Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתכן שיש קשר כזה? הנה הסיפור:

הגעתי לחיפה לסידורים , לאחר הרבה זמן שלא הייתי שם . חיפשתי חנייה מסביב לבניין כלמוביל ביפו ו... כרגיל לא היה . ניסיתי להיכנס לחנייה שלהם התת קרקעית לאחר שכל השטח מסביב היה אדום לבן . בעמדת השומר לא היה אף אחד {נטושה} וחזרתי אחורנית , השארתי את הרכב ליד הכניסה לסוכנות , על שביל הכנסת הרכבים לאולם התצוגה . לאחר שסיימתי שם , השומר שהגיע למקום שאל אותי למה לא בקשתי את הקוד מהאיש מכירות באולם , כי בחוץ יש מצלמת רמזור שכל מטרתה היא צילום כל השטח מסביב לבניין לצורך הנפקת דוחות על המדרכה {500 ש"ח} .ולדבריו הרבה נהגים קיבלו שם דוח .

רצוי לציין שאין שילוט הכוונת נהגים לאולם התצוגה , או תמרור , לרבות הכוונה לכניסה לחנייה התחתונה שלהם , שלא קיימת או הזהרה מפני מצלמת הדוחות של העירייה שממוקמת מעל הרמזור הסמוך . מה גם שהשטח שהם מכניסים את הרכבים לאולם נראה פרטי שלהם ולא של העירייה .

נודף כאן ריח רע של שיתוף פעולה בין הסוכנות לבין העירייה , וכל השטח הנ"ל הוא תחנת התרמה לקופתה של עיריית חיפה .

ראו הוזהרתם !

פורסם

הכניסה למתחם היא ע"י קוד, ככל הנראה סוכן מכירות היה מוסר לך אותו במידת הצורך לא מדובר בסוד מדינה, ויש חנייה במתחם השווארמות, קצת ללכת אבל אין דוחות או תשלום במקום.

פורסם

לא הבנתי איפה ראית פה שיתוף פעולה בין כלמוביל לעירייה או ממה אתה מזהיר אותנו.

כמו שדני אמר, יש שם באיזור מלא חניות, אם זה איפה שהשווארמות או מאחורי הבניין של כלמוביל (בצד השני שלו).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הכניסה למתחם היא ע"י קוד, ככל הנראה סוכן מכירות היה מוסר לך אותו במידת הצורך לא מדובר בסוד מדינה, ויש חנייה במתחם השווארמות, קצת ללכת אבל אין דוחות או תשלום במקום.

השומר אמר לי במפורש שכל רכב שעומד ליד הבניין מצולם ואנשים הראו לו דוחות שכוללות תמונות של רכבים שבאו לסוכנות ולא ידעו שיש קוד כניסה כזה או אחר . ראיתי את המצלמה והיא באמת מופנת לכיוון הרחוב שליד הבניין .אני לא גר בחיפה ולא יודע איפה יש חנייה באיזור . לגבי חוסר השילוט לבאים לסוכנות או הכוונה לחניה שלהם או הזהרה על שטח אסור לחנייה שמצולם , מאוד תמוה בעייני .

פורסם

בחיפה כבר מזמן אוכפים חנייה באמצעות מצלמות, אין שום קשר לסוכנות, אבל המצלמות כן מותקנות במקומות "מועדים לפורענות".

פורסם

אתה מבין שכדי שיהיה קשר בין הסוכנות לעיריה לסוכנות צריך להיות רווח לכך ומן הסתם זה רק מזיק להם.

יש חניה בהמשך צריך רק ללכת 3 דקות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה מבין שכדי שיהיה קשר בין הסוכנות לעיריה לסוכנות צריך להיות רווח לכך ומן הסתם זה רק מזיק להם.

יש חניה בהמשך צריך רק ללכת 3 דקות.

עידן

טוב ! אז יכול להיות שנסחפתי קצת . אבל בכל זאת חוסר השילוט , עמדת השומר של החנייה שהייתה ריקה , אזהרה לגבי אזור מצולם ,שלא הייתה , שקיימת בעוד מקומות בחיפה , חוסר הכוונה לחניה השייכת ללקוחות כלמוביל ועוד ...

כל אלה מעלים בכל זאת הרבה שאלות כאן .

פורסם

שני דברים לי אלייך

אין קשר בין הסוכנות לעירייה בידיוק כמו שאין קשר בין שאר הסוכנויות ברחוב או השווארמות , המצלמה מצלמת את את רחוב יפו ומהמוקד יכולים לסובב אותה לכל כיוון.

יש שלט שמזהיר מאכיפה באמצעות מצלמות:

https://maps.google.com/?ll=32.827732,34.984958&spn=0.003016,0.004136&t=h&z=18&layer=c&cbll=32.827732,34.984958&panoid=G3X7pVKzlUQ_iw37OKz-Og&cbp=12,114.63,,1,1.98

בערך 50 מטרים לפני המפרצון

• תוכן חדש...