Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: האם אתם משאירים פתק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך סקרנות הייתי רוצה לדעת כמה מכם כן היו משאירים פתק עם פרטים

במידה ופגעתם במישהו חונה, כאשר הפגיעה היא קלה עד בינונית?

או - פול גז, לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו, לא קרה מעולם.

אישית הייתי מתקשה לענות מייד על שאלה כזאת אבל כנראה לאחר התחבטות עם עצמי כן הייתי משאיר פתק, בו המספר של השכנה שלי שמדליקה מוזיקה פול ווליום ב-3 לפנות בוקר :twisted:

תציינו גם אם קרה פעם ופגעו בכם ולא השאירו פרטים - גורם עיקרי למרבית האנשים לא להשאיר גם במידה והיו עושים זאת לפני כן.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישאירו לך פתק רק אם "בטעות" תתפוס 2 חניות, או לחילופין תיצמד לרכב אחר שלא יצליח לפתוח את אחת הדלתות שלו... במקרה שנכנסו בך ישאירו רק שריטות וכתמים של צבע

פורסם
ישאירו לך פתק רק אם "בטעות" תתפוס 2 חניות, או לחילופין תיצמד לרכב אחר שלא יצליח לפתוח את אחת הדלתות שלו... במקרה שנכנסו בך ישאירו רק שריטות וכתמים של צבע

מה שרוב האנשים היו עושים זה כבר ידוע. אבל מה אתה היית עושה.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

הפתק הכי טוב ששמעתי עליו:"אני כותב פתק זה רק בגלל שאנשים מסתכלים עליי ואני חייב להעמיד פנים שאני לא בורח בלי להשאיר פרטים,נ.ב מצטער שדפקתי לך תאוטו."

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה השאלה בכלל!! משאירים!!! ומי משאומר שלא כנראה לא חבר קארספורום אמיתי!

תחשוב מהצד שלך איך היית מרגיש אם לא היו משאירים פתק.

אגב מזכיר לי שבוע שעבר איזה נהג/ת חנה צמוד אליי וקיפל לי את המראה לא לכיוון שצריך. השארתי לו פתק בנוסח פעם הבאה שים לב, מזל שפגעת בי כי ככל הנראה האיש הממוצע האחר היה מחזיר לך בפגיעה ברכב. סע בזהירות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מה השאלה בכלל!! משאירים!!! ומי משאומר שלא כנראה לא חבר קארספורום אמיתי!

תחשוב מהצד שלך איך היית מרגיש אם לא היו משאירים פתק.

אגב מזכיר לי שבוע שעבר איזה נהג/ת חנה צמוד אליי וקיפל לי את המראה לא לכיוון שצריך. השארתי לו פתק בנוסח פעם הבאה שים לב, מזל שפגעת בי כי ככל הנראה האיש הממוצע האחר היה מחזיר לך בפגיעה ברכב. סע בזהירות.

ברכות :mm_yeah:

צדיק אחד בסדום יש. עוד מישהו?

פורסם

פעם אחת שפשפתי אוטו שעשיתי רוורס וקפץ לי האוטו, המשכתי בנסיעה אבל דאגתי להתקשר לאותו בנאדם שיחכה אני כבר מגיע.

חוץ מזה לא קרה לי מקרה שהייתי צריך להשאיר פתק

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
כולם פה צדיקים... עד שיוצא להם לדפוק רכב איחר. אין לי ניירות ברכב שאני לא צריך אז אין לי איך להשאיר פתק.

תרשום על טופס ביטוח החובה. או שגם את זה אין לך? :lol:

פורסם

לא יצא לי לבדוק אבל אני בהחלט רוצה להאמין שהייתי משאיר פתק.

אגב קרה לי דווקא בעבודה שהלכתי בחנייה וראיתי נהג נכנס ברכב אחר, עמדנו והסתכלנו לראות אם ישאיר פתק ואכן השאיר פתק ואח"כ גם בדקנו והיה בפתק את השם והטלפון של הבחור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא יצא לי לבדוק אבל אני בהחלט רוצה להאמין שהייתי משאיר פתק.

אגב קרה לי דווקא בעבודה שהלכתי בחנייה וראיתי נהג נכנס ברכב אחר, עמדנו והסתכלנו לראות אם ישאיר פתק ואכן השאיר פתק ואח"כ גם בדקנו והיה בפתק את השם והטלפון של הבחור.

אולי זה היה השם והמס' של המנהל שלו שצעק עליו בעבודה.

פורסם

לא כל כך סביר כמו בכל מסגרת יחסית סגורה, פוגשים את האנשים שוב ושוב.

סתם אנקדוטה בסופו של דבר שני בעלי הרכבים אפילו עובדים באותו בניין קומה אחת מעל השני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא כל כך סביר כמו בכל מסגרת יחסית סגורה, פוגשים את האנשים שוב ושוב.

סתם אנקדוטה בסופו של דבר שני בעלי הרכבים אפילו עובדים באותו בניין קומה אחת מעל השני.

טוב לדעת שיש עדיין אנשים כאלו, חבל רק שזה מיעוט.

• תוכן חדש...