Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים להאלן ההערכה שיש לי שאיתה אני שוטף את האוטו פעם בשבוע וכל חודש וחצי שם וקס .

האם יש עוד דברים שאתם ממליצים לי לקנות לטובת רכב נקי יותר וקל יותר לשטיפה פעם הבא .u50x.jpg

vjpr.jpg

פורסם

הייתי ממליץ לך להעיף את הSTP לדאשבורד ולהחליף לקארפלאן פלאש דאש.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

נשאר בו כרבע בקבוק אני יסיים איתו ויקנה שמהו אחר,ואני כמעט ולא משתמש בו ברכב הזה , השימוש הוא לרוב אצל ההורים שלהם לא ממש אכפת מהרכב . אמא שלי שלא שטפה תרכב שלה כמעט חודש וחצי עד שהתעצבנתי ושטפתי אותו .

פורסם

הכי חשוב שיש לך פינה מוצלת ונוחה :wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ערכה נחמדה מאוד,ומקום עבודה מצוין!

של איזה חברה השמפו לרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי ממליץ לא להניח תרסיסים על הפח (גם לא למטרות תצוגה), כנ"ל פחיות מתכת קלפורניה.

כי לטפל בשריטה קשה יותר מאשר לשטוף פעם בשבוע :)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אשמח להשכיר אחת לשטיפה השבועית :wink:

בתנאי שאתה מביא את המים למה יש לי שכנים משוגעים הזמינו לי פעם משטרה כי השתמשתי במים של הבניין ,עכשיו אני עושה נגלות של מים מהבית .

• תוכן חדש...