Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחתי טסים שבוע הבא לאנגליה וממשיכים לפריז. סה"כ הטיול בן שבוע.

אנחנו מנויים של הוט מובייל אבל מבדיקה זריזה, המחירים של שיחות לארץ ושימוש באינטרנט בחו"ל לא אטרקטיביים.

אשמח להמלצה לסים פריפייד (חברה מקומית מומלצת) שניתן לרכוש בשדה התעופה בלונדון או בעיר עצמה.

בנוסף לכך, קרובת משפחה מגיעה לביקור בארץ ומן הסתם תרצה להתקשר לארץ מוצאה (אוקראינה) מהנייד שלה על מנת לשמור על קשר עם משפחתה. מה אתם ממליצים על מנת להוזיל עלויות כמה שיותר ?

תודה מראש לעוזרים

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

באנגליה אני בד"כ קונה סימים של ASDA Mobile, שזה מפעיל וירטואלי כמו רמי לוי בישראל. ASDA ו-TESCO הן רשתות הסופרמרקטים הגדולות ביותר שם ויש להן סניפים בכל חור. לשניהם יש סימים פריפייד שנמכרים בקופה ונטענים במקום, אבל מנסיוני ASDA קצת יותר זולים ונוחים לשימוש.

בשביל שיחות מישראל לאוקראינה הייתי בודק את התעריפים אצל הוט וגולן, אבל אם אתה רוצה יש לי גם סים של אורנג' עם תעריפים מוזלים למזרח אירופה שאנחנו שומרים בשביל האורחים. אתה מוזמן לקחת אותו ונתחשבן אח"כ.

פורסם

O2 international שיחות זולות לארץ או לכל מקום מחוץ לאנגליה. מחיר דיי סביר לשיחות באנגליה.

O2 היא אחת החברות הגדולות אז לא אהיה לך בעיית קליטה מה שקיים המון בחברות הקטנות יותר.

תהנה, המזג אויר טוב :)

פורסם

לקרובה מאוקראינה - סים של גולן בתוכנית 0 אג'. צריך לתת כרטיס אשראי אבל מקבלים גם כרטיס זר, ואם היא תקפיד לבטל את הקו לפני עזיבת הארץ היא תשיג את כל צרכי התקשורת שלה (בארץ + נייחים באוקראינה) בחינם.

אבל להזכיר - חייבים לבטל את הקו לפני עזיבת הארץ וכן לשים לב שהחל מ-24.4.14 יהיה תשלום של 49 אג' לדקה לאוקראינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש סים מדהים של gifgaff אאל״ט ככה קוראים להם, הם מפעיל וירטואלי מעל O2, אתה מזמין סים הביתה לפני הנסיעה ומאקטב אותו כשאתה נוחת, 10 פאונד קונים לך אינטרנט ללא הגבלה, 250 אסאמאסים ו250 דק

זו בערך החבילה הכי משלמת שיצא לי לראות באירופה.

• תוכן חדש...