Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדרכי זה 16 שנה הגעתי אתמול יום שישי עם ניסן טראנו למבחן השנתי של הרכב.

הרכב היה בסדר בהיבט הטכני, אך נכשל על כך שלא מצויין ברישיון שיש לרכב גג נפתח SUNROOF יעני.

אמרו לי שעלי להגיע שוב ביום א' עם הרכב למשרד הרישוי ולבקש ירשמו לי ברישיון שיש גג נפתח.

אני גר בערד, ומגיע עם הרכב הזה לבאר שבע רק לעשות בדיקה, נראה היה לי חוצפה שעל דבר מינהלתי של משרד התחבורה עלי לעבור טרטור כזה.

הרכב מודל 1998 וכל הטראנו בישראל מגיעים עם גג נפתח, אז מה קורה פה?

אחרי שעזבתי את מתחם הטסטים בבאר שבע, חזרתי והפעלתי קצת אסרטיביות, לבסוף הסכימו לרשום את הגג הנפתח במחשב שלהם וקיבלתי נספח לרישיון ובו רישום "רישום מגבלה - גג נפתח".

אשמח לשמוע כל תובנה בעיניין.

נדב

פורסם

הבורות והבירוקרטיה של המדינה הזו מצליחה להפתיע כל פעם מחדש.

אני מבין את זעמך ומקווה שלא יקרה לך שוב עכשיו שהעניין הבירוקרטי טופל.

פורסם

עוד כסף למדינה, גם אם מדובר "רק" ב-28 ש"ח על כפל רישיון. זו דעתי בכל אופן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קראתי את החוויה של אלעד וזה לא אותו המקרה.

אתה התקנת SUNROOF ונאמר לך או שידעת שיש לרשום זאת ברישיון הרכב ללא קשר לטסט.

במקרה הזה משרד התחבורה יכול לקבל נתונים טכניים מהיבואן עבור השנתון והדגם כפי שרשום ברישיון הרכב ועם תכנות מתאים הנתונים אמורים להתעדכן בבסיס הנתונים של משרד התחבורה באופו אוטומטי. לא מדובר בשינוי שנעשה ברכב כפי שזה היה אצלך, כך שזה מיידע שקיים.

אבל יותר פשוט לטרטר את האזרח למשרד ממשלתי.

או לחילופין מה יותר פשוט לאפשר למכון הרישוי לבצע רישום כשהוא רואה שיש גג נפתח לרכב.

הרי כשמחליפים מנוע במוסך, מקבלים אישור מהמוסך ומכוון הרישוי מבצע שינוי רישום ולא נדרש להגיע למשרדים של משרד התחבורה.

אגב עבור הרישום הזה במסגרת הטסט גם אני שילמתי 28 ש"ח.

פורסם

חברת משפחה טורטרה בפקסים מיילים ונסיעות רבות עד שאישרו לה גג שמש מקורי ב ב.מ.וו שנת 2002,יצאת בזול..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...