Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ עד 25 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר תהונדה שלי ואני מעוד רוצה ג'יפ.

חשוב לי שיהיה אמין חזק וחסכוני כמה שאפשר בתחום התקציב

חשבתי על ניסאן טראנו קצרה שנת 99-98... מה דעתכם?

פורסם

קח בחשבון שרכבים כאלו בשנתונים האלו עשו כבר כמה אלפי ק״מ ובג׳יפים יש מכלולים שאין ברכבים פרטיים.

לפני 10 שנים היה לי חלום על ג׳יפ.באותה תקופה עוד היו סיקסים (cj6) שהיתה להם עבירות מעולה והדלק נשפך כיין אבל מחיר הבנזין היה שפוי

אני התחלתי עם סמוראי 84 מנוע 1000 סמ״ק שקניתי בזמנו בזול ועליו השתפשפתי

השפשוף בא לידי ביטוי לא רק בנהיגת שטח אלא גם באלתורים ופתרון תקלות בשטח בזמן אמת ( כמו ידית high low שהיתה קופצת) והתחפרויות בדיונות

העניין הוא שתצטרך מן הסתם לא מעט כסף ליישור קו ושיפורים ( שבטוח תצטרך, הרי איך חחית עד עכשיו ללא מגן חזירים וזוג פנסים הלוגן שיושבים על הגגון, ובכלל, איך התנהלת בלי גגון עד היום ובלי כיסוי של סנופי הכלב לגלגל ספייר:-D )

בקיצור, אם אין לך נסיון ואתה מתעתד להכנס לשטח, חשוב על אופציה זולה יותר ומסובכת פחות

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

הטראנו נחשב לסובארו של הג'יפים.

פשוט ואמין.

חסכוני הוא לא יהיה.

בתקציב שלך אתה יכול לנסות למצוא גם סוזוקי גרנד ויטארה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתה מחפש רכב רק לעצמך ולפעמים לעוד מזדמנים, אני מאוד ממליץ על סוזוקי ויטרה. רכב אמין יחסית, מנוע 1600 יחסית חסכוני ובסך הכל רכב תרבותי יחסית.

אם אתה מחפש עבירות ופחות תרבות, לך על סמוראי. אבל בכל מקרה קח איתך מישהו שמבין מעט בכלים כאלה איתך כשאתה רואה רכב.

בהצלחה,

עופר

פורסם

יש לי חבר שיש לו ניסן טראנו קצרה 2700 טורבו דיזל והוא אומר שהיא אוכלת לו 1-14 1-13 בנסיעה סבירה (לא 4x4)

הוא שקרן D: חחחחחחחח?

ומה זה לא חסכוני.? אני מוציא 1-10 על ההונדה משו בסביבות המחיר הזה זה בסדר לדעתי.. ולגבי הגיפ עם ה1600 .. הוא יזוז בשטח בכלל? אתם צריכים להבין אני לא רוצה להכנס עכשיו לדיונות מטורפות ולעבור הרים ... שבילים בכיף יערות נחלים וכו'

והגראנד ויאטרה נראה מיושן רצח לא ? ?

פורסם

הקיץ הזה יהרוג אותנו...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...