Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלהבות מ-APC של meguiars קצת מוצגזמת (אך מובנת).

אני קיבלתי בדיוק אותן תוצאות (ריפוד דמוי עור בצבע לבן בכסאות מטבח) עם APC סופר "יוקרתי" של חברת קלין.. :-)

מיותר לציין שהמחיר של קלין הרבה הרבה יותר נוח לכיס.

פורסם

אתה יכול לפרט את התהליך שעשית על העור ? אני יודע שעל בד צריכים לתת לו כמה שניות שיספוג את הלכלוך אבל איך זה עובד על עור ?

פורסם
מוכרים את APC גם באוטוסטור?

כן, אני קניתי מהם.

ניקיתי את הדשבורד שבוע שעבר עם החומר הזה בדילול מאוד נמוך. ניקה מעולה ולא עושה נזק כמובן.

לאחר מכן השתמשתי במה שנשאר על מנת לנקות את הצלחות, ניקה מעולה!

אמא שלי גם כן ניסתה על בד וניקה מעולה. היה איזה כתם שלא ירד מבגד וזה הוריד.

נראה לי ששבוע הבא הDMAX שלנו בצבא הולכת לקבל טיפול טוב בפנים :-D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה יהיה הdmax הצבאי הראשון שיגע בו אי פעם חומר ניקוי ייעודי :lol:

כן, ניקו היום את הרכבים שלנו עם קליר דיש ומטאטא.

ואיזה אחד מציע לי: "בוא אני אשטוף לך גם את האוטו", זה בערך התגובה שהוא קיבל ממני: :shock: + :evil:

השטיפה יצאה גועל נפש, איזה נגד שטף את הרכב, אמרתי לו: "לא שטפת מספיק טוב, אני מרגיש מרקם של חול על המכסה מנוע" :lol: קיצר הוא קרצף וקרצף, אבל זה לא עוזר.

אמרתי למפקד שלי ששבוע הבא ייתן לי לשטוף. אני לא יודע אם הוא לקח אותי ברציני או בצחוק :roll:

טוב מאוד את כל הניסויים תעשה על הדימקס, הכי הרבה יהרסו המושבים :lol:

ובמקרה הטוב הרכב פשוט יראה יותר טוב :-D

גם ככה הרכב נראה כמו מזבלה, לא מבין את הצבא. רק מנקים מבחוץ אבל מבפנים לא. רכב עם 20 אלף ק"מ מריח כמו נבלה בפנים. (לDMAX יש קצת יותר מ90 אלף ק"מ)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא הייתי משקיע דקת עבודה על רכב צבאי.

ניקיתי את האוטו ״זונ*״ של העבודה בחינם אבל זו עבודה וזו חברה קטנה ורק אני ועוד 2 נוהגים עליו.

אבל רכב צבאי?! כול טיפת חומר ניקוי זה בזבוז, גם ככה מתייחסים לרכבים כמו פחי זבל ניידים, שוברים ומלכלכים ללא בקרה.

אני ראיתי את זה בסדיר וגם במילואים, פשוט זוועה.

חבל על העבודה שלך.

פורסם

מתן זאת הייתה התגובה הראשונה שלי, אבל אחרי שחשבתי על זה הבנתי שזה עדיף, אופס, זה היה 1:4 ולא 1:10 ?, אופס צריך להשאיר את הדלתות פתוחות להתייבש ?, אופס נהרס המושב כי המברשת גסה מידי ?

דרך אגב אתה לא באנגליה ? לך תעשה שופינג (של מוצרי דיטיילינג כמובן).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא הייתי משקיע דקת עבודה על רכב צבאי.

ניקיתי את האוטו ״זונ*״ של העבודה בחינם אבל זו עבודה וזו חברה קטנה ורק אני ועוד 2 נוהגים עליו.

אבל רכב צבאי?! כול טיפת חומר ניקוי זה בזבוז, גם ככה מתייחסים לרכבים כמו פחי זבל ניידים, שוברים ומלכלכים ללא בקרה.

אני ראיתי את זה בסדיר וגם במילואים, פשוט זוועה.

חבל על העבודה שלך.

זה רכב שאנחנו נוסעים בו די הרבה, בתכלס אתה צודק הרוב לא ממש אכפת להם.

שישברו מה שבא להם. ללכלך זה בעיה אכן זה מבאס לראות שאחריי שהשקעת בניקיון הכול מלוכלך.

אבל נניח לרכב של המפקד שלי שהוא שומר עליו יותר אפשר לתת טיפול כזה (למרות שהאוטו שלו יותר טוב מבחינת ניקיון, כי זה רכב צמוד)

פורסם
מתן זאת הייתה התגובה הראשונה שלי, אבל אחרי שחשבתי על זה הבנתי שזה עדיף, אופס, זה היה 1:4 ולא 1:10 ?, אופס צריך להשאיר את הדלתות פתוחות להתייבש ?, אופס נהרס המושב כי המברשת גסה מידי ?

דרך אגב אתה לא באנגליה ? לך תעשה שופינג (של מוצרי דיטיילינג כמובן).

הייתי באנגליה, לצערי לא קניתי דברים בכלל, היה בעיות והחלפנו מלון פעמיים (בלאגן, סיפור ארוך)

אני בקרוס אירופה, עובר כמה מדינות, כרגע איטליה.

פורסם
גם הסבר על בד יהיה מצויין.

1)מכינים שפריצר עם דילול לפי חומרת הלכלוך.(אני משתמש ב1 ל6)

אני אוהב להשתמש במים חמים.

2)נותנים כמה ריסוסים איתו ומחכים 30 שניות.

3)משפשפים עם מברשת בעדינות.

4)מנגבים עם מיקרו פייבר.

5)מחכים לייבוש.

ככה עשיתי ברכב שלי וגם במיטה בבית.

לחומר של מאגווריס יש ריח חזק מאוד,כדי לעבוד במקום מאוורר.

פורסם
1)מכינים שפריצר עם דילול לפי חומרת הלכלוך.(אני משתמש ב1 ל6)

אני אוהב להשתמש במים חמים.

2)נותנים כמה ריסוסים איתו ומחכים 30 שניות.

3)משפשפים עם מברשת בעדינות.

4)מנגבים עם מיקרו פייבר.

5)מחכים לייבוש.

ככה עשיתי ברכב שלי וגם במיטה בבית.

לחומר של מאגווריס יש ריח חזק מאוד,כדי לעבוד במקום מאוורר.

בקרוב מגיע APC MEGUIAR'S חדש בריח הדרים שישפר את חווית העבודה איתו גם במקום סגור.
  • תוכן חדש...