Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר מתעניין ברכישה של רכב.

מצד אחד הC4 נמכרת במחירי שחיטה, ואפשר לקנות בתקציב שלו רכב 2008 שמאובזר יפה וניראה יפה, כמובן מרווח וכ'ו...

מצד שני ישנה סיריון שניתן לרכוש בתקציב הנ"ל 2007-8, אבל ערומה לחלוטין מאבזור, קטנה, פחות נוחה, אבל נהנית ממוניטין אמינות טוב.

כמובן שאין דרישה ספציפית לרכב גדול, אבל זה לא יכול להזיק, במיוחד כשהוא רוצה להתפנק קצת ולקבל רכב עם אבזור.

כמה שאלות:

1. צריכת דלק בC4 מול הסיריון?

2. אחזקה/אמינות - האם הC4 טובה? מצטיינת בתחום?

3. האם יש לC4 שרשרת טיימינג כמו לסיריון?

בשורה התחתונה - מה דעתכם על הC4? מבחינת אחזקה/אמינות/דלק? מול הסיריון.

תודה מראש.

פורסם

דלק - הסיריון חסכונית בכ 20% (עפ"י אתר KML)

אחזקה/אמינות - יש את הסיריון לחבר קרוב שלי, אמינות גבוהה ושמירת ערך יפה כיאה לרכב יפני, את אמינות הסיטרואן איני מכיר, מבחינת שמירת ערך היא תאבד יותר.

שרשרת טיימינג - אין לי מושג..

אני חושב שהשאלה שצריכה להישאל היא למה החבר שלך נותן יותר משקל? אמינות-חיסכון-דלק או נוחות-איבזור?

גבר שלא מבין כלום ברכב ובכדורגל מושך בדיוק כמו בחורה עם שפם..

פורסם

שני הרכבים הם כמובן מסיגמנט שונה.

החבר צריך להחליט מה חשוב לו יותר ולפי זה לבחור את הרכב (אם למשל חשובה לו יותר הנוחות, והוא נוסע מרחקים ארוכים - אז הסיטרואן. אם רוב הנסיעות עירוניות + בעיות חנייה + תקציב אחזקה קטן יותר - הסיריון עדיפה).

אם בכ"ז יש קושי להחליט - עדיף אולי לכמת את כל הפרמטרים לטבלה ולרשום לידה (בסולם 1 עד 5) כמה חשוב כ"א.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...