Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי קורולה 93. יש לי מידת צמיגים 185 על 65 גאנט 14.

האוטו אצלי שנתיים ושאני מסיע 3 מאחורה האוטו יורד ומתחיל לשייף בצמיג.

רציתי לקנות גומיות לבולם שהוא ירד פחות ויחזיק יותר עומס.

אין לי יותר מידי כסף להשקיע אני חייל. איך קוראים לגומייה הזאת או מה שזה לא יהיה.

איפה אפשר להזמין ? אפשר גם Ebay.

אם למישהו יש פתרון או מכיר את הבעיה שיעזור לי בבקשה אני לא נוסע עם האוטו מלא בגלל זה.

פורסם

החלפת בולמי זעזועים לא תשנה כלום.

בולמי זעזועים לא משפעים על גובה הרכב.

אם הרכב שוקע תחת עומס - קפיצים אחוריים עייפים. הפתרון האידאלי הוא להחליף קפיצים (יקר).

הפתרון הפחות מומלץ (אבל גם ישפר את המצב) הוא להרכיב גומיות לקפיצים.

יש לי מידת צמיגים 185 על 65 גאנט 14.

האם זו מידה מקורית?

פורסם
החלפת בולמי זעזועים לא תשנה כלום.

בולמי זעזועים לא משפעים על גובה הרכב.

אם הרכב שוקע תחת עומס - קפיצים אחוריים עייפים. הפתרון האידאלי הוא להחליף קפיצים (יקר).

הפתרון הפחות מומלץ (אבל גם ישפר את המצב) הוא להרכיב גומיות לקפיצים.

האם זו מידה מקורית?

לא המידה המקורים היא 175 במקום 185 . טיפה יותר רחב אבל מאושר לפי הספר...

מה זה הגומיות האלה? איך הם נקראות בעברית או אנגלית ? תודה

פורסם

הגומיות האלה לא שוות יותר מדי, פתרון טוב יותר יהיה יצור טבעות הגבהה \ אוקלונים. תוכל לקבל הצעות מחיר במכוני פרונט בעיקר.

הטבעות האלה יושבות מעל הקפיץ ונותנות הגבהה של 4-5 ס"מ. קח בחשבון שזה לא הפתרון האידאלי, אינו מחזיר את הקשיחות המקורית לקפיץ ופוגע בהתנהגות הרכב. בנוסף הייתי בודק האם שילוב של הצמיג הרחב וההיסט (OFFSET) של החישוק לא מוציאים החוצה את הגלגל יותר מדי ולמעשה הצמיג מתחכך בכנף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הגומיות האלה לא שוות יותר מדי, פתרון טוב יותר יהיה יצור טבעות הגבהה \ אוקלונים. תוכל לקבל הצעות מחיר במכוני פרונט בעיקר.

הטבעות האלה יושבות מעל הקפיץ ונותנות הגבהה של 4-5 ס"מ.

יתכן מאוד שהטבעות האלו קיימות כמוצר מדף ולא צריך לייצר באופן מיוחד.

זה "שיפור" די נפוץ במדינות פחות מפותחות, איפה שנוהגים להעמיס שני שקי צמנט במשקל 200 קילו בתא המטען.

פורסם

אגב, לאחר הרכבת גומיות הגבהה כאלו לא יזיק לעשות כיוון פרונט וכיוון אורות.

החלק האחורי יהיה גבוה יותר ולכן זווית קסטר משתנה וגם האורות יאירו נמוך מידי.

• תוכן חדש...