Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפנו כבר פעמיים את החיישן גיר ובכל זאת הוא שוב נדפק , באמצע נסיעה נדלקה לי נורת CHECK כמו בפעם הראשונה שהחיישן נדפק הקטע המוזר הוא שבבדיקה של האוטו במחשב האוטו תקין לגמריי

יש למישהו פתרונות ? אולי מוסכים טובים באזור רחובות אשדוד גדרה להציע ?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
יכול להיות בעייה בקונקטור ההולך אל החיישן או בצמת החשמל עצמה.

תודה על התשובה המהירה, אתה מכיר אולי מוסכים טובים באזור השפלה או הדרום שיכולים לאבחן את הבעיה ?

פורסם
איזה חיישן בדיוק החלפת מה זה "חיישן גיר"?

בגיר יש עשרות חיישנים וסלונואידים.

תשמע אני לא כל כך מוסכניק חח.., האוטו יש לו בעיה להעביר הילוכים כנראה כשאני מתחיל נסיעה הטורים עולים ממש גבוה והאוטו מתאמץ בצורה מפחידה להתחיל נסיעה , אז כנראה משו שקשור להעברת ההילוכים כי לשישים בלי לעלות לטורים ממש גבוהים קשה להגיע

פורסם
תשמע אני לא כל כך מוסכניק חח.., האוטו יש לו בעיה להעביר הילוכים כנראה כשאני מתחיל נסיעה הטורים עולים ממש גבוה והאוטו מתאמץ בצורה מפחידה להתחיל נסיעה , אז כנראה משו שקשור להעברת ההילוכים כי לשישים בלי לעלות לטורים ממש גבוהים קשה להגיע

ניראה שמדובר בסולנואידים. בדקו אופצייה שהבעייה אולי בתיבה עצמה?

פורסם

אם לא קשה לך להגיע לפ"ת,יש לך את מכון גירים אוטומטיים צומת סגולה בניהולם של ספי,חבר הפורום ושותפו יניב.

העובדה,שנדלקה מנורה כלשהי כבר משחקת אולי לטובתך כי יתכן,שהבעיה היא חשמלית (מחשב גיר או כל דבר חשמלי אחר הקשור לגיר) ולאו דווקא בעיה מכאנית שלו.

כמו כן,לא ציינת כמה ק"מ עבר הרכב והאם היה בליסינג וזה מידע חשוב.

ברכב הזה,חובה להחליף שמן תיה"ל מקורי בלבד (מה שלא עושים בליסינג-במקום שמן סינתטי דוחפים שמן מינרלי שקר כלשהו ואז הורסים את התיבה לאט אבל בטוח) כל 3 שנים או 45,000 ק"מ המוקדם מביניהם.

כיוון נוסף- עפ"י תיאורך יתכן שהמנורה שנדלקה מכוונת דווקא לתקלה אחרת במע' ניהול מנוע או הזרקת הדלק (אםהגיר ימצא תקין ספי כבר יאמר לך) ואז יש לגשת למכון להזרקות דלק (יש לך לא רחוק מספי את משה זר הזרקות דלק) ולבדוק ע"י התחברות לסורק תקלות ייעודי מהה בדיוק הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...