Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננטים morel vs rockford vs hertz

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה הכי גדולה עם הווצ'ה שאגב לא נמנה עם הסטים שפותח השרשור דיבר עליהם היא שהוא יקר משמעותית מהדוטק ומהרוקפורד ואם הכוונה ליד שנייה הוא יקר מכל הסטים שנמנו ביותר מפי 2.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדוטק במקומו הייתי ישר מוחק מהרשימה כי זה סט שיותר מתאים למוזיקת ג'אז.

הוא גם שאל על סטים של הרק ההיי אנרג'י שהם בערך במחיר של הVOCE, דבר שני אני יכול לשלוח אותו למקום שיסדרו לו מחיר מאוד טוב.

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

אתה צודק , בגלל זה כתבתי שהוא יקר יותר מהרוקפורד והדוטק כחדשים,הוא מתומחר בסביבות המחיר של ההיי אנרג'י, ואם מדובר ביד שנייה הווצ'ה יקרים משמעותית מההיי אנרג'י מסיבה לא ברורה (800 מול 1400) בערך.

אגב שאני חושב על זה ללא "הקלות" במחיר גם כחדש יש הבדל של 400 שקל +- בין ההיי אנרג'י לווצ'ה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אני חושב שמגיעים למחירים כאלו עדיף להוסיף עוד קצת בשביל להנות ולא להתבאס ולהגיד למה לא השקעתי עוד טיפה

ויש מקום שאני יכול לשלוח אותו והוא יקנה שם את הסט ב1800 ש"ח ואפילו אולי פחות

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

למען האמת בגלל שהדוטק הרוקפורד וההיי אנרג'י זמינים בפורום יד שנייה במחירים די דומים אני מהמר שכוונת פותח השרשור הייתה ליד שנייה ותקציב נמוך יותר, אבל שוב זה סתם הימור...נחכה שהאדון יגיב (-: , שיגר הודעה אחת ונעלם.

פורסם

פה בהחלט אפשר לקשור סט לסגנון מוזיקה כי לא הייתי מתאים סט בעל אופי חם למוזיקת רוק ושחזור כלי נגנינה שלא ממוחשב, זה אף פעם לא זה.

נסה אולי לשמוע באמת לפני הקנייה.

זה ממש מבדר, אך כרגיל הדעה שלך משתנה, ויש הבדל עצום בין ההמלצות שלך מפעם לפעם, העקיצות שלך, ואופן הבחירות שלך.

ממש בדיחה.

מצטרף להמלצה, ומאוד חשוב שתחליט מה מתאים לך לפני שתקנה כפי שחברי הפורום ציינו כאן.

ובני זכור לי שלא מזמן המלצת לי לקנות סט כזה, ובהחלט לרוק וכלים מתאים יותר סט קר...

וכנראה שאתה גם מחפש להוציא קצת ארס, או שאינך מטיב לקרוא, אז אני יאמר שוב כמו שאמרתי בעבר, טוייוטר מדהים, מיד באס מאכזב במעט (לא אמרתי חלש, אמרתי לוקה בחסר/לא מלהיב), בשורה התחתונה סט טוב, דעה אישית.

ואין לי רצון לדחוף/להלהיב בן אדם על ציוד שעולה פי 2 מהתכנון שלו, על מגבר בינוני מינוס, מכיוון שלא תהיה פה תועלת.

SCANSPEAK

פורסם

בני , היחיד שהדעה שלו משתנה היא שלך, מעולם לא העברתי ביקורת על הvoce ולו רק בגלל שלא יצא לי לשמוע אותו שמיעה מעמיקה ובכמה סטאפים (שלא כמוך שמשמיעה בסטאפ או 2 גוזר דין על סט זה או אחר/ לפעמים בלי שמיעה כלל).

בכוונה לא התייחסתי אלייך כדי לא לפתוח בוויכוח אבל אתה כנראה מחפש את זה.

דעה משתנה? הנה הוכחה חיה, זכור לי טוב מאוד כמה חפרת לאבי לקנות את הvoce בזמנו ועכשיו הוא פתאום לוקה בחסר.. הזוי משהו שאצלי הדעה משתנה.

מעבר לזה עניין השיוך סט למוזיקה תמיד דיברתי על זה, אתה מוזמן לחפש בפורום וגם להיזכר בוויכוח האחרון על הפיקולו, משום מה הזיכרון שלך לא עובד טוב כשאתה רוצה.

לא מחפש לעקוץ, נותן את דעתי והיא כשם שהייתה תמיד אשמח שתמצא לי סתירה בדבריי (באמת).

הבדיחה היחידית חביבי היא אתה, שחושב ללמד את כולם מנסיון מאוד דל.

לא מתכוון להמשיך בוויכוחים, טריפ מקווה שתהנה בסופו של דבר, כאמור אחרי הכל נסה לשמוע לפני קנייה.

פורסם

בקלות אפשר להעלות דעות משתנות שלך על אותו הציוד, כמו גם המלצות לחוד ודרך פעולה לחוד.

אבל אני לא מתכוון לרדת לרמה הזו, מכיוון שאני לא מחפש להעליב אותך או להעמיד אותך על טעויות, בטח שלא להשתמש בעקיצות נמוכות (פעילות מוגברת בפורום מכירה, נסיון דל,בלי שמיעה, או מה אמרתי לאבי שהייתה הזדמנות שהיו עושים עליה ריר פה), מצטער, את העקיצות הנמוכות נשאיר למי שחש שיצא צודק כשירד נמוך.

SCANSPEAK

פורסם

אני לא מחפש כלום, אתה בזמנו אמרת לי "אתה חייב לקנות את הסט הזה" וזה אכן ציטוט.

אבל לא שמעת אותו אז המלצת בלי ניסיון, וזה סבבה גם אני לא מכיר עדיין ולכן לא קניתי,

אבל עכשיו אתה אומר שהוא לא מדהים, קודם אמרת ש"אי אפשר לטעות עם סט ברמה כזו".

פורסם

אחרי ש-ש-ל-ו-ש-ה חודשים חיפשת סט בנרות (שאיננו דוטק או הי אנרגי, והיית בלי כלום), היה אז אופציה לחדש ב-ח-צ-י מחיר (וזה כבר אחלה דיל).

, ככה שאם אתה מעלה את הסיפור אל תעלה רק חלקים נבחרים ממנו.

לא אמרתי שזה הסט הכי טוב שיש, הוא סט טוב, יש יותר טובים במחיר המלא, וזה לא רלוונטי לפותח השרשור.

SCANSPEAK

פורסם

אתה יכול לתת לי דוגמה סט חדש כזה עולה בחנות בסביבות 1800-1900 ש"ח.

מעניין אותי איזה סטים יש יותר טובים במחיר כזה?

אני שאול סתם מהעניינות.

• תוכן חדש...