Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי נקסוס 500 של ג'ילרה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי כמעט את כל הכתבות שהצלחתי למצוא על הנקסוס (כולל אתרים זרים). ניגשתי לעופר אבניר ועשיתי נסיעת מבחן בת חצי שעה.

בכל זאת, לדעתי, אין תחליף לדעה של רוכב שיש לו את הכלי ונוסע עליו ביום יום וכבר עבר איתו מספר מה של קילומטרים. לפיכך, אם יש בעלי נקסוס בפורום זה אודה אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות:

1. האם אתם מרוצים מהקטנוע באופן כללי והאם הייתם ממליצים על רכישתו?

2. האם התגלו על ידכם בעיות כלשהן (בעיות אמינות, איכות וכו' - כל בעיה שכדאי לדעת עליה)?

3. קראתי בפורומים זרים שהיו בעיות עם הואריאטור או משהו כזה כשהאופנוע מתחמם בנסיעה עירונית. האם נתקלתם?

4. ירדתי ברגשות מעורבים מהקטנוע בעיקר בשל תנוחת הישיבה המוזרה - האם לאחר פרק הסתגלות הוא נוח מספיק לנסיעה ביום יום?

5. חשוב!!! - מהם מחירי הטיפולים ??

6. אודה לכל מידע נוסף הנראה לכם חשוב!

תודה מראש

פורסם

המנוע בנקסוס זה מנוע של X-9, ואיקס9 זה ק ק ה.

אז נקסוס זה קקי משופר.

מיציתי לך ת'עיניין.:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אז נקסוס זה קקי משופר.

חולק עליך קשות בעניין זה, אבל לא ארחיב כאן.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אז נקסוס זה קקי משופר.

לאיקס 9 אכן היו בעיות שונות אבל המנוע דווקא לא היה אחד מבעיות אלה. לפיכך, אינני מסכים עם מה שאתה אומר כלל.

פורסם

לאיקס 9 יש בעיה של טחינת וריאטורים , הוואריאטורים נטחנים יחסית מהר , לדעתי מפני שאינם מותאמים לחוזק המנוע, הוריאטורים יקרים מאוד מאוד , מה שמייקר מאוד את עלות הטיפולים שיקרים גם ככה ,

כ2200 לטיפול גדול לא כולל וריאטורים שיכולים להוסיף למחיר הטיפול עוד 2000 עד 3000 ש''ח,הברקסים הקידמיים נטחנים כמו מים ויש שם דיסק כפול עם 2 משאבות, שגם גורמות לפדים להטחן כמו מים,ויש צורך להיות כל הזמן עם יד על הדופק בעיניין ברקס קידמי, שלא יטחן הדיסק ואז תיקח משכנתא כדי להחליפו, ובנקסוס יש אותו מנוע רק טיפה יותר חזק, אז הוריאטורים יטחנו עוד יותר מהר .

אז בכל זאת X-9 ק ק י.

שלא להזכיר מחיר רצועת וריאטור כ1000 ש''ח, ק ק י

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

האמת? שאלה שאלתית, כנראה שלא, כי אני מאמין שהחברה מיודעת לליקויים הנ''ל ואם אין להם תשובה, כנראה שזו קצת בעיה.

פורסם
האמת? שאלה שאלתית, כנראה שלא, כי אני מאמין שהחברה מיודעת לליקויים הנ''ל ואם אין להם תשובה, כנראה שזו קצת בעיה.

אז מה עדיף .... בורגמן 400 ?

פורסם

תראה , עדיף מה שאתה חושב שטוב לך, לא מה שהאחרים חושבים, אבל קח בחשבון, ככל שהנפח עולה, עלות ההוצאות והטיפולים עולה משמעותית.

פורסם

אז נקסוס זה קקי משופר.

אכן מיצית. אני חושב שאתה טועה, אגב. אבל בהחלט מיצית...

לדעתי הצנועה - אמנם מחירי התחזוקה גבוהים, אולי גבוהים משל הבורגמן, או הטימקס (וגם זה בשל תמחור ליצני ונמוך של עבודה בטיפולי טימקס שבאחריות - אבל תמחור חלפים שערורייתי) // אבל יחסית למחיר התמורה טובה, המנוע חזק, את בעיית הוריאטור ניתן לסדר באמצעות תחליפי (יש למאלוסי וריאטור תחליפי מעולה) רצועת קבלאר מעולה תעלה דרך הרשת (או חבר איטלקי) כאלפיה או פחות. בסה"כ עסקה לא רעה, כשמדובר בכלים שמורים - למי שמוכן לשלם מחירי תחזוקה גבוהים.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם
למה ישמש אותך הקטנוע?

