Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה יעיל הספריי נגד פנצ'ר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני שוקל לשים ברכב מערכת גז ורציתי לשים את בלון גז במקום הגלגל רזרבי ויהיה לי ספרי בשביל פנצ'ר.

השאלה היא עד כמה אני יכול לבנות על הספרי בשביל פנצ'ר? זה יעיל הספרי?

פורסם

הביאו לי פעם ספריי כזה, זרקתי אותו במחסן.

אני מאחסן לי בתא מטען קומפרסור קטן לשעת חירום, כמובן גם כן למקרים של פנצ'רים קטנים (סטנדרטיים בעצם)

מנפחים קצת בשביל לא להרוס את הצמיג עד לצמיגייה הקרובה.

יותר מהיר קל ובטוח מאשר להחליף צמיג באמצע כביש ראשי זה בטוח!

כמובן שקודם כל זה עניין הבטיחות בדרכים. אבל לא פחות חשוב - לא שובר לך את הגב להחליף גלגל באמצע שום מקום

וחוסך זמן יקר.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זה סוג של הימור, היעילות תהיה תלויה בנזק ובכמה אוויר ירד כבר. הספריי בשילוב קומפרסור יכסו חלק נכבד מהפנצ'רים ועדיין יש מצבים לא מכוסים.

פורסם

אם כבר תיקון צמיגים,מישהו מכיר את זה?

http://www.youtube.com/watch?v=1ElQ28Waxzc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בטיול ג'יפים האחרון שהייתי בו השתמשו בזה וזה פעל מעולה!

באמצע הטיול השתמשנו בזה כדי לתקן 2 פנצרים דיי רציניים (ואחד מהם קרוב מאוד לג'אנט),ניפחנו את הצמיג עם קומפרסור והצמיג היה פשוט כמו חדש והחזיק במשך כל הטיול ובמשך הכמה עשרות קילומטרים הביתה.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

בצמיגים "זולים" יחסית הספריי הזה יכול להרוס ובכל מקרה לא היית רוצה לקחת את הסיכון וסביר שאחרי ניסיון אחד אתה תחליף את הצמיג

הייתי מחזיק אותו לכל מקרה אבל לא במקום הרזרבי

הייתה לי פעם אחל פורד קורטינה 8)

פורסם

הייתי אומר שהספריי הזה טוב לכל פנצ'ר שניתן לתקן בפנצ'ריה, זה רק עזרה ראשונה.

לי אישית יש אחד באוטו ושהיא לי פנצ'ר במקום בטוח העדפתי להחליף גלגל ולנסוע עד לפנצ'ריה.

זה נועד לעזרה ראשונה שאתה לדוגמה בכביש שש עם פנצ'ר שלא תתחיל להחליף גלגל אלה פשוט תמלא את הצמיג וכך תוכל לנסוע כמה ק"מ עד למקום בטוח ששם תוכל להחליף גלגל.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

1ElQ28Waxzc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

באמצע הטיול השתמשנו בזה כדי לתקן 2 פנצרים דיי רציניים (ואחד מהם קרוב מאוד לג'אנט),ניפחנו את הצמיג עם קומפרסור והצמיג היה פשוט כמו חדש והחזיק במשך כל הטיול ובמשך הכמה עשרות קילומטרים הביתה.

יש לי ניסיון של שנים עם התולעים האלה בטרקטורון. מחזיק מאות קילומטרים,אין צורך להחליף צמיג אחרי התיקון או לבקר בפנצ'ריה.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=1ElQ28Waxzc דרך יוטיוב

ברכב שלי משום מה יש פנצ'רים בתדירות גבוהה.

הפנצ'ריה ממש קרובה אלי לבית אז אני מחזיק קומפרסור מיני בבגאז' ונוסע לפנצ'ריה.

אם זה חור קטן ועלוב שהבחור שם מזהה בלי לפרק גלגל, הוא דוחף את התולעת הזאת וזה מחזיק כמו תיקון רגיל.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

• תוכן חדש...