Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2005 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שמוכר סיוויק 2005 ידנית שזה נדיר מאוד יד רביעית 190 אלף ק'''מ וחשבתי לקנות אותה הוא מוכן להוריד 5 אלף מהמחירון(לוי יצחק)

תוספות:ג'אנטים חדשים+צמיגים חדשים,פנסים אנגלייז מקדימה,מערכת חזקה,חיישני רברס+צג במראה

אני חושש לקנות את הרכב בגלל היד הגבוהה והק''מ הגבוה אשמח לשמוע מה דעתכם?

תודה.

פורסם

אני אישית לא ממש מתרגש מיד גבוה שהרכב שלי בעצמו יד 5 והקילומטרז היתי אומר קצת גבוה תראה ספר טיפולים עם יש לו,

קח תרכב לבדיקה אצל מוסכניק שאתה מכיר תבדוק תרכב

וכמו שזה נשמע זה די סבבה רק שמבחינה מכנית הוא יהיה כזה טוב כמו שמבחינה חיצונית כמו שאתה אומר

פורסם

המחיר משתלם ביחס לשוק?

אם אני ירצה למכור יהיה קל למכור אותה?

אם אני יקנה ב-200 אלף ק''מ אני הולך לעשות טיפול ענק שמנים,פילטרים,פלאגים,רצועות מנוע+רצועת טיימינג,משאבת מים

תקחו גם את זה בחשבון

תודה.

פורסם

לפי דעתי למכור אותה יהיה על גבול הבלתי אפשרי בעתיד

אז אם הרכב הוא לכל החיים (או כמעט) אז סבבה

אחרת תצטרך להתמודד עם ילדים קטנים במכירה בעוד 2-3 שנים

פורסם

בדוק לפני קנייה,האם הרכב היה בעברו שייך לבי"ס לנהיגה-גיר ידני ברכב הזה יחסית די נדיר במיוחד בשנתון הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...