Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי רכב מסוג סיאט איביזה 2010 , השארתי את האורות דולקים כל הלילה בטעות

וכשהנעתי את הרכב בבוקר הוא בקושי התניע אבל בסוף הצליח , מאז עברו יומיים והיום ניסיתי להתניע ולא הצלחתי

קראתי לחבר חיברנו כבלים אבל הרכב עדיין לא הניע

מה לדעתכם הבעיה ? חשבתי שזה אולי מיים שחסרים במצבר אבל לא ראיתי פקקים שאפשר למלא בהם מיים כמו ברכבים קודמים שהיו לי

מה אני אמור לעשות עוד? יכול להיות שמדובר במצבר אלקטרוני מיוחד שרק במוסך יוכלו לעזור לי?

פורסם

נסה להניע שוב עם כבלים, תן להם להיות מחוברים לרכב במשך דקה או שניים ורק אז תנסה להניע, בזמן ההנעה, תן גז ברכב התורם.

אם יניע, צא איתו לנסיעה ארוכה (שעה לפחות).

קח בחשבון שמצבר שנפרק לא יחזור ל-100% מהקיבולת שלו, כמו כן ישנה האפשרות שהמצבר הלך עקב הפריקה.

פורסם

המצבר שלך גמור לגמרי והכבלים חלשים.תשאיר את הכבלים מחוברים יותר זמן וכך המצבר שלך יטען קלות בכדאי להניע את המנוע.לאחר מכן יש לנהוג ברכב לפחות שעה בטורים קבועים באזור ה 2.5 -3 אלף סלד בכדאי לתת למצבר להטען. בהצלחה.

פורסם

חיברתי במשך 4 דקות ונתתי גם ברכב התורם

אבל עדיין לא הצלחתי , כל כך מאכזב פעם ראשונה בחיים אני שוכח אורות והלך מצבר

תודה רבה על התייחסותך

פורסם

4 למצבר גמור עם כבלים חלשים לא יניע בקלות.תן לו בערך רבע שעה או שתמצא כבלים שמסוגלים לספק יותר חשמל.

אל יאוש זה קורה להמון אנשים (בגלל זה יש אנשים שמבטלים את האורות ללא סוויץ ע"י ממסר)

פורסם

המצבר שלך בין 3 והתעללות כמו שהוא עבר הייתה מכת המוות עבורו. אתה יכול ללכת לחשמלאי שייתן לו טעינה איטית אבל זה בערך כמו לתת סטרואידים לאדם גוסס. זו תוחלת החיים הממוצעת של מצבר וגם אם תמשוך אותו עוד חודשיים, בקרוב ממילא תצטרך להחליף אותו. מצבר זה לא משהו שמחזיק אינסוף. גמרת לו את החיים קצת יותר מוקדם ממה שהיה מיועד אז פשוט תקנה חדש, עניין של כמה מאות שקלים שהם הוצאה שתיתן לך שקט לשנים הקרובות.

פורסם
נסה להניע שוב עם כבלים, תן להם להיות מחוברים לרכב במשך דקה או שניים ורק אז תנסה להניע, בזמן ההנעה, תן גז ברכב התורם.

אם יניע, צא איתו לנסיעה ארוכה (שעה לפחות).

קח בחשבון שמצבר שנפרק לא יחזור ל-100% מהקיבולת שלו, כמו כן ישנה האפשרות שהמצבר הלך עקב הפריקה.

בזמן ההנעה רצוי לא לתת גאז ברכב התורם, אלא רק במנוע כבוי ומפתחות מחוץ לסוויץ'.

התרומה מסתכמת רק במצבר (ולא גם בפוטנציאל לקלקול במערכת האלקטרוניקה של הרכב התורם).

alfa 156 2.5.

פורסם

כשאני שכחתי לסגור אורות בפולו, למחורת בבוקר לקח לנו איזה 45 דקות עם כבלים להטעין מצבר(מצבר היה די חדש) ברכב שלי ואז בקושי הניע. ממליץ לחכות בסבלנות עד שתוכל להניע ולאחר מכן תעשה סיבוב של כ40 דקות.

• תוכן חדש...