Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה בוקסטר S ב6000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד ״שהבעיה״ בגיר נפתרה בפילטר,שמן חדש אטם חדש זו בכלל מציאה.

ממש כמו אצלנו שמקשים על בוקסטר חבוטה שנת 2000 בערך 100k שח.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

נגיד והבעיה לא הייתה פשוטה, קונה אותה עושה לה פוליש ווקס, ונוסע כל החיים איתה על מצב טיפטרוניק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מדינתנו הקטנטונת היא לא מקום טוב במיוחד להיות בו Petrol Head

עכשיו לכו חפשו פורש בוקסטר ביד שתיים , בהצלחה !

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

נשמע לי קצת תמוהה, מאיך שזה נראה האוטו נוסע מצויין, אז למה שהבנאדם לא יסע בו 4 שנים? רק בגלל שאי אפשר לנסוע על אוטומט? נוו באמת, וחוץ מזה, אם הוא נותן לו סיבוב משמע יש ביטוח, למה לשלם ביטוח 4 שנםי על אוטו שלא נוסעים בו? גם הקונה נראה ממש נלהב מהעסקה, איך המוכר אדיש לזה ומוכן למשא ומתן הזה?

פורסם

הפרק שודר היום בהוט. ראיתי את כולו.

אחרי השיפוץ שלה, במצב מדהים, היא נמכרה תקינה ויפיפה במחיר שמבקשים פה על יונדאי גטס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני חייב לציין שהקונספט של התוכנית מעט תמוהה, שכן אין הם מחשבים בעלות הכוללת של השיפוץ את העבודה של אותו מכונאי. גם בהנחה והם מתחלקים ברווח, יוצא שמכונאי הרוויח סכום נמוך יותר מאשר היה משתכר מהעבודה שביצע במקום.

יחד עם זאת, שמחתי ללמוד דבר או שניים על מכונאות רכב, ועל האופציה לפנות למכונאי בהתנדבות באנגליה :)

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם

רושמים להגר, גם לי יש טעויות לפעמים לא נורא.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כל התכנית הזו נראת לי כמו פברוק אחד גדול.

כאילו שהוא לא שם לב לכל המצלמות וכאילו שהוא לא ידע שזו התקלה :)

ראיתי בערוץ דיסקברי,כמו שלפני זה יש את תכנית על אנשים שקונים יחידות אכסון נטושות ואיכשהו תמיד יוצאים ברווח של אלפי דולרים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מכיר את התוכנית הזאת טוב ויש עוד הרבה "מציאס" באנגליה, אבל מה שמצחיק שהבחור השמנמן קונה את הרכבים נותן

למכונאי שלו לקרוע את התחת על האוטו ואז מוכר אותה ברווח יחסית קטן ...

פורסם

מה שאני אוהב זה שהתוכנית שמה דגש רב על פירוט תהליך העבודה. אד מסביר ומדגים, וזה פשוט מרתק.

מן הסתם את מחירי הקניה והמכירה הם סוגרים לפני ואז עושים את זה יפה בשביל המצלמה.

בכל זאת תוכנית מהנה.

!AWDSOME

פורסם
מה שאני אוהב זה שהתוכנית שמה דגש רב על פירוט תהליך העבודה. אד מסביר ומדגים, וזה פשוט מרתק.

מן הסתם את מחירי הקניה והמכירה הם סוגרים לפני ואז עושים את זה יפה בשביל המצלמה.

בכל זאת תוכנית מהנה.

שאגב הפסיקו לשדר בשביל עוד תכנית מכירות פומביות מטומטמת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...