Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף אוחז יותר ל michelin primacy hp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

על הרכב מותקנים המישלינים במידה 205/55r16, בסה״כ אני מרוצה מהם ולפי מה שהבנתי מקריאה בפורום ובאתרים זהו צמיג מומלץ.

הבעיה היחידה איתם, שהם מפרפרים בהאצה מהמקום ואפילו בהאצה מגלגול של 20 קמ״ש, יש לציין שזה קרה גם כשהצמיגים היו חדשים וגם כרגע הם לא שחוקים יחסית לק״מ שעברו.

אני מתכנן להחליפם בקרוב ומחיפושים ברשת, הבנתי שהמישלין sport 3 זהו צמיג אוחז הרבה יותר, האם בינו לבין הפירמסי יש דגם ביניים מומלץ? והאם יש לכם המלצות על דגמים של יצרנים אחרים?

איני רוצה להתפשר האחיזה ברטוב והשקט היחסי בנסיעה שהנוכחים סיפקו בהצלחה לא רעה.

תודה מראש

פורסם

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-European-Summer-Tyre-Test-205-55-R16.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2013-Auto-Zeitung-Summer-Tyre-Test.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-ACE-Touring-Summer-Tyre-Test.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2012-Auto-Express-Summer-Tyre-Test.htm

מומלץ לקרוא בעיון ולהצליב תוצאות.

אני שמתי לב ל-Dunlop SP Sport Fast Response. אם הם קיימים במידה המתאימה, נראה כי מדובר על צמיג איכותי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תודה רבה למשתמש Cuore Sportivo

אחרי עיון בקישורים שנתת לי וקריאת התגובות והציונים, צמצמתי לחמישה צמיגים:

1.Goodyear EfficientGrip Performance

2.Michelin Pilot Sport 3 PS3

3.Dunlop SP Sport Fast Response

4.Continental Premium Contact 5(מתבלה מהר לפי התגובות)

5.Yokohama S Drive

לפי מה שבדקתי בtiers4u הצמיגים מיובאים לארץ, חוץ מהמישלין שאינו מופיע שם, אבל הבנתי שיש להשיגו בארץ.

אשמח לשמוע המלצות על הצמיגים הנ״ל.

תודה

פורסם

לא ממש הצלחתי להבין כיצד הגעת למישלין פיילוט ספורט 3, זהו צמיג ספורט (והמחיר בהתאם) שסביר להניח שלא קיים במידה שלך.

בכל אופן אני מתחיל מבירור המחירים של:

- Goodyear EfficientGrip Performance

- Dunlop SP Sport Fast Response

- Continental Premium Contact 5

פורסם

הבנתי, פזלתי לכיוון הפיילוט כי הבנתי שהוא אוחז יותר, אני מבין שהוא צמיג ספורט ולכן תוהה האם כדאי לשקול צמיגי ספורט ולעלות בתקציב, כדי לקבל אחיזה במקומות שהיו חסרים לפירמסי hp(האצה מהמקום ומגלגול)? או שהדאנלופ, הגודייר והקונטי המוצעים יהיו אוחזים יותר בנקודה זו מהפירמסי hp?

פורסם

שוב, אני לא חושב שתמצא צמיג ספורטיבי בהגדרה כמו המישלין פיילוט ספורט 3 במידה שלך, אם כי שווה בדיקה. במידה ולא, האפשרות היחידה שלך היא להחליף חישוקים כדי שתוכל להרכיב צמיגים במידה 215-225/45/17.

הצמיג הנוכחי שלך הוא לא הכי חדש בפורטפוליו של מישלין וייתכן מאוד שהקונטיננטל או הדנלופ ייתנו לך ביצועים טובים יותר ביבש (אם כי אל תצפה להבדלים של שמיים וארץ). בנוסף ייתכן ויש טעם לבדוק צמיגים של Toyo, ככל הנראה על חשבון נוחות, רעש ואורך חיים (לא בהכרח שתרגיש ירידה בכל שלושת הפרמטרים הללו).

נ.ב. עצם העובדה שאתה מצליח לפרפר קצת בפתיחה לאו דווקא מעיד על אחיזה ירודה.

איזה מנוע יש לך בגולף?

