Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש מצלמה אלחוטית לחדר של התינוק, ראיתי אחת izon נראית לא רע עד שביוטיוב ראיתי המצלמה משדרת ב 15 שניות דיליי, תתקנו אותי אבל נראה לי שזה דבר די קריטי במצלמה של תינוק...:roll:

מחפש מצלמה שתתחבר באלחוטי לאייפד (בטח בעזרת אפליקציה) ולאייפון יש המלצות אם דרך האינטרנט או בלוטות?

בכלל המלצות יתקבלו בברכה

תודה

פורסם

יש כמה דגמים סיניים שהצפייה בהם היא דרך אפליקציה, אבל מסקר שוק שעשיתי לאחרונה בנושא בשביל חבר עלו טענות על כך שהתקשורת עם המכשירים האלה לא תמיד אמינה ואפשרויות ההזזה של המצלמה מוגבלות (בד"כ רק בציר אחד).

 

ליגה אחרת של מכשירים היא סדרת ה-SafeView של סמסונג: SEW3035/3036/3037, חיפוש קצר ביוטיוב יניב מספר מבחנים מפורטים והסברים על המוצר. אינני יודע אם הם נמכרים בארץ, אך אם תמצא כזה במחיר סביר כאן או ברשת אשמח להצטרף לקניה ולחסוך בדמי משלוח.

פורסם

מה המטרה של המצלמה?

האם לפקח על מטפלת שלא תתעלל, או בשביל השקט שלכם?

אם בשביל השקט שלכם - זהו אביזר מיותר מאוד. לא תוכל דרך המצלמה לראות אם הוא נושם או לא (הוא כנראה נושם) וכהורה צעיר אתה תבלה הרבה שעות לידו בלילה רק לראות את החזה עולה ויורד...

עם הבכורה שלי חיינו עם החיישן מתחת למיטה במשך שנה, עם השני הרכבתי אותו מתחת למיטה, הפעלנו כחודש ונשבר לנו, עם הקטנה אפילו לא חיברתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היי, לחבר שלי היה את המצלמה של מוטורולה. לא זוכר בדיוק איזה דגם אבל היא עשתה לו המון בעיות. אם אינני טועה הוא קנה אותה בזמנו בשילב. מוטורולה נאותו לתקן לו אותה כל פעם אבל מי רוצה מצלמה שכל הזמן נשלחת לתיקון? בקיצור, ראינו מצלמה של חברה שנקראת SUMMER INFANT (אם אינני טועה). זה מגיע עם מצלמה מטען וגם עם שלט- מסך בגודל של גלאקסי. אתה יכול לשלוט על המצלמה ולהזיז אותה לזויות שונות וגם לדבר אל הילד. יש אותה בארץ והיא עולה באזור ה 1200 שקל אם אינני טועה. אפשר לקנות אותה גם מחו"ל. חפש ברשת ואם תצטרך עזרה אני אשמח לעזור.

כל טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דיסקו, אכן זה למען השקט הנפשי שלנו לראות אם הוא התעורר, זז באי נוחות וכו׳

ברור לי שזה לא על תקן מוניטור, אבל אם זה יפחית את מספר הפעמים שאני הולך אז קניתי.

Derish- מאשמח לחפש ואין לי בעיה שנזמין ביחד. רק נשאר הדבר הפעוט הזה של.... למצוא:wink:

אגב גם סאונד חשוב שיהיה שם.

נחכה להמלצות

פורסם

תוותר.

זה מיותר.

תינוקות מתחילים לחלום, ואז הם זזים במה שנראה לך כאי נוחות, והם בשינה עמוקה. מה תעשה? תיצמד למוניטור? תעיר את התינוק?

הנה, בעודנו מתכתבים, שני הגדולים נכנסו למיטות בחדר שלהם, והתינוקת בחדר נפרד ישנה בערך כשעה. אתה חושב שחסר לי לראות מה קורה איתה? אתה חושב שלבהות במסך חשוך יעזור במשהו?

 

אגב, אם הוא יתעורר אתה כבר תשמע...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

TD - למערכת של סמסונג יש מערכת ראיית לילה ברמה די טובה, ואת זה אני אומר מהיכרות ונסיון עם הטכנולוגיה בחיל האוויר.

 

חוץ מזה, מכירים את הקטע הזה שיש מוצרים ישראלים מעולים שלא נמכרים בארץ אלא הולכים רק לייצוא? זה הסיפור גם עם ה-SafeView. לפני שבועיים הייתי בקוריאה וחיפשתי אותה, נאמר לי שהיא לא משווקת שם בכלל. כנ"ל בטייוואן בה ביקרתי שבוע לאחר מכן, שם היו בעיקר מצלמות סיניות זולות מהסוג הנחות.

