Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא נסחפו קצת בסקודה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי סופרב ממנה אני מרוצה מאד (למרות החלפת בית מצמדים..). כלקוח מרוצה שמחפש רכב שני קטן בחנתי את הפאביה. חברים, הדגם הפשוט עולה מעל 109,000 על הכביש והדגם המהודר (נו, על הניר לפחות) מעל 114,000. בין 10000-15000 יותר מסיאט איביזה עם מכלולים דומים. אלפי שח יותר מקיה ריו שנותנת 7 שנות אחריות (כן, אני יודע שהארבע שנים האחרונות על המנוע והגיר בלבד, אבל זה בדיוק מה שצריך) לעומת השנתיים העלובות של צ'מפיון (וזאת כשעדיין יש סימני שאלה רציניים לגבי אמינות ה- DSG7 וה- TSI1.2). מחיר גבוה מטויוטה יאריס....

נראה לי שמישהו שם התלהב יותר מדי מהקפיצה במכירות בשנה האחרונה, ולא מבין עד כמה רגישה למחיר עקומת הביקוש בארץ הקודש. אם אני כלקוח מרוצה (בלי ציניות) לא אהיה לקוח חוזר, אז מי כן?

פורסם

צ'מפיון לא ממש סופרים אותך, או אותי לצורך העניין. הם מוכרים מספיק רכבים גם בלעדינו.

למה המחיר של הראפיד כן הגיוני?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חכה חודשיים (או שבועיים) למבצע ה"חד פעמי" הבא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
סקודה פאביה 1.4 ידני עולה 72,990 ש"ח

המחיר שהצגתי לדגם האוטומטי על הכביש (כולל אגרה). כך גם לגבי הדגמים האחרים.

פורסם
צ'מפיון לא ממש סופרים אותך, או אותי לצורך העניין. הם מוכרים מספיק רכבים גם בלעדינו.

למה המחיר של הראפיד כן הגיוני?

ממש לא (122 אלף ו- 125 לשני דגמי הרפיד). עדיף כבר משפחתית אמיתית מאשר המשפחתית המוקטנת הזו.

פורסם

לא מרוצה מה-TSI וה- DSG ? קח דיזל וגיר ידני !!!

שכחתי איך נכנסים לתחנת הדלק :) טנק דלק מספיק לאלף ק״מ.

את ההפרש מול דגם הDSG שהוא כ-15 אלף שקל כבר חסכתי על הדלק ב-40 אלף ק״מ.

מומלץ בחום.

פורסם

שלום לך,

בבעלותי היתה סקודה פביה דגם ספורט 1.2tsi dsg7

הרכב נמכר לאחר שנתיים וחצי תוך יום אחד ומעל מחירון.

נכון שסיאט חולקת את אותם מכלולים אבל בפועל נמכרת פחות טוב בשוק המשומשות.

עוזר לך ״הצפת״ המחירים שהיבואן עושה. ראה דוגמא אחרונה 95k עבור 1.2tsi dsg עבור דגם רפרנס.

תאר לך מה עושה הנחה של 10-12k למחירון \ מחיר שוק של הרכב.

מה עוד שמבחינת איכות ייצור, בידוד רעשים וכו׳ סקודה יותר קרובה לפולקסוואגן מאשר סיאט.

בכל מקרה שני הרכבים הם די איכותיים. תלוי באיזה מבצע אתה קונה....

בהצלחה

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

מומלץ בחום.

ושילמת על סופר מיני חלשה כמו שהיית משלם על רנו פלואנס שיותר מרווחת ומאובזרת מהרכב שלך, יותר חזקה וגם מניבה צריכת דלק דומה/זהה לשלך (תלוי בנהג).

לא שווה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עם כמות האוקטביות,ג'טות,סופרבים,ועוד שבטח שכחתי שנמכרות לליסינג,אתה בתור לקוח פרטי ממש לא מעניין אותם עם כל הצער שבדבר.אם בכל זרת תתעקש,לך על הפאביה ולא על הסיאט.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
עם כמות האוקטביות,ג'טות,סופרבים,ועוד שבטח שכחתי שנמכרות לליסינג,אתה בתור לקוח פרטי ממש לא מעניין אותם עם כל הצער שבדבר.אם בכל זרת תתעקש,לך על הפאביה ולא על הסיאט.

כל החברות מוכרות לליסינג, ואני לא בטוח שסקודה מוכרת יותר מקיה יונדאי או מאזדה לדוגמא. לא נראה לי ללכת על פאביה שעולה 15000 שח יותר מהסיאט.

פורסם

יש לי תחושה שהסיבה למחירים הללו היא אחרת. בשנים האחרונות נוצר "קניבליזם" בצ'אפניון, כאשר הסקודות נגסו משמעותית במכירות של WV (סופרב על חשבון הפאסט, אוקטביה על חשבון הגולף והפאביה על חשבון הפולו). נראה שצ'אמפיון החליטו לפגוע במודע במכירות של סקודה (ע"י העלאת מחירים) כדי להרים חזרה את מותג הדגל (העממי) שלהם.

פורסם

אם אתה כ"כ רוצה את השילב בין TSI ל-DSG אז תקח את האיביזה. הפלסטיקה תהיה קצת יותר זולה אבל לפחות הרכב נראה טוב וחסכת הרבה כסף.

הייתי בודק את הפיסאטה החדשה, 1.6 אוט'. גם הקליאו החדשה נראית מעניינת עם מנוע 1.2 טורבו בנזין.

פורסם

מומלץ בחום.

עברתי את הגיל של נהיגה בעיר עם גיר ידני :) דיזל אוטומטי (בדגמים אחרים) מביא אותי לרמות מחירים אחרות לגמרי.

פורסם
ושילמת על סופר מיני חלשה כמו שהיית משלם על רנו פלואנס שיותר מרווחת ומאובזרת מהרכב שלך, יותר חזקה וגם מניבה צריכת דלק דומה/זהה לשלך (תלוי בנהג).

לא שווה.

חלש זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על המנועים האלה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...