Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי בצומת עם מצלמה באור אדום, כאשר התחלף לירוק התחלתי לנסוע, וראיתי במראה הרבה פלאשים כאילו המצלמה צילמה אותי את כל טור המכוניות שאחרי. יש לציין שהיה לידי מישהו שעבר את קו העצירה כשהיה עוד צהוב

אולי מישהו מכיר את התופעה?

פורסם

אני אישית לא מכיר את התופעה, אך שמעתי מאנשים אחרים על התופעה.

ככל הנראה זאת בדיקה כלשהי שמבצעים למצלמה.

אפשרות נוספת - צילם את זה שעבר בצהוב (אני מניח שהכוונה היא שברמזור יש אור אדום + צהוב ביחד = לצורך העניין זה אור אדום).

פורסם

לפי התיאור שלך כנראה שמדובר בבדיקת תקינות של המצלמה,

ראיתי את התופעה הזו מספר פעמים גם כאשר אין רכבים בקרבת הצומת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ראיתי תופעה כזאת לא מאט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...