Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי עוד בדיקה, הבעיה היא מכנית במדחס, יש שם ציר שלא מתחיל להיסתובב, המדחס הוא חשמלי ואין לו קלאץ'.

יש עוד מה לבדוק לפני החלפה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפאסאט 2007 מותקן מדחס תוצרת סאדן או דנסו בעלי ספיקה משתנה ושניהם מונעים על-ידי רצועת אביזרים.

אולי הם התכוונו שקיימת תקלה בשסתום לוויסות הספיקה או שסתום הביטחון בפני לחץ גבוה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא זה לא מה שהם אמרו,

לצערי הם היו פחות ברורים. הפנו אותי למכון מיזוג אויר באזור צ'ק פוסט וגם שם המדחס נבדק. הם אמרו שהמדחס לא נכנס לפעולה בגלל בעיה מכנית.

הם הציעו מדחס תחליפי ב3K. מקורי בצ'מפיון עולה 7K.

יש הבדל בין התחליפי למקורי?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

המדחסים המקורים לרכבך מיוצרים על-ידי 3 חברות OEM והם:

סאדן,דנסו וזיגל.

אם התחליפי תוצרת החברות שציינתי אז לך על זה.

פורסם

חפש מזגניסט שיש לו במלאי מדחסים תוצרת החברות שציינתי או ברר עם חבר הפורום מוסך רון כמה עולה מדחס חדש לא סיני.

פורסם

מערכת שחורה: מדחס מזגן מכיל בוכנות שדוחסות את הגז, במדחס יש גם שמן מדחסים שחלקו זורם עם הגז במערכת, רוב השמן במערכת נמצא במדחס, צבעו של השמן שהוא חדש: שקוף, בשלב הבא השמן בלוי סופח לחות ובעל ריח חריף ומקבל צבע צהבהב, אם המדחס נטחן השמן יקבל גוון אפרפר לכיוון שחור, במצב כזה חייבים לבצע פלשינג למערכת והחלפת מדחס, מייבש/אקומולטור ושסתום התפשטות /משרוקית,

אם המערכת במצב טוב ולא שחורה ניתן להציל את המדחס ולהימנע מכאב הראש, שוב מניסיון.

פורסם

את זה אפשר לדעת רק בפרוק המדחס?

מכון מיזוג אויר עושה דברים כאלה? כי אתה יודע שהכי פשוט להגיד שצריך להחליף.

פורסם

כן ככה ממקסמים רווחים אומרים ישר להחליף

בזמן הטיפול במדחס אני רואה מה מצבו ועל פי זה מחליטים.

האם לפני זה היתה תופעה שמזגן היה מתחיל לקרר רק לאחר מספר דקות?

פורסם

לא זה היה מקרר רגיל,

פתאום ביום בהיר אחד זה התחיל להיות ככה.

ממה זה יכול להיגרם?

פורסם

עדכון, המדחס פורק היום ויצא ממנו שמן שחור כמו שאמרת.

הוחלף מדחס,מייבש וכו.

הורכב מדחס תוצרת צרפת לא זוכר מה שמו.

בכול מקרה תודה על העזרה.

• תוכן חדש...