Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זר פרחים \ ורד יפה יזכה אותך במספר נקודות זכות.

להתחמק מדייט כי זה יום ההולדת שלה - נשמע לי קצת קטנוני

פורסם

רק לי זה נשמע מוזר שהיא קבעה דייט ראשון ביומהולדת שלה, וגם הודיעה על כך? (אלא אם גילית על כך במקרה מהפייסבוק שלה).

בכל מקרה, פרח בודד / זר פרחים קטן נשמע מתאים (זר גדול יכול סתם להעיק כשמתיישבים במסעדה / פאב).

תהנה ובהצלחה.

.We apologise for the inconvenience

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי, עבר בערך שבוע מהדייט. רעיון הפרח היה מעולה ובלי קשר הכול הלך מצויין.

בגלל המרחק בינינו (150 ק"מ שהופך ל 300 דו-כיווני) אנחנו לא יכולים להיפגש בתדירות גבוהה אז יוצא שהשיחות מתנהלות בפלאפון ובסמסים והשיחות הופכות למשעממות וחוזרות על עצמם.

אז אני צריך בבקשה עצות טובות (כמו הפרח!!) כדי שהדייט השני (והחשוב יותר מהראשון) יעבור בשלום. המלצות על מיקום/פיקניק/ארוחה/שי לחג ועוד יתקבלו בברכה.

פורסם

אני זוכר שאתם שומרי מסורת אז חוץ מפיקניק עם טאקי או דוקים... אין לי מה לתרום לך..

איפה ?

קודם תגיד לאיזה אזור ? 150 קמ" זה בנותן הרבה אופציות.....

פורסם

כמו שכבר כתבו לפני, זר פרחים קצת לא במקום, זה גדול מידי ויהיה תקוע איתכם כל הדייט..

ורד יפה וגדול, בצלופן שקוף, בלי ברכה, תוך כדי נשיקה על הלחי - מרשים ויפה.

פורסם

מה הבעיה? לוקחים 2-4 שמיכות, שמים בבגז', עם בקבוק יין, 2 כוסות (נורמליות - לא חד פעמיות), נשנושים (פירות \ גבינות \ לחמים \ מאפים \ כל דבר אחר טעים) ונוסעים לאיזה חוף נחמד ושקט לקראת 6-7 בערב.

אפילו רצוי לקחת בקבוק יין ספייר.

פורסם

מסכים עם הנאמר מעליי.

ומוסיף אם הנקודת מפגש תהיי באיזור המרכז אז ממליץ בשעות הערב יש איזורים סביב השדה תעופה שאפשר לשים שמיכה והמטוסים נוחתים מעליך אבל ממש קרוב.

זה רעיון נחמד ומקום יפה.

אבל כמובן להוסיף את היין וכל מה שנאמר מעליי.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• תוכן חדש...