

מה דעתכם?

פורסם

הסבון הזה מתאים מאוד לקמצנים שלא אכפת להם מהצבע של הרכב או בכללי הרכב עצמו לפי מה שכתבתי תחליט.

יש פה הרבה סוגי שמפו לרכב למה לא תעשה חיפוש ותראה מה מתאים לך.

פורסם

על מה תוכלו להמליץ? אין לי סבון ייעודי או אפשרות לקנות סבון ייעודי היום ונפלה הזדמנות לשטוף רכב מצינור גינה במקום סגור...

איזה חומרמומלץ? שמפו שיש בבית אפשר להתשמש?

פורסם

בכל עיר קיים אוטודיפו קפוץ ורכוש לך סבון. המוצר שOr05230 ^ המליץ מקבל ביקורות טובות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אם כבר מדברים על סבון כלים... הבנתי ששימוש בסבון כלים לעיתים רחוקות להסרת הווקס או לאחר פוליש כדי לקבל משטח נקי משומנים ושאריות למיניהן זה מקובל. האם זה נכון?

פורסם

יש לי הרגשה שקצת הגזמתם פה .

שטיפה חד פעמית על רכב שסביר ללהניח שאין לו וקס או אוטם בהחלט אפשרית עם סבון קצת יותר אגרסיבי .

אני משתמש בסבון כזה כדי להוריד שאריות ווקס.

אני לא רואה איך הסבון פוגע בצבע (אם אני טועה אשמח לשמוע דעה מבוססת )

פורסם
עדיף לא לשטוף בכלל,אתה סתם מזיק לרכב,יש שמפו של DUPONT באוטו דיפו שיש לו רשת סניפים גדולה.

מחזק ! .

סבון כלים גם פוגע בשוועה של הצבע .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אני משתמש בשמפו של אמריקן איגל,אני די מבסוט ממנו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני משתמש בשמפו של אמריקן איגל,אני די מבסוט ממנו.

אני יכול לציין שהשמפו הזה דווקא לא רע בכלל ! , יצא לי להשתמש בו והוא מקציף ומבריק טוב . 8)

בכל מקרה אני כל פעם שוטף עם חומר אחר , כרגע עם כימיקל גייס .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

תנסו לשטוף ללא סבון בכלל ותגלו שהתוצאה אותה תוצאה. אני כבר 20 שנה שוטף ללא סבון, פעם בשבועיים, ולאחר שטיפה הרכב יוצא נקי לחלוטין.

פורסם

momo התוצאה ממש לא זהה, כמו שכבר כתבתי בעבר את "הקריירה" שלי פה התחלתי עם ג'לידה ומים (ודלי אחד) באופן חד משמעי התוצאה לא זהה, באיזה סבון השתמשת ? האם דיללת לפי הוראות יצרן ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...