Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן טידה 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לבדיקות בחברות הליסינג למניהם, החלטנו לנסות שלא להתחתן עם חברות המימון כי זה לא משתלם,

גירדנו עוד כצת כסף ומצאנו ניסן טידה (שכרגע נראת לנו) 2008 מהשכרה עם 125.000 ק"מ יד שניה (כרגע פרטית) ב- 40 אלף ש"ח

היא שמורה מאד אך יש לה בעיה בהיגוי שלפי דעתי נובעת ממסרק הגה, אך כדי להיות בטוחים נלך לבדיקה במוסך.

איך המחיר ביחס לשוק, בסדר?

ועוד שאלה, איך זה שאין לטידה מד טמפרטורה? יש לפחות איזה מנורה או ציפצוף או משהו?

תודה

פורסם

אני ממש לא בעד לרכוש רכב יחסית חדש עם תקלות ואח״כ לרוץ, לבזבז זמן וכסף על לתקן אותן.

אם לטידה אין שעון חום מנוע, אז יש נורת התראה. חפש רכב פרטי ושמור עם ק״מ סביר. לא חסרות טידה למכירה. מצטרף להמלצה לפנות לקרסו טרייד אין.

פורסם

המחירים בקרסו נראים לי די יקרים,

האם הם מפרסמים את המחירון לפני או אחרי הורדות האחוזים של השכרה, מ"ס ידים, ק"מ וכ"ו ?

פורסם

אתה והוריך נשמעים כאנשים בלי הרבה ניסיון ברכישת רכב משומש.

אני לא בקיא בשוק של המשפחתיות ולכן לא יכול לעזור לך במחירים, אבל הנה כמה עצות שאני יכול לתת לך:

שוק הרכב המשומש היום, במיוחד של הרכבים אותם אתה מחפש (הפופולריים בציי הרכב), מכונה "גרוע" או "מת". מה הכוונה? ההיצע גדול מהביקוש. קשה למכור. למזלך, אתה בצד הקונה כרגע. נצל זאת לטובתך.

אל תקנה רכב מחברת ליסינג. בדרך כלל לרכבים קילומטראז' גבוה והם אינם שמורים יחסית.

אם הצד הכלכלי חשוב לך, זכור שיהיה לך מאוד קשה למכור רכב עם עבר כזה.

כדאי להתרוצץ מעט בין מוכרים פרטיים. לא תתקשה למצוא ניסן טידה מיד 1 עם ק"מ נמוך שטופלה במוסך היבואן.

רכב כזה ישרת אותך טוב יותר (ק"מ נמוך -> בלאי נמוך -> פחות הוצאות על תיקונים), ישמור על ערכו טוב יותר וימכר מהר יותר.

שב קצת על אתר יד2, מהר מאוד תמצא כמה מועמדים פוטנציאליים.

אם אתה מתעקש לקנות מסוחר, לך לסוכנויות טרייד אין שמחזיקות רכבים פרטיים מיד 1.

לגבי מימון -

הריבית היום מאוד נמוכה ותשאר כך ככה"נ עד סוף 2014.

לדעתי, ישתלם לך יותר לקחת הלוואה ולרכוש רכב חדש יותר עם ק"מ נמוך יותר.

רכב ישן יותר יסבול מתקלות. מספיקה תקלה אחת משמעותית וההפרש בין רכב חדש+הלוואה לרכב ישן תתקזז.

תבדוק גם הלוואה מהבנק, בדרך כלל זול יותר מחברות המימון.

בהצלחה!

פורסם

איך המחיר ביחס לשוק, בסדר?

ועוד שאלה, איך זה שאין לטידה מד טמפרטורה? יש לפחות איזה מנורה או ציפצוף או משהו?

תודה

40 אלף ש"ח זה מחיר טוב יחסית. בהנחה והרכב תקין, לכו על זה. לדעתי אחרי בדיקה מקצועית תגלו שהרכב עבר תאונה לא קלה בעברו, אבל אם אני טועה אז המחיר סביר בהחלט.

האם הם מפרסמים את המחירון לפני או אחרי הורדות האחוזים של השכרה, מ"ס ידים, ק"מ וכ"ו ?

באתר של קרסו טרייד אין מופיע מחיר המחירון היבש. את ההורדה של השכרה, ליסינג, מספר ידייים, קילומטראז' וכו' עושים בסוכנות כשאתה יושב מול נציג מכירות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,

הרכב האחרון שלנו היה משועבד לחברת מימון וכאשר עבר תאונת טוטאל לוסט, הכסף מהביטוח עבר ישירות לחברת המימון והם העבירו לנו את ההפרש לאחר ניקויים...

אחרי 22 תשלומים של 1.300 ש"ח בחודש מהם אחוזי הריבית היתה גבוהה (הם גובים את הריבית בתחילת התשלומים, רק בסוף הם מתחילים לגבות את ההלואה עצמה), קיבלנו 4K החזר מהביטוח, אילו הרכב היה שלנו הינו מקבלים 50K.

לכן החלטנו לגרד כמה שאפשר ולהתפשר בשנתון / השכרה, רכב מיד פרטית יהיה לנו יקר,

לגבי הניסן המדוברת, ביום שלישי ניפגש במוסך לבדיקה,

עד כמה שהצלחתי לראות בשכיבה על הכביש, לא נראה כאילו יש עיקומים כל שהם אבל אולי אני לא יודע איפה לחפש,

כל מה שהרגשתי הוא מין קפיצה/מדרגה כאשר מסובבים את ההגה, ותמיד בדיוק במרכז, כאילו שהשינים של מסרק ההגה האמצעיות נשחקו, לכן אני מאמין כי החלפת מסרק תפתור את הבעיה.

איך במוסך בודקים אם היתה תאונה ברכב?

האם מבצעים מדידות כל שהם לשילדה או פשוט לפי המראה של הרכב כאשר הוא על הליפט?

תודה רבה.

פורסם

איך במוסך בודקים אם היתה תאונה ברכב?

האם מבצעים מדידות כל שהם לשילדה או פשוט לפי המראה של הרכב כאשר הוא על הליפט?

תודה רבה.

פורסם

למוסך אין בדרך כלל את האמצעים או הרצון לחפש נזקים לשלדה, עם או בלי מכשיר.

במכון בדיקה זה כבר משהו אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בוקר טוב,

המחיר המופיע באתר האינטרנט שלנו הוא מחיר המחירון של לוי יצחק, ללא שקלול של הפרמטרים השונים. אתה מוזמן ליצור קשר עם אחד מנציגי המכירות שלנו והוא ימסור לך את כל הפרטים לגבי מצבו של הרכבים ומחירו בפועל.

המחירים שלנו לעיתים גבוהים יותר מהמחירים בחברות האחרות אבל יש לזה סיבה. אצלנו תקבל חבילת הטבות שלא תקבל בחברות אחרות - אחריות ארוכה, חבילת מימון נוחה, ביטוח במתנה ועוד. אנחנו מעדיפים לתת ללקוחות שלנו שקט נפשי, גם בעלות מעט גבוהה יותר של הרכב.

• תוכן חדש...