Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני מאוחד עם אסטרה טורבו מושכרת. על הידית השמאלית יש פקדים ( לפי ספר הרכב ) למחשב דרך. אף אחד מהלחיצים לא מגיב, יש מצב שברמת האבזור של חברות ההשכרה, אין מחשב דרך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

גם בקרוז הליסינגית שחולקת הרבה מכלולים עם האסטרה, יש כמה מתגי סרק על הידיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

במידה ובין המד טורים למד מהירות יש מסך אדום גדול יש מחשב דרך במידה והמסך קטן ומציג רק ק"מ זה הרכבים בלי מחשב דרך.

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

יש צג גדול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לך מתגים של בקרת שיוט והגבלת מהירות על ההגה בצד שמאל?(הכוונה על החישור השמאלי של ההגה, או איך שלא קוראים לזה)

אם לחיצה על הגבלת המהירות לא מלווה בתגובה על הצג של המחשב דרך(בחלקו העליון) או לחיצה על בקרת השיוט לא מדליקה נורה בלוח המחוונים אז כנראה שהם מתגי סרק.(אם כי נשמע לי מוזר שהם קיימים בכלל)

כמו כן, שים לב שכדי להפעיל את הפקד שעל הידית השמאלית שמאחורי ההגה צריך לסובב אותו(אולי במקרה פיספסת את הפעולה הזו)

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם

אתה לא מצליח להפעיל כי פשוט אין. לא קשור להשכרה כך זה בכל הדגמים, אולי בגרסת מתיחת הפנים כבר יש (עניין של אבזור יבואן לא של יצרן כמובן).

פורסם

כמו שנאמר, אין מחשב דרך. מה שאתה רואה על ידית שמאל (MENU, CLR\SET) זה סה"כ כדי לאפס ק"מ שנספר לקראת טיפול, לפחות באסטרה שלי, 2012.

פורסם

כפתורים ופקדים לא חסר באסטרה הזו ( יש אפילו עודף) , אף פעם לא הבנתי את ההגיון מאחורי ההנדסת אנוש הזו .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

uqy4eves.jpg

e3e8e2ag.jpg

צג גדול יש!

ידית יש!

מחשב אין!

פורסם

יש בתוכו מלא איקונים כבויים.

מצד שני, מה אני מבין באופל!

פורסם

אני מתעלק ושואל, מאיפה השכרת?

אני גם הייתי רוצה להשכיר כזו פעם.. (לא נראה לי שיהיה נאה לפרסם כאן את שם החברה, אז שלח לי לפרטי)

תודה :-D

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תוכן חדש...