Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק עצמי או מלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע איפה אתה עובד, אבל אצלנו המתדלקים ממש ללא מזלזלים בעבודה, לא שורטים ולא נותנים מכות לפח אז אל תכליל את כל המתדלקים. אני מדבר בתור מתדלק ולא כמנהל תחנת דלק.

אם כבר צריך לבוא בטענות ללקוחות שלוקחים את השירות כמובן מעליו, צופרים, צועקים, מעשנים,מדברים בטלפון ולא שמים ז*ן על המתדלקים. ד"א המחיר שהלקוחות מקבלים יותר זול משירות עצמי אצלנו בתחנה אז זה לא שהם משלמים אקסטרה על השירות, הם לא מעריכים את השירות בכלל.

אני לגמרי מסכים, יש אנשים שעושים עבודת קודש, באמת עושים הכל כדי לרצות את הלקוח ומחויבים לתת שירות, אבל יש כאלה שפחות..

יש גם לקוחות שהם אנשים מגעילים ולא שווה לתת להם יחס טוב.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתדלק בשירות מלא כמעט תמיד. למה?

- המחיר זהה.

- לא רוצה לגעת בשום דבר מלוכלך, ועוד אחר כך להכנס לאוטו.

- לא רוצה ללכלך את הבגדים.

- מתדלק כמעט תמיד באותה תחנה בישוב. המתדלקים מכירים אותי.

- יוצא מהאוטו ומפטפט עם המתדלק, תוך השגחה מסויימת על פעולותיו.

פורסם

1. עברנו במשפחה, זה מכבר לתדלוק עצמי - יותר זול. קודם היינו ממתינים למתדלק שימלא במחיר המלא...

2. אין סכנה שמישהו מהמתדלקים יעשה איזשהו נזק לרכב (לא מכליל כמובן לכל המתדלקים !)

3. ממלאים כמה שצריכים (פול טנק/לפי התקציב שיש) בלא להסתמך על מישהו אחר. אין מצב שיישפך דלק החוצה סתם.

4. זה לא מלכלך ולא שום דבר (ואם כן - יש ברכב מגבונים לחים). אם כבר למלא/לבדוק לחץ אויר בצמיגים - מלכלך יותר.

5. מלבד מילוי עצמי של דלק - לא קונה ולא ממלא שום שמן / תוסף בתחנת הדלק (מה שאני צריך - יש לי זמין ברכב).

alfa 156 2.5.

פורסם
אכן כך אני מבצע, מן הסתם המשאבה פועלת במהירות הגבוהה ביותר עד שהיא קופצת, ואז מוסיפים עוד קצת. גם כדי לוודא שהיא לא קפצה סתם.

אני מהמודדים האדוקים, ומתי שהתדלוק הסתיים בקפיצה, אני מציין זאת.

המדידה מתייחסת לפיאט פונטו שבחתימה?

ההפרשים בין המדידות הם עצומים, נסיעות של 7.25 לליטר ונסיעות של 12.06 לליטר, כאשר בתדלוק שבו עשית פחות או יותר חצי נסיעה עירונית וחצי בינעירונית יצא לך 11.6 ובתדלוק שעשית כמעט רק נסיעה עירונית (330 ק"מ) ומעט נסיעה בינעירונית (50 ק"מ) יצא לך 11.24 לליטר - זה לא נראה סביר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מאותה סיבה שלך, אני מתדלק רק בשירות עצמי.

קרה לי לא פעם אחד שהמתדלק תידלק לי עד שנשפך לי החוצה ונשארו סימנים.

אז אני מעדיף לצאת ולתדלק בנוח.

פורסם

אני תמיד מתדלק לבד. הסיבה היא פשוטה- אחרי התדלוק נשארות טיפות דלק בסוף הצינור, ומתדלקים רגילים(ואנשים רגילים גם כן) פשוט מוציאים את הצינור ומלא טיפות נשפכות על הפח ויוצרות סימנים שומניים על הצבע. אז אני מנער תמיד את הצינור ושולף אותו במהירות על מנת לא לשפוך דלק על הצבע של הרכב, ולא אכפת לי שאנשים מהצד מסתכלים וחושבים לעצמם שאני מנער מקמצנות.

פורסם
המדידה מתייחסת לפיאט פונטו שבחתימה?

ההפרשים בין המדידות הם עצומים, נסיעות של 7.25 לליטר ונסיעות של 12.06 לליטר, כאשר בתדלוק שבו עשית פחות או יותר חצי נסיעה עירונית וחצי בינעירונית יצא לך 11.6 ובתדלוק שעשית כמעט רק נסיעה עירונית (330 ק"מ) ומעט נסיעה בינעירונית (50 ק"מ) יצא לך 11.24 לליטר - זה לא נראה סביר.

אתה צודק , זה לא היה סביר. כך גיליתי שיש תקלה. אחרי שהחלפתי קויל וביצעתי כיוון פרונט הצריכה השתפרה משמעותית. אחרי החלפת צמיגים גם ראיתי שיפור.

כרגע אני עומד על 11-12 קמ"ל בתוך העיר. שזה די טוב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

סיפור טרי מאתמול למה לא לתדלק בשירות מלא.

מישהי שאני מכיר נכנסה עם רכבה ותדלקה בשירות מלא, מסרה למתדלק את כרטיס האשראי ולאחר התמהמהות קלה של המתדלק בתוך החנות נוחות החל התדלוק ובסוף התדלוק היא נסעה לדרכה.

לאחר מכן היא פתחה באינטרנט את חשבון כרטיס האשראי וגילתה חיוב על סך 3000 ש"ח למוצרי גינון.

מסתבר שלתת לאדם זר את הכרטיס אשראי שלך, אפילו לזמן קצר- אינו דבר חכם כלל.

כמובן שהחיוב בוטל והוגשה תלונה במשטרה, אבל בכל זאת אם יש לך רכב פרטי ללא "דלקן" אל תהיה עצלן וצא מהרכב לתדלק.

חוץ מזה קיימות הסיבות הקבועות לתדלוק עצמי והן:

1. המחיר הזול יותר.

2. אין חשש שהמתדלק ישרוט את הפח של הרכב עם הפיה ויטפטף בסוף התדלוק.

3. כבר ראיתי מתדלקים שנשענים על הרכב.

4. כבר היו מקרים שהתבלבלו בין בנזין לסולר.

פורסם
אתה צודק , זה לא היה סביר. כך גיליתי שיש תקלה. אחרי שהחלפתי קויל וביצעתי כיוון פרונט הצריכה השתפרה משמעותית. אחרי החלפת צמיגים גם ראיתי שיפור.

כרגע אני עומד על 11-12 קמ"ל בתוך העיר. שזה די טוב.

עכשיו זה הגיוני. תודה על ההסבר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אם אני מתדלק בלילה אז לבד, בכיף, אין לי בעיה עם זה. אם זה במהלך היום אז שירות מלא. בתחנה שאני מתדלק זה אותו מחיר אבל אני תמיד עם אלף עיניים על המתדלק, על כרטיס האשראי ועל הצג.

פורסם
אם אני מתדלק בלילה אז לבד, בכיף, אין לי בעיה עם זה. אם זה במהלך היום אז שירות מלא.

למה, בכדי שהלחוץ הבא אחריך יזעיף מבט לכיוון המתדלק ולא אליך? 8)

• תוכן חדש...