Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול הפסיק המאוורר של המזגן לעבוד, הנורות של המזגן כן נדלקות. מה זה יכול להיות?

תודה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

בשלב ראשון לבדוק שכל התקעים בכניסה למפוח תקינים (בעיקר החום - שאינו שרוף).

סיבה נוספת שיכולה לגרום לתקלה כזו - מתג הצתה לא תקין.

בכל מקרה, חשמלאי עם כלי פשוט כמו נורת ביקורת יכול לאתר את הבעיה דיי מהר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בפתח תקוה יש לך את יצחק וויס כמדומני, ברחוב בזל. הוא מתעסק במיזוג אויר וחשמל רכב.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום,

היום הלכתי ליצחק וויס, הוא היה סגור ונאמר לי מבעל מוסך הצמוד אליו שהבן אדם כבר לא עובד, שהוא חולה. שיהיה לו רפואה שלימה!.

הלכתי לחשמלאי רכב, הוא בדק והצליח להפעיל את המזגן דרך עקיפה שביצע, הוא אמר לי שכנראה צריך להחליף את הכפתור הראשי, עד שהוא לא פותח הוא לא יודע, אולי הוא יצליח לתקן.

הוא אמר לי שהוא יכול לבצע עקיפה ולעשות כפתור חדש. הנזק הוא אומר מקסימום 500 ש"ח.

מה אתם אומרים? אין לי כוח להתחיל להתגלגל אצל מוסכים, המחיר סביר? יש משהו אחר מומלץ באיזור פתח תקוה - בני ברק. האוטו עומד למכירה ואין לי כוח להשקיע בו יותר מידי.

תודה רבה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• ספונסר פורום
פורסם

זו קומבינה ארץ ישראלית, הוא ירכיב כפתון שיפעיל את המפוח ישירות או בורר מהירויות 4 מצבים של אלכס..כמו חיפושית ישנה

אם התקלה היא בפנאל, מרכיבים פנאל מפירוק(זול יותר מ500 ש"ח) אם הבעיה היא בנגד, מחליפים נגד(גם כן זול יותר מ500 ש"ח) ובלי להנדס מחדש את האוטו.

אורן

פורסם

אורן, שכנעת אותי. אם אני רוצה להגיע אליך הטיפול במקום או שאתה צריך להזמין את החלק? אני מגיע מפתח תקוה ואין לי אפשרות להשאיר את האוטו

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• ספונסר פורום
פורסם

אנחנו מחזיקים במלאי גם מפוח, גם נגד מהירויות וגם פנאל כך שהתשובה היא כן, התיקון נעשה במקום.

נשמח לראותך.

אורן

• תוכן חדש...