Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי בלנו שנת 97 אוטומטית.

יש סלד גובה בהתנעה

עכשיו אני מודע לבעיה ולה פתרון שלה. השאלה האם פתירת התקלה יכול לחכות זמן כשבוע או שבועיים או שזה יגרום נזק כלשהו שידרוש טיפול יקר יותר?

פורסם

אם זה קורה בהתנעת בוקר או אחרי שהרכב עמד הרבה זמן (כמה שעות טובות) ,לא בטוח כלל שיש תקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כאשר המנוע קר לחלוטין הטורים מעט גבוהים מהרגיל עד שהם יורדים ומיתאזנים. 2000 זה מעט גבוה אך שוב, אם לאחר דקה שתיים הם יורדים למצב נורמאלי הכל תקין. אם הטורים מתחילים לשחק למעלה ולמטה זה כבר דורש ניקוי מצערת בתור התחלה.

פורסם

מה יש לשים לב בעת ניקוי,אני שואל כי אני צריך להכניס אותה בשביל זה למוסך (לא רוצה להרוס בניקוי בעצמי)דברים כמו האם צריך לפרק אותה או אטמים כלשהם, אני פשוט לא סומך בעיינים עצומות על מוסכים

פורסם
מה יש לשים לב בעת ניקוי,אני שואל כי אני צריך להכניס אותה בשביל זה למוסך (לא רוצה להרוס בניקוי בעצמי)דברים כמו האם צריך לפרק אותה או אטמים כלשהם, אני פשוט לא סומך בעיינים עצומות על מוסכים

לניקוי כמו שצריך יש לפרק את המיצערת מהרכב ולבצע ניקוי בחוץ עם חומר ייעודי. אני נוהג לבצע את הניקוי עם ספריי קרבורטורים שמבריק את המיצערת. בנוסף אני מנתק את מנוע הצעדים ממנה ומנקה הייטב בתעלה שלו וגם אותו שעם הזמן הצטברה עליו שיכבת פיח יפה. צריך לבדוק שאטם המיצערת בחיבור שלה אל סעפת היניקה לא פגומה. לאחר מכן להחזיר הכל כמו שהיה ולבצע איפוס ע"י ניתוק אחד הקטבים של המצבר למיספר דקות. לא עבודה מורכבת במיוחד אבל עבודה שעדיין מוסכים לא הכי אוהבים לבצע. ניקוי שכזה לא אמור לעבור את ה 150-200 ש"ח.

• תוכן חדש...