Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שיש לי מצויינת בחתימה שלי,

ואני מעוניין להחליף את הקומפוננטים הקדמיים כי הם לא מספיק חזקים ואכותיים כמו מה שאני מחפש

עשיתי איטום לא מזמן גם בדלתות וחשבתי לקחת משהו על רמה שישרת אותי למשך המון זמן

האמת חשבת על hertz xl אבל אין לי כסף בשבילו יותר מידי למרות שאני ממש מתחבר לסט הזה שמעתי אותו בכמה רכבים ובכולם עוד לפני שידעתי איזה רמקולים הם ישר אהבתי

אני מחפש בקומפוננט שיתנו איכות חוזק ובאס טוב

התקציב שלי הוא 1000

הייתי מעדיףף חדשים אבל אם אין ברירה יש שניה

אשמח אפילו אם יש בהצעות בפחות כסף

תודה מנור

פורסם

בוקר טוב

למיטב ידיעתי המגבר אינפיניטי שיש לך יתקשה מאוד בדחיפה של סטים ברמות שאתה מכוון אליהם

כהצעה ידידותית הייתי ממליץ לך לחפש משהו יותר סולידי שיידע ויוכל להיות מופעל בניצול נכון יחד עם המגבר המדובר

בהצלחה. דרור

פורסם

יש לך פה מספר סטים שיכנסו בתקציב שלך

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

ה-HSK165XL עולה כפול מהתקציב

אבל אם אתה אוהב אותו ,אולי תצליח למצוא סט כזה ביד שניה.

פורסם
בוקר טוב

למיטב ידיעתי המגבר אינפיניטי שיש לך יתקשה מאוד בדחיפה של סטים ברמות שאתה מכוון אליהם

כהצעה ידידותית הייתי ממליץ לך לחפש משהו יותר סולידי שיידע ויוכל להיות מופעל בניצול נכון יחד עם המגבר המדובר

בהצלחה. דרור

בתכלס אני מתכנן להחליף מגבר אבל זה יקח עוד חודשיים שלוש אז שווה כבר להשקיע עכשיו לא?

פורסם

קודם תשקיע במגבר ולאכר מכן תתאים אליו סט של קומפוננט

אנרלד - תאורת לדים

יבוא ושיווק מוצרי תאורת לדים

מגוון רחב של מוצרים לכל שימוש ומטרה

פורסם

בגדול התשובה היא .. כן . בהחלט

אם המטרה היא החלפת קומפוננט והחלפה למגבר תואם בעוד זמן קצר אז בהחלט שווה ללכת על סט טוב

אבל... מומלץ לוודא כמה כסף תצטרך כדי לשדרג את המגבר, והאם הסכום הכולל (של הקומפוננט והמגבר התואם) שתצטרך לבזבז הוא בתחום התקציב שחשבת

בהצלחה

דרור

פורסם

אני עדיין לא סגור על איזה מגבר להביא אבל אני בכיוון של sax100.4d אוcelestra fa475 או מגבר של jl audio הכיוון טוב?

פורסם

אתה יכול להשיג אותו אצל "אהובי שי" יבואן DLS בישראל.

מדובר בסט מסידרה הרפרנס הבנונית של DLS סט חזק בהתנגדות 3 אום

עם קונספט של טווח תדרים נמוך משופר של עד 30HZ {אני דיי סקפטי בנוגע ליכולת הזו}

וזה לא סט שניכנס בתקציב של -1000 שח.

פורסם

+1 focal ps 165 יש לי אותו מאוד אהבתי :)

גם המגבר celestra fa 475 גם יש לי אותו ביחד הם מאוד טובים .

אם תרצה לשמוע אתה מוזמן .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

• תוכן חדש...