 

אגב, לידע כללי - יש גם מסגרת דיגיטלית עם מצלמה ומיקרופון משולבים, כך שאפשר להמשיך להשתמש במוצר גם כשהילדים גדלים.

פורסם
תוותר.

זה מיותר.

אגב, אם הוא יתעורר אתה כבר תשמע...

מיותר, חופשי.

אצלי כשהוא מתעורר, כל השכונה נכנסת למקלט בגלל צפירה עולה-יורדת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

את הטעויות של הילד הראשון, רובנו חווים, גם אני .

רק ככה לומדים.:lol:

נ.ב

מיותר לחלוטין, לדעתי המוצר יביא יותר אי נוחות מנוחות עקב הצמדות רצופה למסך בגודל כמה אינצ'ים.

בכל מקרה בהצלחה בחיפוש.

פורסם

שאלה לידע כללי: כשאתם אומרים שזה מיותר, אתם מדברים על המצלמה או על כל הקונספט של בייבי-מוניטור?

 

לאור הדיון המעניין שהיה פה לאחרונה על הושבת התינוק מקדימה/מאחורה, הייתי שמח לשמוע את הארגומנטים

בעד ונגד כל נושא הבייבי-סנס, מאמין שיש פה לא מעט אנשים שיכולים ללמוד מזה.

פורסם

כהורה, גם אני מצטרף להורים הנ"ל וממליץ לך לרדת מהרעיון.

 

תתפלא, זה יותר מלחיץ מאשר מרגיע. גם כך אתה תמצא את עצמך מזנק כל רחש קטן ומסתכל שהוא נושם. האבסורד שלפעמים אתה לא סגור על זה שהנשימה "תקינה" אז אתה "נותן נשיקה" (מזיז את התינוק) כדי לראות תגובה..

 

מזל טוב! ממתינים לך לילות טרוטי עיניים וימים מלאי אושר.

 

 

 

*הכותב הוא אבא שניקה מדפים ברשתות שילב ומוצצים וקנה מכל הבא ליד כולל הסופר-מיותרים כגון מחמם מגבונים, קערות ובקבוקי פלא, מודדי חום מכל הזנים והמינים, מנדנד עגלה ועוד ועוד. אין ספק שהרשתות בונות על הורים מתחילים/חרדתיים/מתלהבים :lol: *

 

עריכה:

ואדים, אני נגד כל הקונספט הזה. הייתי שם, וכשהשלכתי את זה למגירה (ולאחר מכן מסרתי לחברים), היה גם לי וגם לילד שלי יותר שקט ושלווה. חלילה וחס אם יקרה משהו - אל תבנה על זה. ממילא הילד לא נמצא במרחק של מאתיים מטר ממך, ואתה מתרגל לישון עם "אוזן אחת כרויה" ממילא.

פורסם

לדעתי מיותר.

לא אשקר, גם אנחנו,בילדה הבכורה רכשנו בייבי סנס, שקט נפשי זה לא ממש הביא, כל פעם אתה מחפש את הצפצוף הקטן שמבשר את הזינוק למיטת התינוק, לפחות פעמיים זה ציפצף התראה ללא כל סיבה(ציפצוף מחריש אוזניים), דבר שגרם לנו להתקף לב.

בשורה תחתונה, כיום אני לא רואה בזה שום ערך מוסף, אם היה מוצר שבאמת יכול להציל חיי תינוק בזמן, הוא היה עולה לא 400 שקלים אלא 400 אלף שקלים וגם את זה היו קונים מי שהיה יכול, מי שגורלו נגזר עליו שיקרה לו אסון, לא מאמין שמצלמה או חיישן תנועה ישנו את הגורל.

לנושא המצלמה, איך זה בדיוק זה אמור לגרום להורה הרגשת ביטחון ? אם ההורה כל כך חרד וגם ככה כל הזמן מול המסך, שישב כבר ליד העריסה ויראה בלייב.

פורסם

דעתי לחוד והמלצתי לחוד;

דעתי היא שכל מוצרי הבייבי סנס ושאר מוניטורים מיותרים.

 

המלצתי היא לקנות מכל הבא ליד. וזאת מכיוון שמדובר בילד ראשון

וזה לא כל כך משנה מה הדעות הרווחות בעניין-אם האימא מבקשת,זה מה שיהיה.

ההבנה והמסקנות יגיעו כבר לבד.

דרך אגב, רבים לא "נהנים" מהילד הראשון בגלל כל ההתעסקות הזו ;

בייבי סנס, מוניטור, מחטא בקבוקים, כן או לא לתת גזר בטעימה הראשונה, צעצועים רק של פישר פרייס, משחה לטוסיק רק עם אלוורה, עגלת רובוטריק עם בקרת אקלים, ולא חסר.

 

בילד השני הפרופורציה חוזרת. מניסיון.

Gn'f'R

×
×
  • תוכן חדש...