Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשברולט אופטרה , חיישן הלמדה מזייף באקראיות ( יכול להיות אחרי 5 אלף ק"מ ויכול להיות אחרי חודש )

כתוצאה מכך נדלקת נורת מנוע.

במוסך המורשה קיבלתי הצעה של 1200 שקל עבור החיישן , באייבי מדובר ב300 שקל,וחליפי בחנות 500 .

השאלות שלי הם :

1. האם ניתן לשפץ את חיישן הלמדה, אולי לנקות אותו, אם כן הכיצד ? כי בסך החיישן מזייף פעם ב... והמחשב מדליק נורה קבועה כתוצאה מכך ללא שום תופעה נלוות .

2.האם החלפת החיישן בחיישן תואם(לא מקורי), יכולת לגרר איתו תגובת מחשב לא רצויה?

3.כדי אולי למצוא חיישן שכזה בפירוקיה? האם שווה את הסיכון ?

אגב משום מה תמיד כאשר נדלקת נורה המבשרת על תוצאה שגויה בחיישן הלמדה מתווסף לו החבר שלו חיישן הEGR למרות שאת הEGR ניקיתי וחידשתי כחדש.

אשמח לעזרה

יפני זה הכי אחי

פורסם

אין מה לשפץ בחיישן למדה וגם אין טעם בלהביא מפירוק. עם חלופי אין בעיה, אני אף פעם לא שמתי מקורי ולא היה שום בעייה עד היום עם זה. האם הנושא של בעייה בחיישן עצמו ניבדק לעומק? חיישן זה לא הולך כל כך מהר כך שיכול להיות בעייה בחיווט אליו או בצמת החשמל עצמה.

פורסם

אל תחליף חיישן חמצן לרכב הזה יש מחלה בegr שגורמת לבעיית תערובת עניה ולכן אתה מקבל קוד תקלה על חיישן חמצן.

ניקוי לא עוזר חייב להחליף בחדש את ה egr ואז התקלות יעלמו.

בכל מקרה אם צריך חיישן חמצן לרכב הזה לא חייב מקורי, אפשר להשתמש עם חיישן של ntk.

פורסם
אל תחליף חיישן חמצן לרכב הזה יש מחלה בegr שגורמת לבעיית תערובת עניה ולכן אתה מקבל קוד תקלה על חיישן חמצן.

ניקוי לא עוזר חייב להחליף בחדש את ה egr ואז התקלות יעלמו.

בכל מקרה אם צריך חיישן חמצן לרכב הזה לא חייב מקורי, אפשר להשתמש עם חיישן של ntk.

לפי דבריך החלפת הEGR תפתור את הבעיה?

אגב ברכב שלי יש בעיה אקראית של תערובת עניה,מידי פעם המנוע מצלצל כאילו הדלק באיכות ירודה(והיא לא ירודה).

יכול להיות שזה מהEGR.

נקווה שבאמת זה יפתור את כל הבעיות, סך הכל EGR עולה בהרבה פחות מחיישן הלמדה.

אין מה לשפץ בחיישן למדה וגם אין טעם בלהביא מפירוק. עם חלופי אין בעיה, אני אף פעם לא שמתי מקורי ולא היה שום בעייה עד היום עם זה. האם הנושא של בעייה בחיישן עצמו ניבדק לעומק? חיישן זה לא הולך כל כך מהר כך שיכול להיות בעייה בחיווט אליו או בצמת החשמל עצמה.

האמת בדיקה לעומק לא עשו לי , מעבר לזה , במוסך המורשה נאמר לי שלא מומלץ להחליף כרגע בגלל שזה לו "כרוני " וכל פעם שידלק לי נורה אני יבוא והם יכבו לי אותה , כנראה שאחרי שנה עם התופעה הזאת ,די נמאס לי ממנה והחלטתי לטפל בה .

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...