Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פורד פוקוס 2010 עדיין באחריות (עוד חודש נגמרת) יש לי בעיה שהמזגן לא מקרר מספיק.

לפני שנה בדקתי במוסך ונאמר לי שהטמפ׳ תקינה, לפני חצי שנה בטיפול במוסך אחר שוב נאמר לי שהמזגן תקין.

אני יודע בוודאות שהמזגן לא תקין, במצב 3 רק מורגש קור ברכב, לעומת פוקוס 07 של חבר שבמצב 1 כבר מקפיא את הרכב,.

יש לציין שהרכב עבר 50,000 ק״מ ומעולם לא הוחלף מסנן של המזגן, הצעתי שיחליפו אך נאמר לי במוסך שזה לא יפתור את הבעיה ולדעתם המזגן תקין.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הרכב כרגע באחריות, כך שאני מעדיף עכשיו לבצע את כל התיקונים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

א. תחליף מוסך

ב. תחליף מסנן מזגן. רק בשביל הקוריוז תבקש מהם את הפילטר הישן ותצלם אותו בשביל הפורום.

ג. אם עדיין לא מקרר מספיק תבקש שיעשו "ואקום גז" ושיגידו לך כמה גז נותר במערכת. שיעשו לפחות 20 דקות ואקום ולא יחפפו.

האם כאשר מדף כניסת האוויר מבחוץ סגור (הנורה של המיחזור דולקת) אתה מרגיש שאולי בכל זאת נכנס אוויר דרך הפתחים, שים עליהם יד ותבדוק וזה כאשר המאוורר הפנימי לא עובד בכלל ובזמן נסיעה!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
א. תחליף מוסך

ב. תחליף מסנן מזגן. רק בשביל הקוריוז תבקש מהם את הפילטר הישן ותצלם אותו בשביל הפורום.

ג. אם עדיין לא מקרר מספיק תבקש שיעשו "ואקום גז" ושיגידו לך כמה גז נותר במערכת. שיעשו לפחות 20 דקות ואקום ולא יחפפו.

האם כאשר מדף כניסת האוויר מבחוץ סגור (הנורה של המיחזור דולקת) אתה מרגיש שאולי בכל זאת נכנס אוויר דרך הפתחים, שים עליהם יד ותבדוק וזה כאשר המאוורר הפנימי לא עובד בכלל ובזמן נסיעה!

תודה רבה על התשובה המהירה! אנסה לענות.

א. המזגן נבדק בשני מוסכים מורשים שונים נראה שהם חיפפו, אם אני זוכר נכון העובד חיבר איזה מכשיר שמודד טמפ' לפתח יציאה של המזגן.

ב. אני מכניס את הרכב עוד שבועיים לבדיקה מקיפה לפני סיום תקופת האחריות, מבטיח לעדכן ולהעלות תמונה.

ג. סליחה על הבורות לא כ״כ הבנתי מה זה מדף כניסת האויר? תודה רבה אבקש מהם לעשות את הבדיקה של הואקום גז.

פורסם

משמאל לכפתור הדלקת המזגן יש את כפתור מיחזור/כניסת אוויר. שהנורה דולקת האוויר מהמאוורר הפנימי מסתחרר בתוך הרכב שהנורה כבויה יש כניסת אוויר מבחוץ. שלוחצים על הכפתור שומעים את הפעולה של מדף האוויר החשמלי. בזמן נסיעה הכפתור הזה צריך להיות דולק=סיחרור אוויר פנימי. עכשיו תבדוק את מה שאמרתי.

מניסיון - בפוקוס 2008 חוסר של בסך הכל סביבות 20% מכמות הגז במזגן גרם לכך שבימים החמים מאוד המזגן היה על הפנים, אפילו במוסך לא האמינו שזו התקלה ואמרו שזה בראש שלי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה, בדקתי ולא נכנס כנראה הבעיה באמת בגז. אז יש לי להחליף את המסנן ולבצע את הואקום גז. מקווה שזה יפתור את הבעיה.

לבחור שמעליי, לא צריך להיות חכם גדול בשביל להרגיש שהמזגן לא מתפקד כמו שצריך, לא מדדתי טמפרטורה אבל להזיע ברכב שהמזגן עובד זה מבחינתי מזגן לא תקין.

פורסם

המזגן בפוקוס מעולה. ואת זה אני אומר מנסיון רב מאד לאורך כל הדורות, וכאדם "בריא":-D שתמיד חם לו.

אז שלא ימרחו אותך בסיפורים, אם מהמזגן לא יוצא אויר ממש ממש קר לעיתים על גבול הקפוא - זה לא תקין.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כן, ידוע לי שזה לא כלול באחריות. המוסכים: יד מרדכי, ושרד בבאר שבע. אני די מרוצה מהמוסכים ביד מרדכי אני מטפל כבר 12 שנה!

המזגן אצל החבר ב07 אכן מקפיא!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מהיום. הבוקר הכנסתי את הרכב לבדיקה לפני סוף תקופת אחריות בנוסף ביקשתי שיעשו למזגן בדיקת ואקום גז כמו שהציע המשתמש student. מהבדיקה עלה שיש במערכת עודף גז, כמובן שהגז העודף נוקז וכרגע המזגן עובד מצויין מקווה שימשיך כך. תודה רבה לכל העוזרים ובמיוחד לסטודנט.

• תוכן חדש...