Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוט' אמין מאוד עד 20000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לאחר שפעם קודמת התייעצתי לגבי רכב בפורום ומצאתי עזרה אני פונה אליכם שוב.

אני מחפש לרכוש רכב שני למשפחה אוט' עד 20K

דגש על אמין מאוד.

בטיחותי כדאי אך לא חייב הכי בטיחותי.

לא משנה צריכת דלק ונוחות מדובר עם נסיעות קצרות בלבד ללא נוסעים נוספים.

אשמח לרכב משנתון מעל 2004 אם אפשר אך אפשר להתגמש בנושא עם יש רכב מאוד מומלץ.

בברכה

מיכאל

פורסם

חפש מיצובישי לנסר 2004-5 או לאנטיס עד 2004.

בגדול אמינות הרכב תלוייה בתחזוקה השוטפת שלו,כיצד הבעלים הקודמים שמר עליו (טיפולים בזמן,צורת נהיגה).

נקודות התורפה של הלאנטיס הן הגיר,שמתחיל לעשות בעיות באיזור ה-170,000 ק"מ (קח בחשבון שמאזדות 1600 רובן היו בליסינג/השכרה לשעבר גם אם לא מצויין ברישיון (ליסינג) ורדיאטור,שנוטה להתפוצץ בנסיעה ולשבוק חיים (אצלנו זה קרה במקום ועלינו על זה מיד לפני שהרכב התחמם עד הסוף).

המיצובישי,תהיה אמינה יותר אבל יקרה מעט יותר מבחינת חלקי חילוף וכמובן,שהיא ידועה כשתיינית גדולה יותר מהמאזדה.

אפשרות נוספת אם אתה מעוניין להתפשר היא ניסן אלמרה (אפשר למצוא 2002 בתקציבך)-רכב מעולה,שהרבה אנשים לא יודעים להעריך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מציע בכל זאת לשקול רנו מגאן דור ראשון (2001 עד 2004), עם כל הסיפורים על הגיר, זו עדיין קניה מצויינת - בתנאי שמצאת רכב שטופל כל ימיו במוסכי הרשת, ויש כאלה.

בהצלחה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מצטרף להמלצה על ניסן אלמרה בתקציבך נכנסת אחת מ03, נסה להגדיל טיפה את התקציב וחפש 04 מנוע 1.8. רכב אמין מאוד.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מצתרף להמלצות על האלמרה ומוסיף אחת על מיצובישי כריזמה --> מאוד מאוד אמינה ותשאיר אותך עם עודף

פורסם

לא ציינת בדיוק מה אתה מחפש,משפחתית כמו שהציעו לך החברים פה או סופר מיני?

אוטומט או ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דבר ראשון תודה לכל העונים מצטער שלא עניתי לפני אך לא הייתי בארץ מספר ימים.

בנוגע לגודל לא ממש משנה לי משפחתי או סופר מיני או כל דבר אחר מכיוון שהנסיעות קצרות.

אני יכול למתוח את התקציב עד 30K בלחץ אם יש משהו שממש אבל ממש שווה את זה.

• תוכן חדש...