Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני מקבל טלפונים חוזרים מהמספר 09-8604511. מחיפוש בגוגל עולה שמדובר בסניף של בנק לאומי. הבעיה שכאשר אני עונה יש פשוט צפצופים מוזרים. כל כמה שניות חוזרים אליי שוב, וככל פעם אני עונה, ושומע צפצופים בלבד, כמו פקס (?)

זה נמשך במשך שעה (בערך 30 שיחות). זה כבר קרה פעם אחת, חשבתי שמדובר במשהו דחוף, אז נסעתי לסניף שלי בבנק לאומי, ושם אמרו לי שאין להם שום הודעה להעביר לי, וגם אין שום סיבה שהם יתקשרו אליי.

היום, שוב זה קרה, כחצי שעה של שיחות עם צפצופים. למספר עצמו אי-אפשר לחזור.

העלתי את הצליל מהשיחה למי שמעוניין להוריד ולשמוע:

http://www.f2h.co.il/09w0p60jdpxx (זה בערך 2 מגה, את הקבצים אפשר לשמוע בווינדוס מדיה פלייר).

מישהו יודע במה מדובר? או חווה תופעה דומה?

יש להם גם טלפון ביתי שלי, אבל משום מה כל השיחות הן לנייד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לי הרגשה שניסו לשלוח לך פקס למכשיר הסלולרי.

אם אכן כך הדבר, זה אומר שמישהו הכניס את המספר שלך בפקס, ועכשיו הפקס כל הזמן מנסה לשלוח לך את ההודעה כי הוא כל הזמן נכשל.

יש לך תא קולי? אם כן, האם הוא יודע לקבל פקסים?

אלה שאלות שבמידה ואתה לא יודע את התשובות אליהם, המפעיל אמור לדעת.

בכל מקרה, נסה ליצור קשר עם המפעיל הסלולרי, יכול להיות שהוא יכול להפסיק את זה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תעלה את השאלה לדף הפייסבוק של הבנק. מבטיח לך טיפול מהיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש לי הרגשה שניסו לשלוח לך פקס למכשיר הסלולרי.

אם אכן כך הדבר, זה אומר שמישהו הכניס את המספר שלך בפקס, ועכשיו הפקס כל הזמן מנסה לשלוח לך את ההודעה כי הוא כל הזמן נכשל.

יש לך תא קולי? אם כן, האם הוא יודע לקבל פקסים?

אלה שאלות שבמידה ואתה לא יודע את התשובות אליהם, המפעיל אמור לדעת.

בכל מקרה, נסה ליצור קשר עם המפעיל הסלולרי, יכול להיות שהוא יכול להפסיק את זה.

תודה לשניכם. יש לי תא קולי, הוא לא מקבל פקסים. אין לי פקס בבית בכלל, ובטח שהטלפון שלי לא מקושר לשום פקס. יש לי סוני אריקסון שבקושי צבע יש בו.

אנסה לבדוק בפייסבוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...