Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה בוקסטר S ב6000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער בכלל שראיתי את התכנית עכשיו.

ועכשיו אני אחזור לי לחלום הקטן והצנוע שלי שעומד לו בחניה :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שזה מפוברק (מעט או הכול לא יודע), אני רואה את זה בעיקר ללמוד מהמכונאי שהוא לא פחות מאומן ומבצע פשוט כל עבודה אפשרית שיש וגם קצת כדיי לאכול את הלב מהמחירים של הרכבים שם, שהם אמיתיים לשוק שם אגב.

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

מדהים:shock:

ב20 אלף ש"ח לקבל כזה רכב..זה פשוט מדהים,והם היו יכולים לחסוך אם היו משאירים את הפנסים.

אגב,באמת יש אנשים שישלמו 100 אלף ש"ח על פורשה בת עשור?

מחיר כזה מתייחס לרכב במצב תצוגה?

פורסם

שראיתי את הכותרת כבר הבנתי שמדובר על W.D

אני לא בקיא במחירים באירופה אבל האם באמת במחירים כאלה נמוכים אפשר למצוא פורש?

עזבו פורש. מעניין אם זה היה מכונית עממית כמו פורד פיאסטה מאותה שנה של הפורש עם בעיה דומה. האם היה אפשר לקנות אותה במחיר זול מאוד

ואגב תמיד הם מזכירים כמה עולה באמת העבודה במוסך אמיתי.

מעניין גם איך הם מתחלקים עם הרוויחים. רווח 50/50 לא תמיד הוגן לדעתי אבל תלוי מה היחסים בינהם

מסרב לחתום:evil:

פורסם

אני מאוד אוהב את התוכנית ואת ההסברים של אד המכונאי אבל לא קונה את זה שאד פשוט יודע לטפל בכל סוגי המכוניות בצורה כזאת מקצועית ובקיא לחלוטין בכל יצרן, השארה שלי זה שכל פרק הם פשוט מביאים מומחה אחר שעוזר להם לשפץ ולסדר את הרכב.

פורסם
אני מאוד אוהב את התוכנית ואת ההסברים של אד המכונאי אבל לא קונה את זה שאד פשוט יודע לטפל בכל סוגי המכוניות בצורה כזאת מקצועית ובקיא לחלוטין בכל יצרן, השארה שלי זה שכל פרק הם פשוט מביאים מומחה אחר שעוזר להם לשפץ ולסדר את הרכב.

לפעמים הוא פונה/מזמין מומחה. הוא אומר שהוא בעצמו מחפש בפורומים (אולי גם בCF חחח).

מסרב לחתום:evil:

פורסם

מעניין גם איך הם מתחלקים עם הרוויחים. רווח 50/50 לא תמיד הוגן לדעתי אבל תלוי מה היחסים בינהם

הם לא באמת שותפים.

מעצם העובדה שזה משודר בטלויזיה אפשר להבין שזו תכנית.

זו תכנית בידור. בטלויזיה.

יש לה הוצאות, ומכירת הרכב היא סתם המחשה, הם לא מתחלקים ברווח.

יש לתכנית כזו הפקה, הם מקבלים משכורת, אם הרכב יימכר, ואם לא.

זה כאילו מישהו ישאל אם בתכנית ״שמש״ צביקה הדר מקבל הכסף מהמכירות במסעדה, או שטלצר לוקח הקופה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני עוקב קבוע אחר התוכנית וראיתי את כל הפרקים. העונה ה-11 אמורה להתחיל לקראת סוף הקיץ.

מה שכן, העונה החדשה של טופ גיר מתחילה מחר :)

פורסם

לחשוב שהמחיר היה 1500 ותוך פחות מדקותיים, ירד ל-1000! :)

האמת שלא נתנו נתונים של הרכב, כמו קילומטראז' ויד, אבל אני מניח שזה לא משנה הרבה בכזה מחיר.

מעניין שהמוכר טען שהמכונית הותנעה פעם בשנתיים(!) והיא באמת התניעה.

לסיכום,

אחלה תוכנית הייתה היום.

פורסם

חולה על התוכנית הזאת, ראיתי את כל העונה העשירית והורדתי את כל העונות לצערי עדיין לא הספקתי לראות,

אגב יש עוד תוכנית שלו שהיא כמו תת תוכנית שלהם שמייק נוסע ברחבי העולם וקונה מכונית ומוכר אותם הלאה, במטרה לקנות מוכנית ספורט על, בסוף הוא קונה בדובאי פורש 911 טורבו מדהימה! אתה פשוט חייבים לראות כל מדינה עם הדילרים שלה וכל תעשיית הרכב....

חובה!!

מצאתי לינק

http://www.discoveryuk.com/web/wheeler-dealers-trading-up/about/

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לחשוב שהמחיר היה 1500 ותוך פחות מדקותיים, ירד ל-1000! :)

"אוקיי אז כמה אתה רוצה עליה?"

- "1500"

- "אני מציע 1000, יאללה סגרנו!"

*מושיט יד*

- "טוב בסדר"

פורסם

קצת קשה לישראלים להבין שווקים כאלה.

בתור אמריקאי, אני יכול להגיד לכם שמכוניות שם זה הרבה פחות "עניין" מאשר בארץ.

חבר נותן לי את המרצדס CLR שלו לכמה שעות לעשות סידורים, מוכרים שם רכבים כמו שמוכרים כאן רהיטים ועוד כל מיני דוגמאות.

קניתי שם רכב מסחרי ישן ב-1000 דולר ומכרתי אותו אחרי כמה חודשים ב-1250.

בכל מקרה, קשה להאמין שהתכנית מפוברקת. בכל זאת, מדובר בערוץ מכובד כמו דיסקוברי.

ברור שהכול שם ערוך ומסודר בשביל להביא משהו נעים לצופה אבל לא נראה לי שמישהו שם משקר או מסלף את האמת.

לגבי התכנית של המחסים (storage units) - הם רק מראים לך את הפרקים בהם הם יוצאים ברווחים יפים.

האמת היא שהרוב המוחלט לא מרוויח, ברוב היחידות יש זבל ובגדים. אבל רק המומחים (כמו אלה בתכנית) באמת עושים כסף.

זה לא פשוט כמו שזה נראה - צריך המון לוגיסטיקה, צריך ידע רחב מאוד, קשרים ומכרים ועוד.

• תוכן חדש...