Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה ראשונה באשמתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את האשכול שפתח נעם וזה הזכיר לי מקרה שקרה לי לפני חודשיים וחצי שדי ניסיתי לשכוח , אבל מה שנעם כתב שם גרם לי להיזכר ולרצות לשתף אתכם:

יש לי חמש שנים רישיון על דו גלגלי וארבע שנים רישיון על רכב- מעולם לא הייתה לי תאונה , בעצם מעולם לא עברתי תאונה באשמתי.

ב-15 לפברואר החלקתי עם הקטנוע- החלקה ראשונה לאחר שלוש שנים. לא הספקתי לעכל את זה ולהפיק לקחים באמת וב-15 למרץ פירקתי לאחי הקטן את הרכב ואת זה רציתי לשתף אתכם:

15 למרץ, יום ראשון של אזרחות אחרי שבע שנים של מדים, אני משתחרר מהצבא עם 25 שקל בבנק מחייך וקם לבוקר חדש.

לאחי הקטן הייתה קיה פרייד שנת 95 שעשתה עם כולנו חסד בזה שהניעה בכלל , הרכב כבר היה עייף מאוד ובכנות- היה מזעזע.

אבל זה מה שהיה :)

יצאתי מהבית לעבודה, פתחתי חלון ובסיבוב של הרחוב אני קולט בשניה אחת גוש שחור עף לי לכיוון היד שמחזיקה את ההגה. לפני שבכלל הספקתי לקלוט מה זה אני מרגיש כמו עוקץ כזה נכנס ליד , היא מתנפחת וממש רותחת, כאבי תופת, כאילו מישהו חישמל אותי.

התחלתי להיאבק בו ולצערי זאת הייתה פניה, הרפתי לשניה מההגה ונכנסתי בכנף אחורית של מאזדה 3.

הקיה הלכה לעולמה בין רגע, הרדיאטור נשבר , הרצועות מנוע נקרעו והרכב נכבה , המאזדה נראתה רע מאוד, הכנף השמאלית שלה חטפה מכה די רצינית.

אני נעצר בתוכה, רואה שהמכסה מנוע שלי התקרב אל השמשה הקדמית מאוד.

אחי הקטן יותר ישב לידי, חטף הצלפה די רצינית מהחגורה.

יצאתי מהרכב וראיתי את המאזדה , נפל לי הלב.

לאחי לא היה ביטוח צד ג' , תלמיד תיכון שחסך שקל שקל בשביל להחזיק את הגרוטאה הזאת.

הרמתי טלפון למשטרה , ביקשתי מהם להתקשר לבעלים של הרכב לקרוא לו לרדת למטה, המוקדנית הייתה מאוד בהלם, כאילו מן הסתם שאני צריך לברוח ולהתנער מהמקרה.

אחרי איזה רבע שעה מישהו במשטרה לקח אותי רציני , הבחור ההוא ירד אחרי איזה ארבעים דקות. אני מתייבש שם למטה ומחכה לו.

איך שהוא יורד הוא נכנס להיסטריה די רצינית, מסתבר שהוא קנה לעצמו את הרכב שבוע לפני בשביל יום ההולדת (שחל באותו יום התאונה) , הסברתי לו שאני לוקח אחריות, שיכניס לאיזה מוסך שהוא רוצה ושאני אשלם, וכך היה.

הוצאתי על התיקון שלו 8K ועוד 2.5K על ירידת ערך...

את אחי פיציתי ו"רכשתי" ממנו את הרכב במחיר מחירון 3K.

היו מספר לקחים שלמדתי לחיים:

א. לא לנסוע בלי ביטוח חובה+ צד ג' + מקיף.

ב. לא לגעת ברכבים שלא שלי, אתם לא יודעים כמה שזה לא נעים לראות את אחיך כמעט בוכה למראה רכבו המפורק.

הגעתי הביתה, אחרי כל הסיפור הזה - פתחתי בקבוק יין , יום למחורת הייתי אצל רב שבדק ומצא שהמזוזה אצלי בחדר פסולה , זה היה ההסבר שלו לזה שעברתי שתי תאונות בהפרש של חודש בדיוק.

