Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הבעיה אם קונים מכשיר חיקוי שאין לו אמא ואבא וקהילת פיתוח.

אתה מוזמן להביא פה פרטים על המכשיר כולל צילומים בשביל שנוכל לזהות את המכשיר ואז נימצא רום מתאים שאמור ליפתור את כל הבעיות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הגיעה הביתה אני העלה תמונות.

הוא הגיעה בדיוק באותה אריזה כמו שהעלתה בסירטון השני, בתגובה שלך בעמוד הראשון (הקופסאת כאילו עץ הזאת)

פורסם
אין בעיה רק שסמסונג לא משחחרים את קוד המקור של החומרה כך ששום אפליקציה קשורת חומרה לא תעבוד (עיניים, GPS, בלוטוט וכל מה שמסביב) וטאצוויז לא עובד על חומרה שהיא לא סמסונג.

זה לא באמת צריך לעבוד, התוכנה רק צריכה להיות שם כדי שתראה שיש לך תוכנה של "Samsung Link" וכאלה שטויות, הרי כמה אחוז מהקונים יבדקו שהתוכנות הנ"ל עובדות לפני הקנייה? כמה ייפול בפח? בהערכה גסה שלי לפחות 70%.

ויש מספיק תוכנות שנותנות לך ממשק דמוי TouchWiz, אתה רק צריך שיהיה לך TouchWiz על המכשיר (לא רלוונטי אם יעבוד, רק שהתוכנה תמצא) ולהריץ את הלאנצ'ר הדמוי TW.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה תאמרו על מכשיר S2 מקורי שמניב תוצאות שבתמונה ?

*המכשיר הוא refurbished.

Untitled.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אתה צודק- אבל תסכים איתי שאם מישהו נופלל על מוכר שמוכן לתת לו מכשיר ב2000 ש"ח הוא ממש צריך להיזהר כי או שזה מזוייף או ש"נפל ממשאית".

המכשיר הוא להיט מכירות - ואין סיבה אם אתה מוכר מכשיר מקורי שקנית בחו"ל ובא קונה ורואה שהכל חדש ומקורי ולא יסכים לתת לך מחיר שהוא בכ800 ש"ח זול ממחיר השוק.

בקיצור- תימכור את המכשיר שלך סביב ה700~800 ש"ח ויחד עם המחיר בעבודה תגיעה למחיר מחירון האמיתי שיש בחנות היום- אז אולי לא הרווחת אבל לפחות לא שילמת יותר מאשר בחנויות :-)

לא רוצה לבאס אותך אבל אני מכרתי ריפליקה של נוט 2 חדש באריזה ב470 שח הבחור בדק את המכשיר חצי שעה . אחרי שבוע שלח לי הודעה שאם אני לא מחזיר לו את הכסף הוא מתלונן עלי שמכרתי לו מכשיר גנוב

כמובן שהקונה ידע מראש שהמכשיר לא מקורי

פורסם

למה שזה יבאס אותי?

לא נראה לי שאפשר יותר להתבאס ממה שהתבאסתי בתחילת השבוע.

מאוד מקווה שאצליח למצוא את המוכר. אם לא אצליח, מאוד מקווה שאצליח למכור במחיר נורמלי כדי לצמצם הפסדים.

אם לא אצליח, יש לאחיינים שלי אחלה מכשיר לשחק בקנדי קראש...

פורסם
לא רוצה לבאס אותך אבל אני מכרתי ריפליקה של נוט 2 חדש באריזה ב470 שח הבחור בדק את המכשיר חצי שעה . אחרי שבוע שלח לי הודעה שאם אני לא מחזיר לו את הכסף הוא מתלונן עלי שמכרתי לו מכשיר גנוב

כמובן שהקונה ידע מראש שהמכשיר לא מקורי

זו הסיבה שאני לא רוצה לתת טלפון שלי ללקוח הישראלי ובטח לא תעודת זהות!,

מכרתי לפני מס' חודשים את המכשיר שלי XPERIA RAY בן שנה וחצי לבחור צעיר- המכשיר שלי היה יותר חדש מהחנות ללא אבק וכמובן כולל כל הערכה/אריזה +תוספות במחיר מצויין.

במיקרה שלי נפלתי על בחור טוב- אבל יכולתי ליפול על חרא כמו שאתה נפלת ופיתאום לא היה מיתחשק לו המכשיר או היה עושה נזק ברום ודופק המכשיר ואז מיתקשר לאיים שאם אני לא מחזיר לו את הכסף הוא ככה וככה- בשביל מה אני צריך את זה??? הרי זה לא משהו נדיר.

מצידי להיתקשר מחסום- להיפגש ולימכור וזהו- אני לא מוכן לימכור משהו שאני לא הייתי קונה ומפנק עד הסוף את הקונה (מכרתי 2 מחשבים ישנים וחידשתי אותם כאילו יצאו מהחנות-רק בשביל ההרגשה הטובה).

אין לי כוח למיתחכם הישראלי וזה מניסיון במכירות במשך מס' שנים.

הכל תלוי במצפון של המוכר- מי שקנה מימני - ישמח ליקנות מימני גם בעיניים עצומות כי הוא למד להכיר אותי ואת האמינות שלי.

אז להגיד שמוכר שלא מוכן לתת את המיספר ואת תעודת הזהות שלו הוא לא אמין ואסור ליקנות מימנו- לא בהכרח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מצד אחד, קל להבין קונים שמבקשים הצהרות חתומות \ ת.ז \ בדיקת דם \ דגימת זרע.

מצד שני, בתור מוכר בחיים לא הייתי מסכים לדבר כזה. תבדוק מה שאתה רוצה - תן שקלים וניפרד כידידים.

לא חש שום צורך לשמור על קשר לאחר העסקה, בטח שלא רוצה לחשוב שיש בעולם מישהו עם צילום תעודת הזהות שלי. (לך תדע על איזה קונה נפלת? אולי הוא זייפן ויכניס אותך לחובות של אלפי שקלים כמו בכתבה ההיא בכלבוטק?)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אנא חזרו אחריי במקהלה:

אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול.

אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול...

בגלל שאני גר באילת, יוצא לי לראות שביד 2 רוצים על מכשיר אפילו יותר ממה שאני יכול לקנות פה באילת בלי מע"מ.

בחופשת הקיץ בטוח יש איזה מכר שיורד לאילת, זה הסיבה שאני תמיד יקנה מכשיר חדש ולא יד 2.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפותח השרשור צר לי כי אותו נבל עקץ אותך. מי יתן והכסף ילך לו לתרופות . לא חסרים נבלות . ד.א גם קונים הזויים לא חסרים כמו שנכתב כבר , כולל כאלה שבודקים את המכשיר מכל הכיוונים ,קונים אותו, ולאחר שבוע מחליטים שהוא גנוב ומבקשים כסף חזרה אחרת - השלם את החסר.

אני חושב לעצמי נניח שתגיש תלונה למשטרה , או שתצליח לעלות על עקבותיו של העוקץ , הוא יכול להגיד הבאתי מחו"ל מחנות X ולא ידעתי שזה מזויף בכלל. עם פרצוף כזה :shock:.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...