Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים בכותרת:

מחפש מכונת פוליש , ברמת המגוואיירס וכו', עד עכשיו הכי זול שראיתי זה 1198 ש"ח די יקר למען האמת ,

יש הצעות למכונה ?

אולי אם עוד כמה רוצים נעשה קבוצתי ונירכוש ביחד?

(בדקתי גם אופציות בחו"ל,לא מצאתי מחיר מיוחד יותר מזה ,אולי אתם תאירו את עיניי.)

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש קניה קבוצתית גם אני בפנים ,למרות שאני מחכה לתשובה מ E-A לגבי המכונה שלו במידה ולא יסתדר אני בפנים.

שיפוצים..

פורסם

לה"ו

למה יד 2??!!

אנחנו מדברים על חדש ..

בכל אופן נראה רצינות ואולי נקבל מחיר טוב סופסוף.

בנוסף להזמין מחו"ל מכונה שעובדת על מתח של 110וולט זה מאוד מסורבל ולא נוח ,אנחנו מדברים על מתח של הארץ .

פורסם

אני לא מבין למה כל אחד כאן מתחיל לקנות מכונת פוליש ב1,000 + ש"ח, אם אתה עושים טיפול פוליש פעם ב..

אז אולי כדאי לעשות שיתוף מסויים או אפילו חבר פורום אחד ישכיר מהשני מכונת פוליש ליום-יומיים, גם ככה זו לא מכונה שאם עובדים איתה לא טוב זה עושה לה נזק או משהוא.. זאת מכונה שהתפעול שלה דיי פשוט..

פורסם
מה רע בפולישר של יונדאי 1400w ב400 שקל?

אני לא ממליץ אני באמת שואל

בידיים לא מקצועיות אנשים ישרפו את הצבע של הרכב .

וזה יהיה תוצאה הרת אסון !

פורסם
בידיים לא מקצועיות אנשים ישרפו את הצבע של הרכב .

וזה יהיה תוצאה הרת אסון !

אבל יש להם בורר מהירות בדיוק כמו למקיטה המקצועית

פורסם
אני לא מבין למה כל אחד כאן מתחיל לקנות מכונת פוליש ב1,000 + ש"ח, אם אתה עושים טיפול פוליש פעם ב..

אז אולי כדאי לעשות שיתוף מסויים או אפילו חבר פורום אחד ישכיר מהשני מכונת פוליש ליום-יומיים, גם ככה זו לא מכונה שאם עובדים איתה לא טוב זה עושה לה נזק או משהוא.. זאת מכונה שהתפעול שלה דיי פשוט..

זה טרנדי ואנשים ממהרים לקנות כל דבר שהוא טרנדי. לאחר כמה חודשים חלקם ימכרו את המכונות שלהם במדור קנייה מכירה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני גם חשבתי על זה שאני עושה טיפול פעם ב.. קניתי את הרכב לא מזמן והבעלים הקודמים לא היטיב בשמירה על הצבע של הרכב, ואצלי הרכב תמיד מנצנץ ונשמר היטב אז אני מעריך שלא יהיה לי שימוש רב במכונה. אז עשיתי חישוב שגם אם אני ישכיר מכונת פוליש שההשכרה אינה כוללת פדים ואצטרך לקנות ,אני בערך מתקרב לכמעט עלות של חצי מכונה. אז אמרתי אם ישנה אפשרות להנחה רצינית בקניה קבוצתית אז אקנה לי אחת. בטח שאני לא אקנה מכונה ב1000 שח בשביל טיפול בפעם ב..,בגלל זה גם חיפשתי משהו יד 2.

שיפוצים..

פורסם

תדברו ישרות עם היבואן של מגווירס ,הנחה של יותר מ100-150 לא חושב שתקבלו. תנסו.

אתם שוכחים שתצרכו פדים שעולים 70 ליח וצריכים כמה כאלה וגפ כמה סוגי פוליש שעולים כ200 לבקבוק.

כל זה לעבודה של פעם ב' זאת הוצאה מוגזמת.

• תוכן חדש...