Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני אשמח להיפגש אני מאזור המרכז.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סגרנו..אולי סוף סוף גם אראה סוויפט אדומה,בגלל שהתמונות שהבטחת עדיין לא הופיעו..:lol:

אתה לא תשכח לי את זה הא...מבטיח שבקרוב, מקסימום עם המצלמה 3 מגה פיקסל שיש לי בבית 8)

אולי נארגן איזה שישי או שבת במרכז של דיטיילנג? נראה לי ככה יבואו הכי הרבה אנשים, אני אגיע מהצפון הרחוק, אין לי בעיה עם זה מבחינתי, אני רואה שגם מהדרום יש היענות.

מה אתם אומרים?

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

נשמע מפגש מצויין אני בפנים!

חשוב שיהיה צל ועמדה עם מים, למרות שלהגיע שטוף יקל על העבודה..

על איזה תאריך סוגרים?

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

נו.. אז איך ממנפים את זה הלאה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יהרוס, בטח יהרוס, למשל אוטם צבע menzerna PL כתוב עליו שצריך לשמור אותו בטמפ' שבין 10-32 מעלות צלזיוס, ברכב בקיץ הטמפ' יכולה להגיע ל40-50 מעלות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יהרוס, בטח יהרוס, למשל אוטם צבע menzerna PL כתוב עליו שצריך לשמור אותו בטמפ' שבין 10-32 מעלות צלזיוס, ברכב בקיץ הטמפ' יכולה להגיע ל40-50 מעלות.

נכון, הופתעתי לקרוא בשרשור הזה חלק מאחסנים בתא מטען..

Suzuki Splash 2012 ידנית

פורסם

בדיוק הערב הוצאתי את השמפו והנוזלים מתא המטען לשטיפה השבועית - הם היו חמים מאוד!

זאת הפעם האחרונה שאני שומר אותם ברכב..

• תוכן חדש...