Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שבועות שהAPC שוכב אצלי ועדיין לא ניסיתי אותו.

בעודי יושב על הספה בבית אני מסתכל עליה ומבין כמה שהיא מלוכלכת והיא הולכת להיות השפן ניסיונות הראשון :)

ספה עור Nicoletti איטלקית שקנינו אותה לפני 18 שנה בערך , אף פעם לא עברה ניקוי יסודי.

הAPC מדולל ביחס של 1:4 התגלה כמעט אגרסיבי. 1:6 יהיה מושלם לפעם הבאה.

ריסוס של כמה שפריצים ושפשוף עם מברשת בינונית (המברשת של VALETPRO רכה מידי) והברשה עם כוח עדין.

אני יותר ממרוצה מהתוצאה , אמא שלי רוצה לקנות גלון משלה עכשיו אחרי שהיא שמעה שקניתי רק שליש גלון חחח :lol:

לפני

x436.jpg

50\50

ty5u.jpg

פורסם

כמו שאמרתי תמיד,APC של מגס הכי טוב שנתקלתי בו.

אגב גם חבר התלהב והראה לאמא שלו (חולת ניקיון) אחרי יומיים שלחה אותה להביא לה גלון.

פורסם

תוצאה מרשימה :-P

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
כמו שאמרתי תמיד,APC של מגס הכי טוב שנתקלתי בו.

אגב גם חבר התלהב והראה לאמא שלו (חולת ניקיון) אחרי יומיים שלחה אותה להביא לה גלון.

אגב גם אצלי שוכב עוד משום מה בקבוק קולה עם APC :wink: בחור נדיב מהפורום מכר לי אותו במחיר טוב, נדמה לי שאתה מכיר אותו.

מחכה כבר שייגמר הסימפל גרין להתחיל בניסוי.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

שחרר את הסימפל גרין לאמא, תתחיל להשתמש בבקבוק הירוק. שים לב שמתי לך אותו בבקבוק זירו ולא של תן לשתות שלא תתבלבל בטעות עם משקה המנטה האהוב:wink:

פורסם

מסוכן הקטע של חומרי ניקוי בבקבוקי שתיה, תזהרו מאוד יש כבר חבר פורום ששתה Onr, אני גם מכרתי Apc בבקבוקי שתיה אבל הורדתי את התווית, כתבתי ״רעל, לא לשתיה״ וסימנתי במסקנטייפ כחול.

בסה״כ חומר מצויין אבל מסוכן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מסוכן הקטע של חומרי ניקוי בבקבוקי שתיה, תזהרו מאוד יש כבר חבר פורום ששתה Onr, אני גם מכרתי Apc בבקבוקי שתיה אבל הורדתי את התווית, כתבתי ״רעל, לא לשתיה״ וסימנתי במסקנטייפ כחול.

הייתי בטוח שהזמנת אותי לגזוז :roll: :roll:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הAPC של מגס מדהים, עושה עבודה מטורפת בכלום מאמץ.

האמת הוא צודק, זה באמת מסוכן הקטע עם הבקבוקי שתיה.

גם אני מסמן בבירור כול בקבוק, מה הוא מכיל ובאיזה דילול.

פורסם

אני החבר פורום.. לא טעים אבל עושה גרעפסים עם הריח הכי טוב שיש!

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...