עד לפני כ שנתיים רכבתי רק על אופנועים (בנדיט 1200 DR 650 ועוד). לפני כ שנתיים רכשתי גראנד דינק 250 וגיליתי את עולם הקטנועים (נסעתי אז נסיעות קצרות והיה לי חבל להחזיק את הבנדיט). כעת, הגיע הזמן להחליף את הגראנד דינק וחשבתי שקטנוע בשילוב עם יכולות ספורטיביות יכול להיות אופציה טובה. אך, למרות זאת, במידה ואכן יש בעיות עם ואריאטור זה בטח לא שווה.

נ.ב. שאלה לגבי הפורום, איך אני בודק אם יש תגובות חדשות להודעותי אלה??

תודה

פורסם
אכן מיצית. אני חושב שאתה טועה, אגב. אבל בהחלט מיצית...

לדעתי הצנועה - אמנם מחירי התחזוקה גבוהים, אולי גבוהים משל הבורגמן, או הטימקס (וגם זה בשל תמחור ליצני ונמוך של עבודה בטיפולי טימקס שבאחריות - אבל תמחור חלפים שערורייתי) // אבל יחסית למחיר התמורה טובה, המנוע חזק, את בעיית הוריאטור ניתן לסדר באמצעות תחליפי (יש למאלוסי וריאטור תחליפי מעולה) רצועת קבלאר מעולה תעלה דרך הרשת (או חבר איטלקי) כאלפיה או פחות. בסה"כ עסקה לא רעה, כשמדובר בכלים שמורים - למי שמוכן לשלם מחירי תחזוקה גבוהים.

שלום לך,

אפילו אם אתה צודק ויש פתרון לכל הבעיות הללו עדיין אתה חייב להסכים איתי שאין שום סיבה לרכוש קטנוע חדש (בסכום לא מבוטל) ועוד להשקיע בו כספים וזמן בגלל שיצרו אותו באופן לקוי. אני בטוח שגם מכונית לא היית רוצה לרכוש כשאתה יודע שיש לה בעיה בחלק זה או אחר ולהתחיל להזמין תחליפים וכו' - למה לגעת בזה מההתחלה כשיש כל כך הרבה קטנועים מצוינים אחרים!. לפיכך, במידה ואגלה כי אכן ישנה בעיית ואריאטור ז מספיק בשבילי כדי לא לרכוש את הכלי וללכת על הבורגמן למשל למרות שהוא שונה באופיו מהג'ילרה.

פורסם
שלום לך,

אפילו אם אתה צודק ויש פתרון לכל הבעיות הללו עדיין אתה חייב להסכים איתי שאין שום סיבה לרכוש קטנוע חדש (בסכום לא מבוטל) ועוד להשקיע בו כספים וזמן בגלל שיצרו אותו באופן לקוי. אני בטוח שגם מכונית לא היית רוצה לרכוש כשאתה יודע שיש לה בעיה בחלק זה או אחר ולהתחיל להזמין תחליפים וכו' - למה לגעת בזה מההתחלה כשיש כל כך הרבה קטנועים מצוינים אחרים!. לפיכך, במידה ואגלה כי אכן ישנה בעיית ואריאטור ז מספיק בשבילי כדי לא לרכוש את הכלי וללכת על הבורגמן למשל למרות שהוא שונה באופיו מהג'ילרה.

מצד שני - אתה יכול למצוא X9 בן פחות מ 3 במצב מעולה ועם קילומטרז' נמוך ב 25K (כולל תוספות לפעמים, ולפעמים במחיר נמוך יותר) // מול בורגמן 400 מאותה שנה שלא יהיה טוב יותר ויעלה עוד 5K.

מחירי התחזוקה של הבורגמן גם אינם נמוכים, אגב.

אני אומר - אם יש לך הכסף - לך על הבורגמן הגדול או הסילברווינג.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם
מצד שני - אתה יכול למצוא X9 בן פחות מ 3 במצב מעולה ועם קילומטרז' נמוך ב 25K (כולל תוספות לפעמים, ולפעמים במחיר נמוך יותר) // מול בורגמן 400 מאותה שנה שלא יהיה טוב יותר ויעלה עוד 5K.

מחירי התחזוקה של הבורגמן גם אינם נמוכים, אגב.

אני אומר - אם יש לך הכסף - לך על הבורגמן הגדול או הסילברווינג.

בתור אחד שמחזיק היום הונדה סילוור וינג 600 אני יכול לומר שזה אחד הכלים הכי מהנים שהיו לי בשנים האחרונות (אחרי כמות לא קטנה של אופנועים וקטנועים שהיו ברשותי כולל בורגמן 400):razz: .הוא ממש לא יקר יחסית לתחזוקה חזק,יכולת נשיאה שלא מביישת טנדר מגנום ,רכיבה בשניים היא לא עינוי סיני בשביל זוגתי שתחיה,ולמרות הגודל שלו אפשר לתמרן איתו בשטח עירוני לא רע בכלל.לצערי אני נאלץ למכור אותו בעקבות מעבר לרכב:bigcry: אז אם יש מעוניינים הוא מפורסם במוטו +תמונה או בה"פ.

בהצלחה.8-)

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...