Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

חדשה כאן בפורום ואשמח לייעוץ ברכישת רכב..

אז ככה, מחפשת רכב סופר מיני, בסביבות 70K ש"ח, גיר ידני, מעדיפה בסביבות 1250-1400 סמ"ק.

מרבית הנסיעות הן עירוניות, אבל בערך אחת לשבוע נסיעה בינעירונית ארוכה.

מקווה להחזיק את הרכב תקופה ארוכה. רוצה שיוכל לסחוב יפה גם בעליות לירשולים ולצפון..

חשובים לי:

- בטיחות ויציבות נסיעה

- עלויות אחזקה זולות (תיקונים ודלק).

- מראה כייפי :-)

לא רוצה רכב עם תא מטען פיצפון.. צריך מקום.

חשבתי על כמה אופציות:

*סיאט איביזה - עשיתי נסיעת מבחן, הרכב מרגיש סבבה ומצא חן בעיניי, המיקום של המושב מול ההגה לא היה לי מאוד נח:-( מתלבטת אם זה עניין של זמן והרגל או לוותר מראש..

* פורד פיאסטה

*קיה ריו

(סקודה פביה נראית לי קצת מרובעת וכבדה, אז פחות אהבתי.. )

אשמח לדעות והצעות!

פורסם
הי,

אז ככה, מחפשת רכב סופר מיני, בסביבות 70K ש"ח, גיר ידני, מעדיפה בסביבות 1250-1400 סמ"ק.

מקווה להחזיק את הרכב תקופה ארוכה. רוצה שיוכל לסחוב יפה גם בעליות לירשולים ולצפון..

חשובים לי:

- בטיחות ויציבות נסיעה

חשבתי על כמה אופציות:

*סיאט איביזה - עשיתי נסיעת מבחן, הרכב מרגיש סבבה ומצא חן בעיניי, המיקום של המושב מול ההגה לא היה לי מאוד נח:-( מתלבטת אם זה עניין של זמן והרגל או לוותר מראש..

* פורד פיאסטה

*קיה ריו

(סקודה פביה נראית לי קצת מרובעת וכבדה, אז פחות אהבתי..

אשמח לדעות והצעות!

לדעתי גם הI20 הידנית מומלצת

פורסם

לדעתי הריו והפיאסטה עדיפות,הריו יותר מרווחת מאחור,אחריות יותר גדולה,הפיאסטה מציגה חומרים טובים יותר אך פחות מרווחת מהריו.

אישית אם הייתי היום קונה בתקציב שלך רוב הסיכוים שזאת הייתה הריו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ממש אהבתי אותה,החומרים די פשוטים במיוחד לעומת הפיסטה,מאחור לדעתי היא אפילו פחות מרווחת מהפיאסטה,לי אישית הפריע שהדשבורד עם שטחי פלסטיק גדולים,לעומת הריו למשל שמציגה דשבורד הרבה יותר חי,וקחי בחשבון שלרכב רק שנתיים אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הי,

חשובים לי:

- בטיחות ויציבות נסיעה

חשבתי על כמה אופציות:

* פורד פיאסטה

*קיה ריו

(סקודה פביה נראית לי קצת מרובעת וכבדה, אז פחות אהבתי.. )

אשמח לדעות והצעות!

ממליץ להתמקד בפיאסטה ובריו.

לגבי הדברים שחשובים לך:

בטיחות ויציבות נסיעה- עדיפות קלה לפורד

עלויות אחזקה זולות - אין הבדל ממשי (טיפולים כנראה זולים יותר בריו, אבל לא בהפרש מהותי)

מראה כייפי - תלוי בך לגמרי, לדעתי הפיאסטה יותר יפה, אבל יש שיתווכחו איתי

תא מטען - יתרון מוחלט לריו, אבל אם את מוכנה להסתפק באיביזה, הפיאסטה תהיה יותר ממספיקה.

לא הדגשת את זה, אבל בכל זאת - הנהיגה בפיאסטה היא מהנה יותר, איכות החומרים טובים קצת יותר, לריו יש אחריות רחבה יותר.

קחי את שתיהן לנסיעת מבחן (רצוי באותו יום) ובהצלחה.

ועוד דבר - רשמת שאת מקווה להחזיק את הרכב תקופה ארוכה - במקרה כזה אולי יהיה לך שווה לקפוץ לסוכנויות ליסינג ולבדוק הצעות עבור רכב עם 0 קילומטר - יכול לחסוך 2K-3K לפחות.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...