Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי הונדה סיויק 2005,

בעבר היא צרכה בין 1/14 ל- 1/15, כיום היא צורכת כ- 1/12.5 (כמובן שמדובר בבדיקות לטווח ארוך ובנסיעות בין עירוניות).

אני מעוניין לשפר את צריכת הדלק (והביצועים).

מישהו המליץ לי על תוסף בשם וירט (Wurth) האם התוסף הנ"ל מומלץ? או שעדיף K44?

האם כדאי לנסות קודם דרך המיכל או שכדאי לעשות הזרקה? (לפני 40,000 שמו באוטו K44 איני יודע באיזו צורה כי זה היה הבעלים הקודם - ואז צריכת הדלק היתה טובה יותר)

בנוסף הוא המליץ לי לנקות את המצערת ע"י ספריי קרבורטורים, האם זה מומלץ? איך עושים זאת בדיוק?

והאם יש בזה סיכון מסויים?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

אני בעבודה יוצא לי לעבוד את וורט שהיא חברה גרמנית איכותית. אני לא יודע איך החומר לניקוי המערכת דלק שלה אבל K44 ניסיתי ועשה את העבודה.

פורסם

מה לגבי ניקוי מצערת? כדאי לעשות לבד? כי משיטוט קצת בפורום אני קורא על כאלה שאח"כ התחילו להם בעיות.

פורסם

מניסיון דיי רחב עם מוצרי WURTH אני יכול לומר שמדובר במוצרים איכותיים ביותר אבל מיועדים לאנשים שמבינים טוב טוב שאיכות ומחיר זה לא דבר גס ובדרך כלל הולכים ביחד ביחס ישיר זה לזה. מחיפוש אחר סיליקון ראיתי שיש להם סילקונים שעומדים בתקנים של מרצדס, פורשה, טיוטה ואחרות כך שליין המוצרים שלהם זה לא חארטה.

כמה ביקשו ממך על התכשיר של WURTH וכמה על ה K44? שקניתי לפיאסטה שלי שמתי לב שיש לוירט כמה חומרים לדלק.

יש להם תוסף לדלק, תוסף לניקוי מערכת הזרקת דלק (בנזין) ותוסף לניקוי מערכת הזרקת דלק (בנזין) במסילה. שים לב שאתה בוחר במוצר הנכון. לגבי דיזל זה משהו אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תבדוק מתי החליפו שמן גיר לרכב (אורגינל כמובן) ?

מתי החליפו את מיכל המים לרדיאטור) אורגינל כמובן?

תחליף שמן מנוע מסוג איכותי סינטטי מלא (5-40) מחברה איכותי?

בכל 10000 K יש להוסיף למיכל הדלק כשהוא חצי מלא תוסף K44 או גולד לייבל

מתי החליפו פילטר דלק?

ורק אחרי זה תחשוב על שיפורים לצריכת הדלק

בברכה מאיר בר אשר

• ספונסר פורום
פורסם
מה לגבי ניקוי מצערת? כדאי לעשות לבד? כי משיטוט קצת בפורום אני קורא על כאלה שאח"כ התחילו להם בעיות.

קרא כאן לגבי תוסף לניקוי מערכת הדלק שנבדק על ידי חברי הפורום בשנה שעברה והציג תוצאות לא רעות בכלל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=444252

• תוכן חדש...