Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש בעיה ברכב שאין קירור, המדחס לא נכנס לפעולה, כך גם הוונטה.

אם המדליקים אותו יוצא אויר חם. נבדק דליפות וגז ותקין. פיוז תקין.

בבדיקה אמרו שצריך להחליף מדחס אך זה לא נראה לי הבעיה.

מה יכולים להיות גורמים שניתן לבדוק לפני החלפת מדחס?

מדובר בפאסט 2007 אוטומט, מנוע 2K בנזין. עבר 115K קילומטר.

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג, לא נראה לי שניסו לעשות זאת במוסך.

מישהו יכול להמליץ על בעל מקצוע הגון ומקצועי באזור כרמיאל?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

למה לא נראה לך הבעיה, איפה בדקת ?

בכל מקרה על מנת לבדוק באופן מדיוק ברכב שלך צריך לחבר מחשב, ולבדוק נתוני כניסה כמו חיישן לחץ גבוה (תקין או לא ), טמפרטורה של חיישן במאייד, וכן לתת הפעלה ישירה דרך מחשב למדחס על מנת לבדוק אם תקין.

פורסם
שלום,

יש בעיה ברכב שאין קירור, המדחס לא נכנס לפעולה, כך גם הוונטה.

אם המדליקים אותו יוצא אויר חם. נבדק דליפות וגז ותקין. פיוז תקין.

בבדיקה אמרו שצריך להחליף מדחס אך זה לא נראה לי הבעיה. - למה זה לא נראה לך הבעיה ?

מה יכולים להיות גורמים שניתן לבדוק לפני החלפת מדחס?

מדובר בפאסט 2007 אוטומט, מנוע 2K בנזין. עבר 115K קילומטר.

תודה.

הדבר הנכון הוא לקפוץ למוסך רון ולבצע איבחון ממוחשב אשר מנטר את כול הרכיבים הקשורים למערכת המיזוג.

אולי פשוט רק חסר גז.

האם שקלו את את הגז הנמצא במערכת הקירור ?

איזה כייף לי :)

פורסם

זה נבדק במוסך מורשה בכרמיאל,

בבדיקה נאמר שהמדחס לא מקבל מתח.

אני לא יכול לנסוע מכרמיאל עד למוסך רון, וגז נבדק ותקין.

פורסם

איך בודקים ממסר?

מוסך מורשה צ'מפיון קבע שהלך המדחס. בגלל זה לא מיהרתי להחליף אלא לקבל חוות דעת נוספות.

פורסם
אם לא מגיע מתח, בדוק בתוך הרכב ליד בית פיוזים בצד שמאל יש ממסר מספר 384 זה ממסר של המדחס, בדוק את הממסר.

איך בדיוק הוא יכול לבדוק את הממסר ?

פורסם

זה בדיוק הבעיה שכול ה"מומחים" הם לא בדיוק מומחים.

מישהו מכיר "מומחה" הגון ומקצועי באזור כרמיאל והסביבה?

פורסם
צריך רב מודד וידע בסיסי בחשמל, אבל לפי השאלה עדיף שתיגש למומחה למזגנים לקבלת חוות דעת.

מה התפקיד של ממסר 384 ?

האם הממסר קיים בדגמים עם בקרת אקלים (קלימטרוניק) או רק בדגמים עם בקרה ידנית (קלימטיק) ?

פורסם
אם לא מגיע מתח, בדוק בתוך הרכב ליד בית פיוזים בצד שמאל יש ממסר מספר 384 זה ממסר של המדחס, בדוק את הממסר.

מה התפקיד של ממסר 384 ?

האם הממסר קיים בדגמים עם בקרת אקלים (קלימטרוניק) או רק בדגמים עם בקרה ידנית (קלימטיק) ?

• תוכן חדש...