ואני? נפרדתי מהרבה מאוד כסף ונשארתי עם חור קטן בלב ואחד גדול יותר בחשבון.

סתם רציתי לספר לכם, לשמוע את דעתכם ולעזור לאלה שעדיין לא הפיקו את הלקחים שרשמתי למעלה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

שמח שהכול בסדר העיקר שלמדת מהסיפור ושום דבר חמור לא קרה.

אני במקומך הייתי פשוט מניח פתק ליד הרכב עם הפרטים שלי ועוזב את המקום.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
שמח שהכול בסדר העיקר שלמדת מהסיפור ושום דבר חמור לא קרה.

אני במקומך הייתי פשוט מניח פתק ליד הרכב עם הפרטים שלי ועוזב את המקום.

רציתי לראות אותו , להתנצל ולקחת אחריות . זה אחרת שזה פנים אל פנים...

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

אז בגדול לא אתה גרמת לתאונה אלא הצרעה, ככה שהיא אשמה והיית צריך לתבוע אותה!

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

"התחלתי להיאבק בו" :roflmao: גדול.

כל הכבוד שנשארת, זה מעשה יפה מצדך.

אני חייב לשאול שאלה, אל תכעס, כשאתה מסכל על זה אחורה, אתה לא חושב שהיית יכול לעשות משהו אחרת? כאילו זה כולה צרעה. מעניין מה היה קורה אם באגירה היה נוהג?

אגב, צרעות זה החיילים של מרפי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה אמיתי????

13 אלף שקל בגלל צרעה? כולה עקיצה לא הבנתי למה אתה נכנס בתוך רכבים?

וגם אם נעקצת ואתה לא יכול להמשיך לנהוג תלחץ על הברקס...

פורסם
אתה אמיתי????

13 אלף שקל בגלל צרעה? כולה עקיצה לא הבנתי למה אתה נכנס בתוך רכבים?

וגם אם נעקצת ואתה לא יכול להמשיך לנהוג תלחץ על הברקס...

זאת הייתה הטעות שלי, למרות שלצערי מרווח התמרון הוא מאוד צר... לא היה הרבה זמן לחשוב ..

"התחלתי להיאבק בו" :roflmao: גדול.

כל הכבוד שנשארת, זה מעשה יפה מצדך.

אני חייב לשאול שאלה, אל תכעס, כשאתה מסכל על זה אחורה, אתה לא חושב שהיית יכול לעשות משהו אחרת? כאילו זה כולה צרעה. מעניין מה היה קורה אם באגירה היה נוהג?

אגב, צרעות זה החיילים של מרפי.

הרבה הייתי יכול לעשות אחרת, דבר ראשון פשוט לא לעלות על האוטו של אחי.

מעבר לזה, יש כל כך הרבה ... לא סתם כתבתי את זה פה. על מנת שלאחרים שטות כזאת לא תקרה.

אני רק שאלה - כמה שילמת לרב?

חחחחח :wink:

ורק אם אתה רציני- 150 שקלים על מזוזה חדשה.

ואז קנית גולף לא?

אגב, צד ג' לא עולה הרבה, לא כדאי לחסוך על זה.

צודק.

היום יש לי בגולף את כל הביטוחים האפשריים, אתה לעולם לא יכול לדעת מתי תזדקק לזה :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

כאחד שנעקץ מאלמנה שחורה, באמצע רכיבה על אופניים, אל תשפטו את הבנאדם, זה הלם טוטאלי, כאילו לוקחים מזרק של נרקומן ותוקעים בכם בכל הכוח.

טיפשות לא לעשות ביטוח, תגיד תודה שזה מאזדה 3, ולא מרצדס S קלאס, שם היית נכנס לחובות ענקיים!

ביטוח ג' וחובה חייב לבוא בילדאין בהוצאות של הרכב (גם שזה יקר ושווה ערך לשני ימי עבודה של בנאדם צעיר, אין מה לעשות), אם לא אל תיסע, תקנה אופניים או כרטיסיה ושלום על ישראל.

כמובן אני מדבר על אח שלך.

• תוכן חדש...