Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בהלוואה יחסית צנועה(משהו כמו 12-13 אלף שקל) דרך הבנק, אבל כשאני מנסה להשיג פיסת מידע לגבי ריבית, החזרים וכו', בכול מקום מפנים אותי לסניף בנק שלי פיזית, כאילו זה מינימום בקשת כניסה לפנטגון. מה נסגר?

ודרך אגב, כול זה לא מפריע לבנק לתת לי הלוואות בלי בעיה בכלל, אפילו לא צריך להתקשר, רק להכנס דרך המחשב/סמארטפון ויש לי את כול הכסף שאני צריך!

פורסם

מסיבה פשוטה מאד: ההלוואה "נתפרת" לפי מידותיך.

פקיד ההלואות - או מי שמטפל בהן בסניף - יכנס לחשבון שלך, יכניס נתונים אחרים (כגון מידע מתלוש השכר) ולפי זה תקבל הצעה להלוואה. אם מצב החשבון שלך תקין הצעה זו תהיה טובה מכל הצעה אחרת של גופים שנותנים הלוואות אינסטנט, כגון חברות כרטיסי האשראי.

מנסיוני האישי לפני מספר שבועות - קיבלתי הצעה להלואה (במקרה זה לדיור), אחרי הקלדת כמה נתונים אישיים הריבית צנחה משמעותית.

והדבר פועלגם בכיוון ההפוך: בשיחה פנים אל פנים גם אתה תוכל לבקש הטבות. ותתפלא - זה בהחלט עשוי לעבוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נו, אז למה אתה לא עושה את זה?

קודם כול, כי דרך החברה שבה אני עובד, אפשר לקבל ריבית סופר נמוכה.

ודבר שני אני מעוניין לדעת אם באמצע תקופת ההחזרים אני אוכל לשלם במכה כמה אלפים טובים ובכך לצמצם את זמן ההחזרים.

כול השאלות שלי לא יצטרכו יותר מ-5 דקות, אבל לפחות שיהיו את ה-5 דקות הנ"ל!

אני מרגיש מגוחך שבשביל עניין כזה אני צריך לקחת חצי יום חופש ולנסוע לעיר המקור שלי(מרחק של שעה נסיעה)

פורסם
מסיבה פשוטה מאד: ההלוואה "נתפרת" לפי מידותיך.

פקיד ההלואות - או מי שמטפל בהן בסניף - יכנס לחשבון שלך, יכניס נתונים אחרים (כגון מידע מתלוש השכר) ולפי זה תקבל הצעה להלוואה. אם מצב החשבון שלך תקין הצעה זו תהיה טובה מכל הצעה אחרת של גופים שנותנים הלוואות אינסטנט, כגון חברות כרטיסי האשראי.

מנסיוני האישי לפני מספר שבועות - קיבלתי הצעה להלואה (במקרה זה לדיור), אחרי הקלדת כמה נתונים אישיים הריבית צנחה משמעותית.

והדבר פועלגם בכיוון ההפוך: בשיחה פנים אל פנים גם אתה תוכל לבקש הטבות. ותתפלא - זה בהחלט עשוי לעבוד.

אני מקבל את זה, אבל אני לא מבין למה אני לא יכול לעשות את זה בטלפון, או לפחות לקבל מידע כלשהו...

פורסם

גש לסניף הקרוב של אותו בנק, יתכן שיעזרו לך. כך עשיתי בעבר לא פעם ולא פעמים, אם כי לא בנושא הלוואות אלא כמה דברים אחרים, ומדובר בימים רחוקים שבהם המחשוב היה הרבה פחות משוכלל בהשואה להיום.

היה לי פעם מצב שבו פתחתי חשבון חסכון בתנאים מיוחדים באמצעות מקום העבוד (למעשה היוזמה היתה של מקום העבוד - פתחו חשבון של 10 ש"ח לכל העובדים ואז הזמינו אותם להתחיל להפקיד, בתנאים חריגים). לצורך העניין פתחו לי חשבון בסניף המרכזי של הבנק, פתחו את חשבון החסכון וסגרו את העו"ש. לצורך משיכת החסכון עשו אותה פעולה פעם נוספת - חשבון שנפתח ונסגר תוך מספר שעות, בלי עלויות.

בכלל - אם מקום סניף הבנק לא נוח לך - העבר את חשבונך למקום יותר נוח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אגיד לך מה אני הבנתי ואתה תתקן אותי או תוסיף מידע בהתאם:

אתה זקוק להלוואה בגובה 12-13 אש"ח. במקום העבודה שלך ניתן לקבל הלוואה כזאת בתנאים מאוד אטרקטיביים.

את ההלוואה הזאת, כך לפחות אני מניח, נותן המעסיק מכספו או דרך בנק מסוים שיש לו הסדר איתו. עד כאן אני צודק?

על פניו, נראה שמרבית הפרטים גלויים וידועים, והבהרות נוספות בוודאי תוכל לקבל ממעסיקך. אז מה בדיוק השאלה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע מה ההסדר של המעסיק עם הבנק, אבל אני אמור לדבר עם נציג בנק לאומי, להגיד לו שאני עובד בחברה X, והוא כבר יעשה את הנתונים ויראה כמה ריבית אני אמור לשלם.

אבל זה לא סכום רציני, ככה שמהריבית אני קצת פחות מודאג, אני יותר רוצה לדעת אם במהלך התקופה אני יכול להחזיר חלק מהחוב במכה, ובכך לקצר את ההלוואה.

אבל אולי אתה צודק, והמעסיק הוא הכתובת לעניין הזה.

פורסם

האמת, גם אני לא ממש בדקתי מה הטענה שלך.

בכל מקרה, לאחרונה לקחתי הלוואה של 100K ואוכל לומר לך מניסיוני בלבד. הריבית שקיבלתי היא נמוכה, פריים מינוס חצי וללא קנסות במהלך ההלוואה על הפקדות של סכומים גדולים מהסכום החודשי.

בעברי לקחתי הלוואה של 15K ומכיוון שידעתי שאחזיר אותה די מהר(חצי שנה), לא הפכתי עולמות כדי להוזיל ריביות.

קיבלתי את ההלוואה עם פריים פלוס 5 וכשהפקדתי סכומים גדולים כדי לכסות אותה, שילמתי ''קנס'' של 60 ש''ח כל פעם(סך הכל פעמיים). בדיעבד כשאני חושב על זה, אני לא יודע אם פעלתי נכון.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עמלת הפירעון המוקדם ("קנס יציאה") נגזרת מהריבית שמשולמת על ההלוואה ומהריבית הממוצעת על הלואות דומות באותו בנק בעת הפרעון המוקדם. ככל שהריבית בהלואה שנטלת נמוכה יותר הסיכון שלך לשלם עמלת פרעון מוקדם יורדת. הדבר היחיד הוא שלעתים צריך לתת הודעה מראש על הכונה לפרוע את ההלואה.

אני מצטרף לליאור קלה - לפני כ-3 שניל לקחתי הואה של כמה עשרות אלפי ש"ח לרכישת רכב בריבית פריים מינוס 0.5% ל-5 שנים, החזרתי אותה תוך 5 חודשים בלי לשלם פרוטה עמלת פרעון מוקדם.

• תוכן חדש...