פורסם

היו לי מישלין פרימסי על הפוקוס (הגיעו מהיצרן). צמיג מעולה מכל הבחינות, אם הוא היה במחיר של הטויו הייתי קונה

אותו בלי ספק שוב.

זה שיש לך קצת פרפור בפתיחה לא אומר כלום, איזה רכב יש לך ? גיר ידני או אוטומט ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הבנתי, אם כך אני לא אחשוב לכיוון המישלין sport, כי איני מתכוון להחליף מידת חישוק. אולי אחפש ספורטיבי אחר במידה שלי.

אתם אומרים שהפרפור יכול להיות טבעי אפילו לצמיג אחר מהמוצעים הלא ספורטיבים? כי הוא די משמעותי, אפילו מגלגול איטי, בלחיצה מחצי עד שלושת רבעי מהמצערת, שבו אני מוצא עצמי מפרפר יותר ממתקדם אם איני משחרר טיפה מהגז.

Misterb: היה לך את הפירמסי מדגם ה hp?

כבר הספקתי להחליף את הרכב מהכינוי, כרגע מתנייד על 2.0fsi אוטומט 6 הילוכים.

פורסם

^

אמנם במידה אחרת, אך על מאזדה 6 (170 כ"ס, 23 קג"מ) מותקנת רביעיית פרימסי HP במידה 215/50/17. נכון להיום הם בני 40,000 ק"מ ולמרות שהאחיזה כבר לא באותה רמה כמו בתחילת דרכם אני לא יכול לדווח על איזשהו פרפור יוצא דופן.

האם אתה מפרפר בכל מצב? (לפעמים יש משטחי אספלט חלקים יותר, אם אתה עומד בעליה ויוצא מהמקום יש פחות אחיזה)

כמה זמן לוקח לרכב למצוא אחיזה?

פורסם
הבנתי, אם כך אני לא אחשוב לכיוון המישלין sport, כי איני מתכוון להחליף מידת חישוק. אולי אחפש ספורטיבי אחר במידה שלי.

אתם אומרים שהפרפור יכול להיות טבעי אפילו לצמיג אחר מהמוצעים הלא ספורטיבים? כי הוא די משמעותי, אפילו מגלגול איטי, בלחיצה מחצי עד שלושת רבעי מהמצערת, שבו אני מוצא עצמי מפרפר יותר ממתקדם אם איני משחרר טיפה מהגז.

כן, היו לי את הHP. עם 170 כ"ס (תאורטיים...) בפוקוס 2.0 הייתי מפרפר קלות רק בפול גז מהמקום.

מגלגול ממש לא, ובטח לא בלי מצערת מלאה. מוזר מאד מה שאתה מתאר.

כמובן שאני מניח שאתה מתכוון במצב של תנאים טובים - מישור, אספלט איכותי ויבש וכו'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היה לי רכב כמו שלך,

שקניתי החלפתי את הצמיגים שהגיעו (פירפרו ועברו 25K ) ליוקו s.drive ולא היה פירפור כלל. (כולל בזמן ש ESP מנותק )

נהנתי מאד מהם.

בנוסף אתה יכול ללכת על קונטיננטל, או T1 sport או גם ad08 של יוקו

קובי

:-)

פורסם

הפרפור מופיע ברוב הכבישים ומחמיר כמו שציינתם עם חוסר האחיזה היחסי בעליות. כנראה שזה תלוי באמת בטיב האספלט ובעובדה שבעבר נהגתי ברכבים חלשים יותר יחסית אז לא הרגשתי פרפורים כלשהם, לפחות לא משמעותים כאלו.

kobi_g, מקריאת ביקורות על צמיגי ספורט אני בינתיים סולד מהם, הבנתי שנוחות הנסיעה תפגע משמעותית בהשוואה לצמיגי ״תיור״.

לאחר קריאת המבחנים והביקורות באתר שקיבלתי קישור אליו מכם, צימצמתי לשלושה צמיגים:

1.michelin primacy 3(שהוא המחליף של hp)

2.Goodyear EfficientGrip Performance

3. Continental Premium Contact 5

אם אשמע מכם שההבדל בנוחות הוא לא הבדל משמעותי ושיש טעם להרכיב צמיגי ספורט על רכב כמו שלי, אז אשקול צמיג ספורטיבי בסגנון ה s drive או הגודייר f1.

מודה שוב לכולם על התשובות המפורטות.

• תוכן חדש...