Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרצר החליט לשגע אותי !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרצר יושב על שיח/עץ כלשהו בגינה שלי כבר ולא מפסיק לשרוק כל היום וכל הלילה במשך כמה ימים.

אם אני מתקרב לאזור או זורק אבן לכיוון הרעש הוא שותק לכמה דקות. אין לי כוח לרסס עכשיו את כל האזור. יש פתרון אחר?

פורסם

שתדע לך שצרצר זו החיה הכי מנוולת שקיימת. הוא מצרצר בדיוק כשאתה עומד להירדם ואיך שאתה קם להרוג אותו הוא מפסיק. כל הזמרים ששרים על צרצרים מעולם לא נתקלו בחיה הזו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

היו לי כמה פעמים צרצרים בבית וזה יכול לשגע.

השיא היה שאחד נכנס מתחת למקרר לפחות שלושה שבועות שכל יום אני מחפש אותו מחדש ומציף את האזור בK300.

K300 עוזר בכך שזה גורם להם לקפוץ מהמחבוא, ברגע שזה קרה זה רק אתה והוא לבד המנצח זוכה לשקט!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הוא לא שורק, הוא מחכך את הכנפיים שלו זו בזו. הוא עושה זאת כדי לקרוא לנקבה, אז כדי לקבל שקט כל מה שעליך לעשות זה להביא לאיזור צרצרה נאה.

:turn-l:
פורסם
שתדע לך שצרצר זו החיה הכי מנוולת שקיימת. הוא מצרצר בדיוק כשאתה עומד להירדם ואיך שאתה קם להרוג אותוו.

אז ככה קוראים לאלו שמארגנים ערבי קריוקי במרפסת/גינת ביתם..?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הצרצר מחפש זיווג ולא ירגע על שלא יקבל. אני חושב שאין ברירה ואתה חייב להיכנע לו.

אל תדאג לצרצרים יש קטן, זה לא יכאב. :twisted:

פורסם

תביא לו עקרבוט שמחופש לצרצרית. המושג סאדו יקבל אצלו משמעות שונה לחלוטין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...