Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה חוויה טובה בסניף למרות שבהתחלה קניתי מידה ענקית שבקושי יכולתי לצאת מהאוטו בגללה.

השאלה היא מה דעתכם על המגן הזה?קניתי הפעם אחד כזה וגם במחיר כזה כי כל ה10-13 שקל האלו שמוכרים לא נתלים מספיק טוב ולא מכסים הכל, בנוסף הם מתפוררים אחרי זמן ובמגן שמש של הדר רוזן יש גם את הצ'ופצ'יק העגול שנדבק לשמשה.

למישהו יש נסיון עם המגנים האלו? הוא מרגיש עבה מאוד.

פורסם

לא מכיר את המגן האמור, אבל מגינים של 10 ש"ח מחזיקים אצלי 10 שנים. בעבר היה לי מגן עם כוסית הואקום המכונה "צ'ופצ'יק", שלא הועילה לדבר. מזה מספר שנים אני משתמש במגן "משקפיים" ותופס אותו עם סך השמש הימני והמראה (הסך השמאלי נושא שתי דיבוריות BT), ואין שום בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה לי נסיון רע עם אחד בדיוק כמו שקנית : הוא השאיר לי צבע כסוף על הדשבורד , הייתי צריך לנקות עם חומר מיוחד .

בנוסף הוואקום הזה נקרע די מהר.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

בזמנו כתבתי סקירה בת שלושה עמודים על מגן השמש המדובר, זה התפתח לשירושפלצת שבו כל אחד סיפר על מגן השמש שלו והתכונות היחודיות לו, נסה להעזר במנוע החיפוש.

קבימינט, זה מגן שמש! זה עושה צל! THE END.

מה שכן, גם במגן שמש ב200 ש"ח הצ'ופצ'יק של הוואקום נקרע בשלב מסויים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לא מכיר את המגן האמור, אבל מגינים של 10 ש"ח מחזיקים אצלי 10 שנים. בעבר היה לי מגן עם כוסית הואקום המכונה "צ'ופצ'יק", שלא הועילה לדבר. מזה מספר שנים אני משתמש במגן "משקפיים" ותופס אותו עם סך השמש הימני והמראה (הסך השמאלי נושא שתי דיבוריות BT), ואין שום בעיה.

לא יודע כמה טוב המגן שמש שקניתי, אבל רואים שהוא עבה מאוד ועדיף על הקטנים ב10 שקל כי הם נופלים או קטנים מדי.

בכל מקרה, עכשיו זה מכסה לי את כל השמשה, כבר טוב.

פורסם

אולי תספר לנו אתה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מגן הכי טוב זה משקפים כסופות. מחזיק המון זמן, מגן היטב ולא מתפורר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...