Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בידיי את הכלים והמקום לקדם רעיון כזה בצעדי ענק. הבעיה שאני גר בצפון וכמו הרבה אנשים פה, לא אסע שעתיים בשביל לעבוד על הרכב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי על זה כבר, להפגש כמה חבר'ה מהפורום ליום של דיטיילינג ופאן.

בורים כמוני בתחום שלא יוכלו לתרום יותר מידי מידע מקצועי יוכלו לספק בירות ואוכל כפיצוי :oops:

אני גר בשאר ישוב, זה האמא של הצפון, אבל בשביל יום כיף כזה אני מוכן להגיע לאן שצריך חד פעמית, ואולי אחרי זה במסגרת מפגשים מסודרים.

נ.ב - נשאר לי קצת מרכך כביסה, אני אביא קצת :roflmao:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

לפני שמישהו יקנה את המוצרים הנ"ל אני רק אגיד שמטרתם לשכב ברכב ולא לזוז, סוג של תאי אכסון.

מכיוון שנושא הפוסט הוא תיק לדיטיילרים אז זה לא תיק. הוא לא נישא, לא ניתן להרימו ואין לו רצועת כתף. זה סתם ארגז אכסון זול שמצטלם יפה, הוא מושלם לאכסון החפצים בתא המטען אבל לא לניידות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה לכל הקישורים של התיקים, אני חושב שאזמין לי את אחד הזולים שישב בבגאז' ויאחסן בתוכו את כל מה שמפוזר שם.

בקשר למה שכתבו פה על מפגש הדיטיילינג, כמו E-A, גם אני גר בדרום ואשמח להגיע ליום שכזה, גם אם יהיה במרכז.

ביומיום משום מה אני מתקשה למצוא שפה משותפת עם אנשים בקשר לדיטיילינג וכמעט מזמינים לי פסיכיאטר כששומעים את המחירים של המוצרים שאני קונה בעיקר של CG ואופטימום :?.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
חשבתי על זה כבר, להפגש כמה חבר'ה מהפורום ליום של דיטיילינג ופאן.

בורים כמוני בתחום שלא יוכלו לתרום יותר מידי מידע מקצועי יוכלו לספק בירות ואוכל כפיצוי :oops:

אני גר בשאר ישוב, זה האמא של הצפון, אבל בשביל יום כיף כזה אני מוכן להגיע לאן שצריך חד פעמית, ואולי אחרי זה במסגרת מפגשים מסודרים.

נ.ב - נשאר לי קצת מרכך כביסה, אני אביא קצת :roflmao:

לא קשור לשרשור,אבל אתה גר במקום מדהים,לא רחוק ממך בקבוץ דפנה יש אחלה בית קפה שאני נוהג לבקר בו בגיחות נהיגה לצפוו..מומלץ לכל המצפינים..נדמה לי שקוראים לו קוקיה8)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לא קשור לשרשור,אבל אתה גר במקום מדהים,לא רחוק ממך בקבוץ דפנה יש אחלה בית קפה שאני נוהג לבקר בו בגיחות נהיגה לצפוו..מומלץ לכל המצפינים..נדמה לי שקוראים לו קוקיה8)

גדול,אכן קוקיה, אני נמצא שם המון. יש להם פיצה פסיכית בטבון אותנטי מהפיצה טראק שצמודה, מאותו בעלים.

פעם הבאה שאתה שם תודיע ואקפוץ לומר שלום :-D

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
גדול,אכן קוקיה, אני נמצא שם המון. יש להם פיצה פסיכית בטבון אותנטי מהפיצה טראק שצמודה, מאותו בעלים.

פעם הבאה שאתה שם תודיע ואקפוץ לומר שלום :-D

סגרנו..אולי סוף סוף גם אראה סוויפט אדומה,בגלל שהתמונות שהבטחת עדיין לא הופיעו..:lol:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הייה לי את אחד מהתיקים המדוברים בשרשור, סתם תיק יפה שחבל לבזבז עליו כסף (מניסיון), קחו קרטון תתאימו אותו לתא המטען, תהנו יותר.

פורסם

בקשר למה שכתבו פה על מפגש הדיטיילינג, כמו E-A, גם אני גר בדרום ואשמח להגיע ליום שכזה, גם אם יהיה במרכז.

ביומיום משום מה אני מתקשה למצוא שפה משותפת עם אנשים בקשר לדיטיילינג וכמעט מזמינים לי פסיכיאטר כששומעים את המחירים של המוצרים שאני קונה בעיקר של CG ואופטימום :?.

+1

מעוניין גם.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

• תוכן חדש...