Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש UBER

אם יש כמה מוצרים שעושים לנו חיים קלים-זה אחד מהם.

בכוונה לא מצרף קישור -פעם אחרונה שהוספתי קישור אחרי איזה שאלה, השרשור הנ"ל עלה

שוב עם שאלות ממש מביכות.

פורסם

תודה, אני אחשוב על זה.

ולבקשה המקורית- חומר לשטיפה ללא מים :)

אני באמת חושב שהמטלית שיש לי תספיק אם אני אשתמש בחומר סיכוך\ ניקוי עדין כלשהו.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא ממש- השאלה שלי היא אם יש איזה חומר שמשמש לשטיפה ללא מים שאפשר לקנות בכמות שמספיקה להרבה זמן (בדילול או במיכל גדול) וטוב יותר מהחומר של אופטימום (שמיועד במקור להיות QD ולא חזק מספיק לפרוק של חרקים מתים וכו'- לדברי הבחור באוטוסטור)

התשובות שקיבלתי זה רק לגבי מטליות לייבוש.

פורסם

אז הבחור מאוטוסטור לא צדק ואפילו הטעה, בראש ובראשונה זה שמפו לרכב שמיועד לשטיפה בשיטת שני הדליים, במקומות בהם אין או יש איסור במים זורמים.

הוא חזק מספיק בשביל לנקות את הרכב ללא רבב, ועדין מספיק בשביל להשאיר לך את שכבת האוטם/וקס.

לא מספיק חזק לפירוק חרקים מתים? חלק לא קטן מחברי הפורום מחזיקים בבגאז' שלהם onr בדילול מתאים לקוויק דיטיילר, במיוחד למטרה זו.

אין בשוק מוצר טוב ממנו, או מוצר שמשתווה אליו.

יש לכמיקל גייז מוצר בשם go green , תרסיס שטיפה ללא מים, המוצר יקר מאוד, בזבזני, ולא משתלם בעליל.

onr בבקבוק של ליטר יחזיק לך המון זמן , ובגלון? יש האומרים שנים.

"יאללה בירי".

פורסם

הבנתי. תודה.

נראה לי שאני פשוט אקנה את הבקבוק הקטן יותר (250 מ"ל או משהו כזה- שבינתיים אין במלאי) ואנסה אותו. במיקרה הרע יש לי QD להברקה אחרי שטיפה לשנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ובהמשך לנושא שאינו נגמר:

רציתי עכשו לעשות הזמנה של המוצרים שאני צריך, ונתקלתי במוצר הזה-

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%99%D7%91%D7%A9-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%96-Dodo-Joice-Low-On-Eau.html

מישהו מכיר?

הביקורות מהללות :)

• תוכן חדש...