Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.6 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בהתלבטות אם לקנות איביזה 2008 1.6 המנוע של ה 105 כ"ס. רציתי לשמוע על הרכב קצת פרטים איך הוא, מבחינת אמינות ביצועים נוחות , האם הוא ספורטיבי, איכות חומרים. ויש גם מנוע 1.4 עם 100 כ"ס איזה מהמנועים יותר טוב?

והאם בכלל עדיף רכב אחר בתקציב של עד 40K?

תודה מיכאל

פורסם

מה קרה אף אחד לא מבין במכוניות בפורום הזה?

ואם מישהו יחליט בכל זאת להגיב לי אז אני מתכוון לאיביזה של 2003-2008 לא החדשות

פורסם

אני נוהג באיביזה 2008 1.6 עם גיר ידני. באופן כללי, הרכב מרגיש מאוד נוח בתוך העיר... אפשר לחסוך איתו בדלק תלוי איך אתה נוהג. בין-עירוני לא מרגיש נוח כמו משפחתית, בעיקר בגלל הסל"ד שנע סביב 3500 במהירות של 120. אתה מתכוון לדגם ספורט עם הסאן רוף או לרגיל? עם לספורט אז אני ממליץ לך בחום בעיקר אם אתה צעיר

פורסם

כן שווה. נשמע כמו מציאה. תבקש מהמוכר לעשות עליה נסיעה קצרה אפילו שהוא ינהג ואתה תשב לידו ואז תוכל להחליט אם זה מתאים לך... כמובן לא לפני בדיקה במכון של מכונאים שאתה סומך עליהם ווידוי שלא היו תאונות

פורסם

שלום וחג שמח לירן !

אם אתה מבין באוטו רציתי לשמוע ממך חוות דעת.

קראתי בכמה מקומות שהאחיזת כביש של האיביזה לא טובה כל כך,

רציתי לדעת במה ואיפה זה מתבטא. ובכללי לשמוע על הרכב טיפה.

תודה מיכאל

פורסם

האחיזה שלה כן טובה וקשה למצוא משהו עם יותר אחיזה במחיר הזה ובמצב הזה. אני לא אחד שנוסע הרבה אבל כשאני נוסע אני נהנה מהרכב וזהו.. מה שאתה רוצה לדעת תשאל

פורסם

אם אתה יכול לשלוח לי בפרטי את הפלאפון שלך אני אשמח פשוט אני לא יכול דיין לשלוח פרטיות, משום מה זה אומר שאני צריך מספר הודעות מסוים כדי שאוכל לשלוח ה"פ.

• תוכן חדש...