Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמן החדש, סרט מעצבן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום קשר בינו לבין עלילות סופרמן כפי שהן זכורות לי מהילדות, וגם אם נניח לעובדה זו - הסרט עצמו פשוט רע.

את החלק הכי כיפי ויפה בסרטי גיבורים - החלק שבו הגיבור מגלה את יכולותיו ומפתח אותן - פשוט חתכו. ממש דבילים.

המון פיצוצים שנמשכים ונמשכים. כנראה שגודל ומשך הפיצוצים לינארי לכמות החורים בעלילה.

חבל על הזמן - תוותרו מראש. לא שווה אפילו הורדה למחשב מבחינתי.

פורסם

למה סתם להגיד שהסרט לא טוב? דווקא ישנתי בו מצוין.

וברצינות- אני מסכים לגמרי. מדובר בסרט ארוך יחסית, כך שהיה להם מספיק זמן לעשות מה שירצו. עם זאת, החצי הראשון שעמום טוטאלי, החצי השני סתם פיצוצים. גם החלק עם האקשן היה משעמם למדי. ובאמת נרדמתי לאיזה 20 דקות באמצע משעמום, עד שהפיצוצים התחילו להעיר אותי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בדיוק חזרתי מהסרט עם אשתי, בלי ילדים (עדיין אין).

נהנתי מאד, הסרט בפני עצמו דווקא נחמד, מה אכפת לי לגלות איך הוא גלה את כוחותיו? דווקא הקונפליקטים שלו בבגרות הם יותר מעניינים והוצגו חלקית.

אני חושב שאנשים כאן יותר מקובעים על הסרטים הישנים עם כריסטופר ריב, אני דווקא אהבתי שהתמקדו בזוד, מה שיותר קרוב לעלילות הקומיקס.

מה שאני כן מסכים הוא, שכמות הפיצוצים מוגזמת, יכלו להעביר את המסר בלי לפרק חצי ניו יורק ב CGI.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

למה הוא סרט גרוע? כי לא היו בו בדיחות שטחיות כמו באיירון מן?

זה טרנד להגיד שהסרט לא טוב. אז כולם זורמים עם הטרנד. בטח גם אהבת אווטאר כי הוא היה מגניב בזמנו.

לדעתי אחלה סרט! סופסוף סרט קומיקס נורמאלי ולא ילדותי ומצועצע כמו הסרטים של מארוול.

אתה רוצה לראות איך הוא מפתח יכולות? בשביל זה יש סדרה שלמה שנקראה סמולוויל.

אתה רוצה לראות אותו מרביץ לבני אדם? עוד סדרה מעניינת, שהייתה בערוץ שש (הילדים) לואיס וקלארק.

כן יש המון אפקטים, אבל בכל זאת מבחינת נטו סרט, הוא יותר טוב מכל סרט מארוול שראיתי עד היום.

פורסם

אני חושב שהסרט גרוע כי הוא לא עניין אותי. מה היה מעניין בסרט? רק האפקטים, וגם אלו נמשכו יותר מדי זמן.

וכן, אהבתי אווטר. סרט שהיה ממש כיף לראות מבחינה וויזואלית. מה הקשר לטרנד, זו דעתי. בכלל לא חשבתי שמישהו חושב שהוא גרוע לפני שראיתי אותו ולפני שפתחתי פה את השירשור. דווקא ראיתי שבIMDB הוא קיבל 8, שאמור להיות ציון גבוה.

יכול להיות שהיו לי ציפיות גבוהות מדי, עקב העובדה שהבמאי הוא אותו אחד של טרילוגיית באטמן האחרונה שכ"כ אהבתי ונהניתי ממנה.

פורסם

ראיתי אותו ב4DIMAX ,אולי העלילה צולעת אבל פאק,האפקטים והאוירה פשוט מדהימים ולדעתי אין דבר כזה יותר מדי אפקטים:-)

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

הסרט גרוע לא כי יש טרנד, אלא כי הוא פשוט לא טוב.

אין בו שום דבר, מעבר למשפטים אמריקאים קיטצ'יים, שמחזירים אותנו איזה 30 שנה אחורה, למלחמה הקרה.

לא יודע מה איתכם, אבל אני כמעט הקאתי מרוב הקיטצ', שסופמרן אמר לגנרל האמריקאי "גדלתי בקנזס, אני יותר אמריקאי ממך" או משהו כזה בסוף.

אם היו רוצים לבנות סרט "חכם" ולא סתם אקשן של פעם, היו צריכים להוסיף קצת יותר עומק לדמות של סופרמן, ועומק לא היה שם בשום מקום (חוץ מזה במחצבה בכוכב האם שלו, אולי).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ראיתי את הסרט בצפיה ישירה, העלילה באמת שונה לגמרי מכל הסרטים\הסדרות האחרות, אין פה בכלל את קלארק קנט שזה דמות שאני מאוד מחבב.

כיביתי לקראת הסוף של הסרט.

חוץ מהאפקטים היפים ושחקן שאני מכבד(ראסל קרואו), אין בסרט הזה שום דבר מענין לדעתי.

פורסם

תראו על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, ולכן אני גם לא אנסה לשנות את דעתכם על הסרט. אבל יש דברים שחשוב לציין,אחד רוצה עומק ורצינות אבל מצד שני אנשים לא רוצים עוד סרט באטמן. סופרמן תמיד היה "אול אמריקן" לכן הקיטצ'. סרט גיבורי על לא יהיו בו אפקטים מיוחדים?

• תוכן חדש...